reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
patrysia masz rację najważniejsze rzeczy dzieciakom wychodzą z głowy:tak::tak:spytaj mojego adama po przyjściu ze szkoły czy ma coś zadane.......usłyszysz NIE albo TAK ALE MAŁO a potem sprawdzam a tam na 2 godziny odrabiania:eek:a dzisiaj mnie rozwalił odrobił lekcje zostawił książki i zeszyty na biurku do sprawdzenia sprawdzam a tam 2 strony z matmy nie zrobione..... pytam adam a to to co???? kiedy masz zamiar to zrobić???? a mój syn MAMA SZCZERZE???? ja no tak!!! a on WCALE NIE MAM ZAMIARU TEGO ROBIĆ JAKOŚ NIE MAM NATCHNIENIA I CHĘCI!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: no takie teraz są dzieci za czasów mojego dzieciństwa ja bym tak mamie nie odpowiedziała:no::szok:
wiem to po mojej siostrez i bracie oni tez tak zawsze mamie mowia a potem jak mama przeglada zeszyty to jedynka, jedynka ...
a co do balsamu to nie amm pojecia nie balsamuje sie bo mi sie nie chce choc mam sucha skore :sorry2:

anka - for you :***
slub32.jpg

37763175.jpg

9846809.jpg

7243483.jpg

7016425.jpg

4395957q.jpg

13e8b1580dee2399med.jpg

9fb8a58e6b4baa9bmed.jpg

itd......
ale wiadmomo potem wszystko zalezy od koloru dodatkow
i samemu mozna cos stworzyc a moja ostatnia praca wygladala jak na zdjeciu z napisem angie :-D:-D:-D:-D

ja posmarowałam się dove u mamy jak byłam i mam uczulenie ciekawe czy na balsam a może na wode:confused2: a miała ten złoty:eek::eek:
teraz reklamują te bak\lsamy garniera w różnych kolorach oglądałam je w realu ale tyle kolorów że się nie zdecydowałam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: bo różowy na taką skóre żółty na taką czerwony jeszcze inny i wyszłam z niczym a muszę się smarować bo ja mam tak suchą skórę że jak przejadę dłonią po nogach to się białe płatki sypią:eek::eek::eek::eek:

ja posmarowałam się dove u mamy jak byłam i mam uczulenie ciekawe czy na balsam a może na wode:confused2: a miała ten złoty:eek::eek:
teraz reklamują te bak\lsamy garniera w różnych kolorach oglądałam je w realu ale tyle kolorów że się nie zdecydowałam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: bo różowy na taką skóre żółty na taką czerwony jeszcze inny i wyszłam z niczym a muszę się smarować bo ja mam tak suchą skórę że jak przejadę dłonią po nogach to się białe płatki sypią:eek::eek::eek::eek:
mam tak samo albo widac jakbym miala na nogach skore weza :baffled::baffled::-D:-D

Patrysia ale eleganckie paznokietki woow:tak: racja potem zalezy od dodatkow Ja osobiscie na slub wole takie delikatne jak te 1, 5 i 8

Malinka ja mialam zolty nawet byl w miare ale ze wsystkich jakie mialam Dove mi najbardziej odpowiada

jestem wkurzona na maksa na moja Laurę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie poinformowała mnie o zebraniu które było w zeszłym tygodniu , zgubiła dzienniczek - nie wiem jakie ma oceny i dziś dowiaduję się że w czwartek ma test dla szóstoklasistów :szok:
dostała opieprz i oczywiście się obraziła mało tego zaczeła na mnie krzyczeć normalnie musiałam wyjśc bo bym udusiła teraz siedzi w łazience i ryczy:angry:

i co ja mam zrobić???
jutro zasuwam do szkoły i pewnie jeszcze bardziej się wkurzę
czasami tak jest.
A może rzeczywiście zgubiła ten dzienniczek?

ania ba planów to ja mam:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-)
moje kochanie pierwsze o co mnie zapytało jk go opiurkałam za pofarbowane pranie to A DZIEWCZYNOM NA FORUM O TYM POWIEDZIAŁAŚ:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

o o tym teście to nawet ja wiem od 2 tygodni bo mój adam ma wtedy wolne:tak::tak:
spokojnie może wieści ze szkoły nie będą złe:tak::tak: ale wiem jak można się wkurzyc na dzieci za coś takiego ja dzisiaj wolałam wyjść z antkiem na spacerek bo gdybym dłużej posiedziała z moim adamem w domu to byście mi paczki do wiezienia wysyłały:tak:wsadzili by mnie za zabójstwo własnego dziecka:wściekła/y: nazbierało mi sie na niego wyciagałam dzisiaj za jego łóżka brudne skarpetki koszulki książki gazety nawet ogryzek od jabłka:wściekła/y::wściekła/y: a do tego nie potrafie mu wytłumaczyć dzielenia pisemnego posiedział z P 15 minut i załapał a ja siedziałam z nim przez 2 dni po 2-3 godziny i ni hu hu nie pojmował:cool2::cool2::cool2:
ja na szczeście nie muszę swojej tłumaczyć.
To ona mnie matmy uczy :zawstydzona/y:

patrysia masz rację najważniejsze rzeczy dzieciakom wychodzą z głowy:tak::tak:spytaj mojego adama po przyjściu ze szkoły czy ma coś zadane.......usłyszysz NIE albo TAK ALE MAŁO a potem sprawdzam a tam na 2 godziny odrabiania:eek:a dzisiaj mnie rozwalił odrobił lekcje zostawił książki i zeszyty na biurku do sprawdzenia sprawdzam a tam 2 strony z matmy nie zrobione..... pytam adam a to to co???? kiedy masz zamiar to zrobić???? a mój syn MAMA SZCZERZE???? ja no tak!!! a on WCALE NIE MAM ZAMIARU TEGO ROBIĆ JAKOŚ NIE MAM NATCHNIENIA I CHĘCI!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: no takie teraz są dzieci za czasów mojego dzieciństwa ja bym tak mamie nie odpowiedziała:no::szok:
ja też bym tak nie odpowiedziała:szok:
hmmm ja uzywam Dove zlotego :) zolty:tak: niebieski jest lipny:baffled:
ja też :-D:-D

patrysia jak się tworzy takie cuda?????? są do tego jakieś szablony????
ja jak bym miała takie paznokcie to nic bym w domu nie robiła co by się nie zniszczyły :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: no te pierwsze mogła bym mieć nawet jak nie mam zamiaru ślubować:-D:-D:-D śliczne takie subtelne:tak::tak::tak:

moja kotka ma rujkę ,a ma tylko 7 miesięcy jutro wieczorem wieziemy ją do sterylizacji:tak:te zwierzaki to dopiero szybko dojrzewają:-D,oprócz kota mam yorka mojej mamy z alergią na pył budowlany ,bo rodzice maja remont łazienki i tak kot który myśli tylko o jednym i kaszlący piesek w domu no rewelka...:baffled:
moja kotka tez dostala rujki jak miala 7miesiecy i po 3dniach juz zaszla i miala 5 kociakow

Anabuba od kiedy jesteś

ja w przeciągu 2 dni sprzedałam po Oliwce 2pary bucików i kurteczkę wiosenną z zeszłego roku.W sumie zarobiłam 35zł,nie dużo, ale zawsze coś,po co ma leżeć i zajmować miejsce.
ja trzymam ciuszki juz 9 lat:-) mam w planie 3 dziecko,ale to se okaze,a jak nie to moze u mojej siostry albo brata w koncu cos sie wykluje:-D a same wiecie ile wszystko kosztuje a kryzys jest.
ja dzis kupilam Weronice kurte na podworko w ciucholandzie,co prawda wyglada w niej jak chlopak ale do pisakownicy bedzie ok:-)

ANAKUMBA mi sie podoba:tak::tak::tak::-D
mrrrrrrrrr od dzis mowcie mi DRAPIEZNA ANAKUMBA:-D:-D:-D:-D:-D
chociaz mi sie bardziej z Makumba kojarzy:cool2:

to jeszcze ja dołączę jak mi się uda.:-D:-D:-D
zapraszam oczywiscie tez:-):-):-):-)

no to juz będzie spora gromadka
co do Anakumby to wybaczcie jakoś tak mi się napisało :-D:-D
Ale brzmi drapieżnie :-D:-D
:cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D

jestem wkurzona na maksa na moja Laurę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie poinformowała mnie o zebraniu które było w zeszłym tygodniu , zgubiła dzienniczek - nie wiem jakie ma oceny i dziś dowiaduję się że w czwartek ma test dla szóstoklasistów :szok:
dostała opieprz i oczywiście się obraziła mało tego zaczeła na mnie krzyczeć normalnie musiałam wyjśc bo bym udusiła teraz siedzi w łazience i ryczy:angry:

i co ja mam zrobić???
jutro zasuwam do szkoły i pewnie jeszcze bardziej się wkurzę
ja sie dzis dowiedzialam ale dlatego ze wolny czwartek i sobie pospie:-):-):-):-)

dodzwoniłam sie do ortodonty ale o 10 i babka po`wiedziala ze po 8 nie bylo juz miejsc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry