reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anka - for you :***
slub32.jpg

37763175.jpg

9846809.jpg

7243483.jpg

7016425.jpg

4395957q.jpg

13e8b1580dee2399med.jpg

9fb8a58e6b4baa9bmed.jpg

itd......
ale wiadmomo potem wszystko zalezy od koloru dodatkow
i samemu mozna cos stworzyc a moja ostatnia praca wygladala jak na zdjeciu z napisem angie :-D:-D:-D:-D
wszystkie ładne ,ale preferuję te ostatnie
uwielbiam takie gładkie i tylko mały akcent jakiegoś zdobienia.:tak:

ja posmarowałam się dove u mamy jak byłam i mam uczulenie ciekawe czy na balsam a może na wode:confused2: a miała ten złoty:eek::eek:
teraz reklamują te bak\lsamy garniera w różnych kolorach oglądałam je w realu ale tyle kolorów że się nie zdecydowałam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: bo różowy na taką skóre żółty na taką czerwony jeszcze inny i wyszłam z niczym a muszę się smarować bo ja mam tak suchą skórę że jak przejadę dłonią po nogach to się białe płatki sypią:eek::eek::eek::eek:
dokładnie mam to samo.Balsamy mi średnio pomagają na te nogi.

jescze chwile i o 7 bedziesz musial dzwonic:szok:
U nas w ośrodku zapisy są od 6 rano 6.15 brak numerków :-(

reklama
Dobranoc ANKA:-)

Moje mlode leza w lozeczkach i niech juz usna bo jestem strasznie glodna :tak::tak::tak:
Jeszcze pranie musze powiesic a strasznie mi sie nie chce:no:

kryzys jest i bedzie a na dzieci to zawsze znajda sie jakies pieniazki ;-)
wrzuc fotke kurteczki zobaczymy :-D:tak:
wiesz,no jest,ale ja zeby nie te rzeczy po Paulinie i cos od ludzi to bym nie miala w co dziecko ubrac.dla Pauliny tez dostawałam i dostaje wiekszosc ubran.my mamay 3tys zł mieisecznie dochodu,z czego 2tys idzie na oplaty i kredyty i zostaje 1tys na 4osoby na mieisiac-w tym pieluchy,mleko,wizyty u lekarzy itd itd.....
no i teraz jeszcze musze z Paulina do ortodonty,ortopedy i okulisty a z Weronika do okulisty i neurologa,
i musialam wywalic 700zł na głupi paier do odbioru domu i P{ w tym tyg złozy wniosek i maja miesiac zeby przyjechac i mam nadzieje ze to bedzie koniec bo sie tylko zaje....

anabuba skąd ja to znam:tak::tak::tak: dzwoniłam dzisiaj do ortopedy za 5 -8 nikt nie odbiera minuta przed 8 też 2 po 8 zajęte 10 po 8 babka odbiera i mówi że na dzisiaj nie ma numerków to grzecznie proszę o pierwszy wolny termin ta że nie rejestrują z wyprzedzeniem ja no to o której mam dzwonić zeby zdążyć ona no nie wiem pytam ile osób dziennie rejestrują ona 30:szok: to kurcze jak to możliwe że po 10 minutach już tyle osób się zarejestrowało tym bardziej że rejestracja jest tylko telefoniczna:confused::confused::confused::confused::confused:

ale do ortodonty to do wawy a niby jak mam tam osobiscie na 7:confused:
u nas do ortopedy trzeba byc o 5 rano w kolejce,bo rejestruja od 7.30.ale ja chyba uzyje swoich znajomosci bo nie ma opcji zebym poejchala na 5 rano lapac kolejke:no::no::no:

Niektóre was uciekja a ja dopiero wpadam.Oliwka jeszcze nie spi,więc nie miałm jak zajrzeć wcześniej.szalała na maxa,więcej nie pozwole jej tyle spać.to był ostatni raz.
jeszcze M ja rozbudził jak przyszedł z pracy.
No ale M sie kapie a Oliwka lezy spokojnie,oby zasnęła,bo juz późno.

Mi m przyniusł z pracy tortillęz gyrosem mniam mniam.kurczę pycha była ale takie rzeczy jeść o takiej porze,teraz mam wyrzuty sumienia :baffled:

Ale jak małą usnie to zabieramy się za spalanie kalorii :-D:-D:-D:-D:-D:-D

jeśli uśnie :-p:-p:-p:-p

ANABUBA
Jak masz mozliwosc zeby ktos mogl Tobie przyspieszyc tego lekarza to nawet sie nie zastanawiaj tylko korzystaj:tak::tak::tak::tak:

reklama
no to juz będzie spora gromadka
co do Anakumby to wybaczcie akoś tak mi się napisało :-D:-D
Ale brzmi drapieżnie :-D:-D
ANAKUMBA wrrrr jak dla mnie rewelka

jestem wkurzona na maksa na moja Laurę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie poinformowała mnie o zebraniu które było w zeszłym tygodniu , zgubiła dzienniczek - nie wiem jakie ma oceny i dziś dowiaduję się że w czwartek ma test dla szóstoklasistów :szok:
dostała opieprz i oczywiście się obraziła mało tego zaczeła na mnie krzyczeć normalnie musiałam wyjśc bo bym udusiła teraz siedzi w łazience i ryczy:angry:

i co ja mam zrobić???
jutro zasuwam do szkoły i pewnie jeszcze bardziej się wkurzę
Czytam i się boję moja córka ma 10 w sierpniu,a juz potrafi pogrążać się w otchłani rozpaczy .Mlena mam nadzieje ,że cie córcia miło zaskoczy ,bo nas to tylko sposób uratować może...:tak::tak: Anakumba(wrrr musiałam raz:-))my ją dziś z dworu odławialiśmy z randki z kotem sąsiada ,jutro weteryniarz ,bo jak nic będą kociaki....

Do góry