reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-)Dobry wieczór dziewczyny nawet nie zdołam nadrobic was ale co widziałam to Milena zmieniła sówaczki a As dodała filmy i podzielam zdanie Mamy Helenki ja w ciąży nie jestem ale nie chce oglądać ich przerażają mnie i zarazem smucą ze tak jest na swiecie.No ale zmieniając temat bylismy z Kamilkiem na kontroli uszek wszystko dobrze wyszło i już nie musimy iśc no Martynka jeszcze u babci od wczoraj trzeba sie umęczyć zeby zasneła tylko u babci i dziadka siedzi Kamilek spi.:tak:
o wiktoria super że zajżałaś do nas:tak::tak::tak::tak::tak::tak:dobrze że z kamilka uszkami ok:tak::tak:i jak w domku z mężusiem?????jak dzieciaczki reagują na tatusia?????

reklama
ania ja też miałam ambitny plan że wieczorkiem jak dzieci posną to wypucuje sobie na błysk z szafkami itp no ale na AMBITNCH PLANACH się skończyło:eek::eek::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ja tez jestem
M dopiero wrocil do domu:no:Dzieciaczki jeszcze szaleja:tak:
Zanim pojda spac to jeszcze troszke potrwa:-)

Jesli chodzi o filmiki kltore wstawila AS to ja nawet nie ogladalam ale w 100% zgadzam sie z tym co napisala ANKA

WIKTORIA
Fajnie ze znalazlas chwilke zeby do nas zajrzec:tak::tak::tak:

U mnie to ostanio połowa planów kończy się fiaskiem :baffled:

Ale sprzątnie nie ucieknie :-D

Spadam kobitki, bo jutro rano nie wstanę.

Spokojnej nocki :tak: Papa

ania ja też miałam ambitny plan że wieczorkiem jak dzieci posną to wypucuje sobie na błysk z szafkami itp no ale na AMBITNCH PLANACH się skończyło:eek::eek::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ale palny sa:-D:-D
Ja tez jestem
M dopiero wrocil do domu:no:Dzieciaczki jeszcze szaleja:tak:
Zanim pojda spac to jeszcze troszke potrwa:-)

Jesli chodzi o filmiki kltore wstawila AS to ja nawet nie ogladalam ale w 100% zgadzam sie z tym co napisala ANKA

WIKTORIA
Fajnie ze znalazlas chwilke zeby do nas zajrzec:tak::tak::tak:
dziekuje:happy2:
U mnie to ostanio połowa planów kończy się fiaskiem :baffled:

Ale sprzątnie nie ucieknie :-D

Spadam kobitki, bo jutro rano nie wstanę.

Spokojnej nocki :tak: Papa

Tonie wolno:-D ja nie mam wytlumaczenia hehehe ewentualnie moge zrzucic na Laure ale ona juz w lozeczku wiec odpada:-D:-D
Spokojnej nocy:-)

reklama
jestem wkurzona na maksa na moja Laurę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie poinformowała mnie o zebraniu które było w zeszłym tygodniu , zgubiła dzienniczek - nie wiem jakie ma oceny i dziś dowiaduję się że w czwartek ma test dla szóstoklasistów :szok:
dostała opieprz i oczywiście się obraziła mało tego zaczeła na mnie krzyczeć normalnie musiałam wyjśc bo bym udusiła teraz siedzi w łazience i ryczy:angry:

i co ja mam zrobić???
jutro zasuwam do szkoły i pewnie jeszcze bardziej się wkurzę

Do góry