reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobranoc ania:-)
dobranoc as:-)
anabuba jak masz znajomości to korzystaj nawet się nie zastanawiaj:tak:a o braku kasy nawet nic minie pisz bo znam ten ból aż za dobrze:wściekła/y::wściekła/y: no ale wiosna idzie przejdziemy n zielenine będzie taniej:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
ja posmarowałam się dove u mamy jak byłam i mam uczulenie ciekawe czy na balsam a może na wode:confused2: a miała ten złoty:eek::eek:
teraz reklamują te bak\lsamy garniera w różnych kolorach oglądałam je w realu ale tyle kolorów że się nie zdecydowałam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: bo różowy na taką skóre żółty na taką czerwony jeszcze inny i wyszłam z niczym a muszę się smarować bo ja mam tak suchą skórę że jak przejadę dłonią po nogach to się białe płatki sypią:eek::eek::eek::eek:
Czerwony jest świetny na suchą skórę, też mam bardzo suchą na nogach, znaczy sie miałam..:-D prawie jak nogi krokodyla zawsze mówiłam, bo miałam tak widoczne pory i białe aż, ten czerwonyświetnie nawilza, mi akurat do konca zapach nie odpowiadał, ale czego sie nie zrobi dla skóry:tak::tak: Najlepszy z wszystkich jakie próbowałam, a było tego spooooooro:tak:

ANABUBA
Jak masz mozliwosc zeby ktos mogl Tobie przyspieszyc tego lekarza to nawet sie nie zastanawiaj tylko korzystaj:tak::tak::tak::tak:
chcialas powiedziec zeby sie w ogole dosatc-ale tylko do ortopedy.no i trzeba bedzie zeby miec numrek:-)

już jestem:tak::tak:
o właśnie mam a górze zdjęcie anabuba twojego czerwonego kpturka:tak::tak:

:-):-):-):-)
a moj czerwony kapturek nie spi.co prawda spala do 16.30 ale powinna juz spac.ale tak wyla w lozeczku ze musial ja wziac.nie dala sie uspac na rekach i tylko sie slania mi na kolanach.trudno.sama padnie.

AS I ANIA dobranoc ,a co do lekarzy to pewnie ,jak można sie wcisnąć przed kolejkę to korzystaj...Anabuba podziwiam ,że potraficie tak rozplanować kasiorkę ,ze dajecie rade,my wiecznie jakieś zwisy mamy ,czyli rachunki płacone po terminie....i błogosławie biedronce ,gdyż tam zakupy robię ,bo nasze sklepy miejscowe są o 25%lekko droższe

reklama
moja julka w rozpacze narazie nie popada ale adam potrafi:szok::szok::-D:-D:-D
jula to wesoły szczygiełek ją wszystko bawi :tak::tak: siedzi dzisiaj na fotelu i nagle wybucha gromkim śmiechem my jula z czego się tak śmiejesz??? a jula a takie tam moje myśli:-D:-D:-D:-D a wogóle jula powiedziała dzisiaj że musi szybko nauczyć się pisać to wejdzie na forum takie dla dzieci ja??????????? a julcia a będe sobie pisac o chłopakach modnych ciuchach szkole problemach wychowawczych z rodzicami......... no i tymi problemami wychowawczymi mnie rozwaliła śmiałam sie z tego długą chwile:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry