to jeszcze ja dołączę jak mi się uda..
no to juz będzie spora gromadka
co do Anakumby to wybaczcie akoś tak mi się napisało
Ale brzmi drapieżnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powiem szczerze,że nie sądziłam,że wkleją się okienka.Myślałam,że to zwykły link będzie.
Z drugiej zaś strony wiadomo,że nam to nie zagraża,więc też nie powinnyśmy brać tego dosłownie do siebie.
problem jednak istnieje i moim zdaniem nie powinno się milczeć na ten temat.
Sorry jeśli kogoś uraziłam.
Ja? haha prosze Cie po ciązy to bede wyglądac jak wieloryb pewnie ile ja sie starałam żeby tak schudnąc bo zawsze gruba byłam.... i teraz apetyt w ciazy wrócił i tak juz pewnie zostanie... Ale trudno bedzie co ma bycMEDEUSKA
Ja jestem chudzinkaA Ty
Wygladasz zabojczo kochana
Ja? haha prosze Cie po ciązy to bede wyglądac jak wieloryb pewnie ile ja sie starałam żeby tak schudnąc bo zawsze gruba byłam.... i teraz apetyt w ciazy wrócił i tak juz pewnie zostanie... Ale trudno bedzie co ma byc
dobra nie wiem co wrzuciła As ale zobaczyłam zdjęcia z okienek przeczytałam co napisałyście nie oglądam tego
byłam z antkiem w realu wróciliśmy przed 20 kupiłam kosz na pranie proszek kreta do rur jakiś rewelacyjny wybielacz no 100 zł wydałam i juhu;-);-)
Ja sprzedaje opony może któraś chętna
KOMPLET OPONA OPONY 155/70/13 155 155/70 R13 BARUM (598996938) - Aukcje internetowe Allegro
opony powiadasz )
Helena już z flaszka leży Mogła by sie wstrzymać ze spaniem jeszcze ze 30 min chociaż...
As, kilka z nas jest w ciąży, takie widoki nie dla nas:-( ja nawet nie zaczęłam oglądać, wystarczyło mi to co widać od razu.
Nie wrzucaj poproszę takich rzeczy. Ja tu zaglądam żeby sobie miło poplotkować.
powiem szczerze,że nie sądziłam,że wkleją się okienka.Myślałam,że to zwykły link będzie.
Z drugiej zaś strony wiadomo,że nam to nie zagraża,więc też nie powinnyśmy brać tego dosłownie do siebie.
problem jednak istnieje i moim zdaniem nie powinno się milczeć na ten temat.
Sorry jeśli kogoś uraziłam.
Co innego poruszać temat a co innego nazrzucać komuś takie makabryczne widoki...
Wildze, że swoim oburzeniem zblokowałam pogaduchy
Nie miałam takiego zamiaru
uwierz,że ja też nie byłam ,ale się zawzięłam...
ogładałam na kilka podejsc.
Wybrałam 2 najłagodniejsze filmiki z 5.
Jeszcze po mnie ciarki chodzą...:-no: nie mogę w to uwierzyć.
AS ja nie jestem w stanie tego obejrzeć....:-(