reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

PATRYSIU
Paznokietki cudowne:tak::tak::tak:

ANABUBA
To czyli musisz dzwonic wczesnie rano:-);-)Ale wtedy to pewnie numer jest caly czas zajety:no:

Ja ostatnio uzywam balsamu garniera do przesuszonej skory(ten bialy) i jestem zadowolona:tak::tak::tak:
Jutro na 11;40 mam wizyte u kardiloga z Klaudia:no:Juz widze jak bedzie sie darla:no::no::no:

reklama
Patrysia ale eleganckie paznokietki woow:tak: racja potem zalezy od dodatkow Ja osobiscie na slub wole takie delikatne jak te 1, 5 i 8

Malinka ja mialam zolty nawet byl w miare ale ze wsystkich jakie mialam Dove mi najbardziej odpowiada
da rade zrobic wszystko :tak:;-) takie kwiatuszki jak na 1 mam :tak:
patrysia jak się tworzy takie cuda?????? są do tego jakieś szablony????
ja jak bym miała takie paznokcie to nic bym w domu nie robiła co by się nie zniszczyły :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: no te pierwsze mogła bym mieć nawet jak nie mam zamiaru ślubować:-D:-D:-D śliczne takie subtelne:tak::tak::tak:
samemu sie tworzy zalezy od rodzaju jest to czasochlonne ale i oplacalne:tak:i z takimi wszystko mozna robic :tak: tesciowce trzymaly sie miesac czasu jak jej robilam :szok: a ja przyzna,m ze nie umiem dlugo nosic tipsow i potem robie wszystko zeby je odkleic a jak sie nie da to piluje bo chce miec inne :-D:-D:-D
ja trzymam ciuszki juz 9 lat:-) mam w planie 3 dziecko,ale to se okaze,a jak nie to moze u mojej siostry albo brata w koncu cos sie wykluje:-D a same wiecie ile wszystko kosztuje a kryzys jest.
ja dzis kupilam Weronice kurte na podworko w ciucholandzie,co prawda wyglada w niej jak chlopak ale do pisakownicy bedzie ok:-)
kryzys jest i bedzie a na dzieci to zawsze znajda sie jakies pieniazki ;-)
wrzuc fotke kurteczki zobaczymy :-D:tak:

PATRYSIU
Paznokietki cudowne:tak::tak::tak:

ANABUBA
To czyli musisz dzwonic wczesnie rano:-);-)Ale wtedy to pewnie numer jest caly czas zajety:no:

Ja ostatnio uzywam balsamu garniera do przesuszonej skory(ten bialy) i jestem zadowolona:tak::tak::tak:
Jutro na 11;40 mam wizyte u kardiloga z Klaudia:no:Juz widze jak bedzie sie darla:no::no::no:
to daj znac jak po wizycie :tak:

anabuba skąd ja to znam:tak::tak::tak: dzwoniłam dzisiaj do ortopedy za 5 -8 nikt nie odbiera minuta przed 8 też 2 po 8 zajęte 10 po 8 babka odbiera i mówi że na dzisiaj nie ma numerków to grzecznie proszę o pierwszy wolny termin ta że nie rejestrują z wyprzedzeniem ja no to o której mam dzwonić zeby zdążyć ona no nie wiem pytam ile osób dziennie rejestrują ona 30:szok: to kurcze jak to możliwe że po 10 minutach już tyle osób się zarejestrowało tym bardziej że rejestracja jest tylko telefoniczna:confused::confused::confused::confused::confused:

Dowikla dzieciaczki nie lubia lekarzy:-(Laura jak widzi goscia a tu nie ma lekarza w kitlu czy jak to sie pisze:-D zaczyna plakac:baffled:

Patrysia no to masz super pazurki ja nie maluje swoich bo jak pislam wczesniej odrazu sie lamia:baffled: ale na slub musze miec:sorry2:

anabuba skąd ja to znam:tak::tak::tak: dzwoniłam dzisiaj do ortopedy za 5 -8 nikt nie odbiera minuta przed 8 też 2 po 8 zajęte 10 po 8 babka odbiera i mówi że na dzisiaj nie ma numerków to grzecznie proszę o pierwszy wolny termin ta że nie rejestrują z wyprzedzeniem ja no to o której mam dzwonić zeby zdążyć ona no nie wiem pytam ile osób dziennie rejestrują ona 30:szok: to kurcze jak to możliwe że po 10 minutach już tyle osób się zarejestrowało tym bardziej że rejestracja jest tylko telefoniczna:confused::confused::confused::confused::confused:
albo osobiscie chodza i rejestruja sie wczesniej :baffled:

dziewczyny polećcie mi jakiś balsam do ciała musi spełniać kilka warunków:-)
dobrze nawilżać
ładnie pachnieć
mieć przystępną cene
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oglądałam dzisiaj jakisw sephorze ale kosztował 57 zł to trochę jak dla mnie drogo:tak:
ja uzwyam z Avonu -balsam ujedrniajacy.400ml za ok.10-12zł.taki rozowo-niebieski.ladnie pachnie,dobrze nawilza i szybko sie wchlania:-)

jescze chwile i o 7 bedziesz musial dzwonic:szok:

bo ja dzownilam od 7 :szok::szok: ale ciagle bylo zajete

albo osobiscie chodza i rejestruja sie wczesniej :baffled:
no właśnie chciałam tak ale rejestrują tylko telefonicznie:confused:
dowikla daj nam jutro znać co i jak z malutką :tak:ja też lekarzy nie lubie tylko płakać mi już jakos nie wypada:-D:-D:-D
dziewczyny idę pod prysznic ale zaraz wracam:tak::tak:
a P leży w łóżku i mówi a taka zmęczona byłaś nie wyspana a teraz klikasz jak najeta:-D:-D:-D

reklama
Dobranoc PATRYSIU:-)

Ja na termin do kardiologa czekalam prawie 4 miesiace-a niby to było pilne:no::szok:
Jak dzwonilam zeby sie zarejestrowac to tez niezle przeklinalam,bo albo bylo zajete albo nikt nie odbieral

Do góry