reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
jestem wkurzona na maksa na moja Laurę
nie poinformowała mnie o zebraniu które było w zeszłym tygodniu , zgubiła dzienniczek - nie wiem jakie ma oceny i dziś dowiaduję się że w czwartek ma test dla szóstoklasistów
dostała opieprz i oczywiście się obraziła mało tego zaczeła na mnie krzyczeć normalnie musiałam wyjśc bo bym udusiła teraz siedzi w łazience i ryczy
i co ja mam zrobić???
jutro zasuwam do szkoły i pewnie jeszcze bardziej się wkurzę
napewno bedzie dobrze a corka da sobie rade na egzaminie
Ja ide troche kuchnie ogarnac moj na spotkaniu to trzeba wykorzystac jego nieobecnosc
SwietnieCzyli coTwoje kochanie juz wie ze my gadamy o wszystkim:-);-)ania ba planów to ja mam;-);-);-);-)
moje kochanie pierwsze o co mnie zapytało jk go opiurkałam za pofarbowane pranie to A DZIEWCZYNOM NA FORUM O TYM POWIEDZIAŁAŚ
o o tym teście to nawet ja wiem od 2 tygodni bo mój adam ma wtedy wolnejestem wkurzona na maksa na moja Laurę
nie poinformowała mnie o zebraniu które było w zeszłym tygodniu , zgubiła dzienniczek - nie wiem jakie ma oceny i dziś dowiaduję się że w czwartek ma test dla szóstoklasistów
dostała opieprz i oczywiście się obraziła mało tego zaczeła na mnie krzyczeć normalnie musiałam wyjśc bo bym udusiła teraz siedzi w łazience i ryczy
i co ja mam zrobić???
spokojnie może wieści ze szkoły nie będą złe ale wiem jak można się wkurzyc na dzieci za coś takiego ja dzisiaj wolałam wyjść z antkiem na spacerek bo gdybym dłużej posiedziała z moim adamem w domu to byście mi paczki do wiezienia wysyłaływsadzili by mnie za zabójstwo własnego dziecka nazbierało mi sie na niego wyciagałam dzisiaj za jego łóżka brudne skarpetki koszulki książki gazety nawet ogryzek od jabłka a do tego nie potrafie mu wytłumaczyć dzielenia pisemnego posiedział z P 15 minut i załapał a ja siedziałam z nim przez 2 dni po 2-3 godziny i ni hu hu nie pojmował
tak ostatnio nawet pytałam czy nas nie podczytuje bo tyle o was pytamówi że nieale kto go tam wiea co tam nie potrzeba momentu prawdy wystarczy że wejdzie i poczytaSwietnieCzyli coTwoje kochanie juz wie ze my gadamy o wszystkim:-);-)
dobre haselka mnie tez powalilaPoplotkowałam z malinką1 przez telefon ,aż miło się człowiekowi robi...malinka1 w realu z małym usiłuje nie przetrącić Adamataktak te dzieci....Klaudia dzisiaj po powrocie ze szkoły od progu wołała:mamo dawaj szybko obiad ,bo ja sie umówiłam i zaraz wychodzę:-)nawet sie nie wkurzyłam tak mi suie śmiać chciało ...a lekcje ,a posprzątac w pokoju ,a pytałaś sie w ogóle....?wyszła godzinke póżniej ,no na łopatki mnie powaliła...:-):-):-)
to straszne ale nie ogladalam bo na sam widok zrobilo mi sie smutnoto jeszcze ja dołączę jak mi się uda.
Dostałam takiego meila.
Siedzę i ryczę.
YouTube - Głód na świecie
YouTube - czarnobyl
super ze z uszkami wporzadku a jak relacje z m i dziecmi:-)Dobry wieczór dziewczyny nawet nie zdołam nadrobic was ale co widziałam to Milena zmieniła sówaczki a As dodała filmy i podzielam zdanie Mamy Helenki ja w ciąży nie jestem ale nie chce oglądać ich przerażają mnie i zarazem smucą ze tak jest na swiecie.No ale zmieniając temat bylismy z Kamilkiem na kontroli uszek wszystko dobrze wyszło i już nie musimy iśc no Martynka jeszcze u babci od wczoraj trzeba sie umęczyć zeby zasneła tylko u babci i dziadka siedzi Kamilek spi.
tak mam wrzuce zaraz pare fotekPatrysia a ja chcialam sie Ciebie spytac czy masz jakis katalog albo fotki slubnych pazorkow
takie sa dzieci zawsze im najwazniejsze rzeczy wyjda z glowyjestem wkurzona na maksa na moja Laurę
i co ja mam zrobić???
patrysia masz rację najważniejsze rzeczy dzieciakom wychodzą z głowyspytaj mojego adama po przyjściu ze szkoły czy ma coś zadane.......usłyszysz NIE albo TAK ALE MAŁO a potem sprawdzam a tam na 2 godziny odrabianiaa dzisiaj mnie rozwalił odrobił lekcje zostawił książki i zeszyty na biurku do sprawdzenia sprawdzam a tam 2 strony z matmy nie zrobione..... pytam adam a to to co???? kiedy masz zamiar to zrobić???? a mój syn MAMA SZCZERZE???? ja no tak!!! a on WCALE NIE MAM ZAMIARU TEGO ROBIĆ JAKOŚ NIE MAM NATCHNIENIA I CHĘCI!!!!! no takie teraz są dzieci za czasów mojego dzieciństwa ja bym tak mamie nie odpowiedziała
anka26_x_07
heheheh no prosze sam sie odmysla ze my tu o wszystkim piszemyania ba planów to ja mam;-);-);-);-)
moje kochanie pierwsze o co mnie zapytało jk go opiurkałam za pofarbowane pranie to A DZIEWCZYNOM NA FORUM O TYM POWIEDZIAŁAŚ
SwietnieCzyli coTwoje kochanie juz wie ze my gadamy o wszystkim:-);-)
madre chlopisko z niego
A my wczoraj zrobilismy sobie kapiel ja zapalilam swieczki w lazience a moj wchodzi i zapala swiatlo
Patrysia dzieki to i kobietki poradza troszke:-)
reklama
anka26_x_07
patrysia masz rację najważniejsze rzeczy dzieciakom wychodzą z głowyspytaj mojego adama po przyjściu ze szkoły czy ma coś zadane.......usłyszysz NIE albo TAK ALE MAŁO a potem sprawdzam a tam na 2 godziny odrabianiaa dzisiaj mnie rozwalił odrobił lekcje zostawił książki i zeszyty na biurku do sprawdzenia sprawdzam a tam 2 strony z matmy nie zrobione..... pytam adam a to to co???? kiedy masz zamiar to zrobić???? a mój syn MAMA SZCZERZE???? ja no tak!!! a on WCALE NIE MAM ZAMIARU TEGO ROBIĆ JAKOŚ NIE MAM NATCHNIENIA I CHĘCI!!!!! no takie teraz są dzieci za czasów mojego dzieciństwa ja bym tak mamie nie odpowiedziała
ja nie miala odwagi tak ospowiedziec
Podziel się: