madziulanatasza
Fanka BB :)
Baw się dobrze Agnes ,ja mam@ więc zazdroszczę:-):-):-):-);-);-);-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdzież bym śmiła cie przeganiac super że jesteś a krzyś pewnie teraz my oglada że ciebie nie przegania od kompahi hi ,że niby co mam iść spać????czas przestawiony to daje radę:-):-):-)
Raczej sie nie budzaChyba ze zaczynaja sie drzec:-)Teraz Wiktoria juz spi a Klaudia nadal niedowikla a jak Wiktoria np Ci spi to Klaudia Ci jej nie budzi???? albo na odwrót???? zawsze się nad tym zastanawiałam......;-)
ha,ha ha miej litość ,daj chłopakowi coś bardziej cienkiego:-):-)madziulanatasza no musi kask założyć niestety bo 4 dzieciaczka nie planuje
dziewczyny wiadomosc dla nocnych marków od 0.30 bb nie bedzie działało przez 30 minut
co ty,przez nieoczekiwane wydatki znowu jade na debecie.byloby ok ale wyskoczyl nam ten papier za 700zl i dpua bladaAS I ANIA dobranoc ,a co do lekarzy to pewnie ,jak można sie wcisnąć przed kolejkę to korzystaj...Anabuba podziwiam ,że potraficie tak rozplanować kasiorkę ,ze dajecie rade,my wiecznie jakieś zwisy mamy ,czyli rachunki płacone po terminie....i błogosławie biedronce ,gdyż tam zakupy robię ,bo nasze sklepy miejscowe są o 25%lekko droższe
moj dopiero zasnela po wilekimkrzyku.ciekawe cze,mu no i jaka bedzie nocno moja gwiazda wreszcie usnęła,najwyższa pora ok ja zmykam się przygotować na figlowanie
moja julka w rozpacze narazie nie popada ale adam potrafi
jula to wesoły szczygiełek ją wszystko bawi siedzi dzisiaj na fotelu i nagle wybucha gromkim śmiechem my jula z czego się tak śmiejesz??? a jula a takie tam moje myśli a wogóle jula powiedziała dzisiaj że musi szybko nauczyć się pisać to wejdzie na forum takie dla dzieci ja??????????? a julcia a będe sobie pisac o chłopakach modnych ciuchach szkole problemach wychowawczych z rodzicami......... no i tymi problemami wychowawczymi mnie rozwaliła śmiałam sie z tego długą chwile
zmieniłaś awantar????ładniusigdzie tam pouciekałyśmy jesteśmy tylko dobrze pochowanechyba się spać zawinę ,bo pouciekałyście do łóżeczek już....