o wiktoria super że zajżałaś do nasdobrze że z kamilka uszkami oki jak w domku z mężusiem?????jak dzieciaczki reagują na tatusia?????:-)Dobry wieczór dziewczyny nawet nie zdołam nadrobic was ale co widziałam to Milena zmieniła sówaczki a As dodała filmy i podzielam zdanie Mamy Helenki ja w ciąży nie jestem ale nie chce oglądać ich przerażają mnie i zarazem smucą ze tak jest na swiecie.No ale zmieniając temat bylismy z Kamilkiem na kontroli uszek wszystko dobrze wyszło i już nie musimy iśc no Martynka jeszcze u babci od wczoraj trzeba sie umęczyć zeby zasneła tylko u babci i dziadka siedzi Kamilek spi.
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Wiktoria zdrowka dzieciaczka najwazniejsze, dobrze ze wszystko jest ok.
Ja tez jestem
M dopiero wrocil do domuDzieciaczki jeszcze szaleja
Zanim pojda spac to jeszcze troszke potrwa:-)
Jesli chodzi o filmiki kltore wstawila AS to ja nawet nie ogladalam ale w 100% zgadzam sie z tym co napisala ANKA
WIKTORIA
Fajnie ze znalazlas chwilke zeby do nas zajrzec
Jesli chodzi o filmiki kltore wstawila AS to ja nawet nie ogladalam ale w 100% zgadzam sie z tym co napisala ANKA
WIKTORIA
Mama Helenki
i Aniki :D
U mnie to ostanio połowa planów kończy się fiaskiem
Ale sprzątnie nie ucieknie
Spadam kobitki, bo jutro rano nie wstanę.
Spokojnej nocki Papa
Spokojnej nocki Papa
anka26_x_07
Mama Laury :)
ale palny saania ja też miałam ambitny plan że wieczorkiem jak dzieci posną to wypucuje sobie na błysk z szafkami itp no ale na AMBITNCH PLANACH się skończyło
dziekujeJa tez jestem
WIKTORIA
U mnie to ostanio połowa planów kończy się fiaskiem
Spokojnej nocki Papa
Tonie wolno ja nie mam wytlumaczenia hehehe ewentualnie moge zrzucic na Laure ale ona juz w lozeczku wiec odpada
Spokojnej nocy:-)
reklama
jestem wkurzona na maksa na moja Laurę
nie poinformowała mnie o zebraniu które było w zeszłym tygodniu , zgubiła dzienniczek - nie wiem jakie ma oceny i dziś dowiaduję się że w czwartek ma test dla szóstoklasistów
dostała opieprz i oczywiście się obraziła mało tego zaczeła na mnie krzyczeć normalnie musiałam wyjśc bo bym udusiła teraz siedzi w łazience i ryczy
i co ja mam zrobić???
jutro zasuwam do szkoły i pewnie jeszcze bardziej się wkurzę
nie poinformowała mnie o zebraniu które było w zeszłym tygodniu , zgubiła dzienniczek - nie wiem jakie ma oceny i dziś dowiaduję się że w czwartek ma test dla szóstoklasistów
dostała opieprz i oczywiście się obraziła mało tego zaczeła na mnie krzyczeć normalnie musiałam wyjśc bo bym udusiła teraz siedzi w łazience i ryczy
i co ja mam zrobić???
jutro zasuwam do szkoły i pewnie jeszcze bardziej się wkurzę
Podziel się: