reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ania ba planów to ja mam:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-)
moje kochanie pierwsze o co mnie zapytało jk go opiurkałam za pofarbowane pranie to A DZIEWCZYNOM NA FORUM O TYM POWIEDZIAŁAŚ:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
jestem wkurzona na maksa na moja Laurę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie poinformowała mnie o zebraniu które było w zeszłym tygodniu , zgubiła dzienniczek - nie wiem jakie ma oceny i dziś dowiaduję się że w czwartek ma test dla szóstoklasistów :szok:
dostała opieprz i oczywiście się obraziła mało tego zaczeła na mnie krzyczeć normalnie musiałam wyjśc bo bym udusiła teraz siedzi w łazience i ryczy:angry:

i co ja mam zrobić???
jutro zasuwam do szkoły i pewnie jeszcze bardziej się wkurzę

napewno bedzie dobrze a corka da sobie rade na egzaminie:tak:

Ja ide troche kuchnie ogarnac moj na spotkaniu to trzeba wykorzystac jego nieobecnosc:-D

nie poinformowała mnie o zebraniu które było w zeszłym tygodniu , zgubiła dzienniczek - nie wiem jakie ma oceny i dziś dowiaduję się że w czwartek ma test dla szóstoklasistów :szok:
dostała opieprz i oczywiście się obraziła mało tego zaczeła na mnie krzyczeć normalnie musiałam wyjśc bo bym udusiła teraz siedzi w łazience i ryczy:angry:

i co ja mam zrobić???
o o tym teście to nawet ja wiem od 2 tygodni bo mój adam ma wtedy wolne:tak::tak:
spokojnie może wieści ze szkoły nie będą złe:tak::tak: ale wiem jak można się wkurzyc na dzieci za coś takiego ja dzisiaj wolałam wyjść z antkiem na spacerek bo gdybym dłużej posiedziała z moim adamem w domu to byście mi paczki do wiezienia wysyłały:tak:wsadzili by mnie za zabójstwo własnego dziecka:wściekła/y: nazbierało mi sie na niego wyciagałam dzisiaj za jego łóżka brudne skarpetki koszulki książki gazety nawet ogryzek od jabłka:wściekła/y::wściekła/y: a do tego nie potrafie mu wytłumaczyć dzielenia pisemnego posiedział z P 15 minut i załapał a ja siedziałam z nim przez 2 dni po 2-3 godziny i ni hu hu nie pojmował:cool2::cool2::cool2:

Poplotkowałam z malinką1 przez telefon ,aż miło się człowiekowi robi...malinka1 w realu z małym usiłuje nie przetrącić Adama:-D:tak:taktak te dzieci....Klaudia dzisiaj po powrocie ze szkoły od progu wołała:mamo dawaj szybko obiad ,bo ja sie umówiłam i zaraz wychodzę:-)nawet sie nie wkurzyłam tak mi suie śmiać chciało ...a lekcje ,a posprzątac w pokoju ,a pytałaś sie w ogóle....?wyszła godzinke póżniej ,no na łopatki mnie powaliła...:-):-):-)
dobre haselka mnie tez powalila :-D:-D:-D:-D
to jeszcze ja dołączę jak mi się uda.:-D:-D:-D
Dostałam takiego meila.
Siedzę i ryczę.
YouTube - Głód na świecie
YouTube - czarnobyl
to straszne ale nie ogladalam bo na sam widok zrobilo mi sie smutno
:-)Dobry wieczór dziewczyny nawet nie zdołam nadrobic was ale co widziałam to Milena zmieniła sówaczki a As dodała filmy i podzielam zdanie Mamy Helenki ja w ciąży nie jestem ale nie chce oglądać ich przerażają mnie i zarazem smucą ze tak jest na swiecie.No ale zmieniając temat bylismy z Kamilkiem na kontroli uszek wszystko dobrze wyszło i już nie musimy iśc no Martynka jeszcze u babci od wczoraj trzeba sie umęczyć zeby zasneła tylko u babci i dziadka siedzi Kamilek spi.:tak:
super ze z uszkami wporzadku a jak relacje z m i dziecmi :confused:
Patrysia a ja chcialam sie Ciebie spytac czy masz jakis katalog albo fotki slubnych pazorkow:confused:
tak mam wrzuce zaraz pare fotek

i co ja mam zrobić???
takie sa dzieci zawsze im najwazniejsze rzeczy wyjda z glowy :tak:

patrysia masz rację najważniejsze rzeczy dzieciakom wychodzą z głowy:tak::tak:spytaj mojego adama po przyjściu ze szkoły czy ma coś zadane.......usłyszysz NIE albo TAK ALE MAŁO a potem sprawdzam a tam na 2 godziny odrabiania:eek:a dzisiaj mnie rozwalił odrobił lekcje zostawił książki i zeszyty na biurku do sprawdzenia sprawdzam a tam 2 strony z matmy nie zrobione..... pytam adam a to to co???? kiedy masz zamiar to zrobić???? a mój syn MAMA SZCZERZE???? ja no tak!!! a on WCALE NIE MAM ZAMIARU TEGO ROBIĆ JAKOŚ NIE MAM NATCHNIENIA I CHĘCI!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: no takie teraz są dzieci za czasów mojego dzieciństwa ja bym tak mamie nie odpowiedziała:no::szok:

ania ba planów to ja mam:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-)
moje kochanie pierwsze o co mnie zapytało jk go opiurkałam za pofarbowane pranie to A DZIEWCZYNOM NA FORUM O TYM POWIEDZIAŁAŚ:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
heheheh no prosze sam sie odmysla ze my tu o wszystkim piszemy:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-DSwietnie:tak:Czyli co:confused:Twoje kochanie juz wie ze my gadamy o wszystkim:-);-)

madre chlopisko z niego:tak:

A my wczoraj zrobilismy sobie kapiel ja zapalilam swieczki w lazience a moj wchodzi i zapala swiatlo:-D:-D

Patrysia dzieki to i kobietki poradza troszke:-)

dziewczyny polećcie mi jakiś balsam do ciała musi spełniać kilka warunków:-)
dobrze nawilżać
ładnie pachnieć
mieć przystępną cene
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oglądałam dzisiaj jakisw sephorze ale kosztował 57 zł to trochę jak dla mnie drogo:tak:

reklama
patrysia masz rację najważniejsze rzeczy dzieciakom wychodzą z głowy:tak::tak:spytaj mojego adama po przyjściu ze szkoły czy ma coś zadane.......usłyszysz NIE albo TAK ALE MAŁO a potem sprawdzam a tam na 2 godziny odrabiania:eek:a dzisiaj mnie rozwalił odrobił lekcje zostawił książki i zeszyty na biurku do sprawdzenia sprawdzam a tam 2 strony z matmy nie zrobione..... pytam adam a to to co???? kiedy masz zamiar to zrobić???? a mój syn MAMA SZCZERZE???? ja no tak!!! a on WCALE NIE MAM ZAMIARU TEGO ROBIĆ JAKOŚ NIE MAM NATCHNIENIA I CHĘCI!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: no takie teraz są dzieci za czasów mojego dzieciństwa ja bym tak mamie nie odpowiedziała:no::szok:

:-D:-D:-D
ja nie miala odwagi tak ospowiedziec:sorry2:

Do góry