reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
powiem szczerze,że nie sądziłam,że wkleją się okienka.Myślałam,że to zwykły link będzie.:no:
Z drugiej zaś strony wiadomo,że nam to nie zagraża,więc też nie powinnyśmy brać tego dosłownie do siebie.
problem jednak istnieje i moim zdaniem nie powinno się milczeć na ten temat.
Sorry jeśli kogoś uraziłam.:sorry2:

Co innego poruszać temat a co innego nazrzucać komuś takie makabryczne widoki...

MEDEUSKA
Ja jestem chudzinka:confused:A Ty:confused:
Wygladasz zabojczo kochana:tak::tak::tak:
Ja? haha prosze Cie po ciązy to bede wyglądac jak wieloryb pewnie:-D:-D:-D:-D ile ja sie starałam żeby tak schudnąc bo zawsze gruba byłam.... i teraz apetyt w ciazy wrócił i tak juz pewnie zostanie...:-D:-D Ale trudno bedzie co ma byc:tak::-D

dobra nie wiem co wrzuciła As ale zobaczyłam zdjęcia z okienek przeczytałam co napisałyście nie oglądam tego:no::no::no::no:
byłam z antkiem w realu wróciliśmy przed 20 kupiłam kosz na pranie proszek kreta do rur jakiś rewelacyjny wybielacz no 100 zł wydałam i juhu;-);-)

Ja? haha prosze Cie po ciązy to bede wyglądac jak wieloryb pewnie:-D:-D:-D:-D ile ja sie starałam żeby tak schudnąc bo zawsze gruba byłam.... i teraz apetyt w ciazy wrócił i tak juz pewnie zostanie...:-D:-D Ale trudno bedzie co ma byc:tak::-D

Spadnie jak będziesz karmić dziecko :tak:

dobra nie wiem co wrzuciła As ale zobaczyłam zdjęcia z okienek przeczytałam co napisałyście nie oglądam tego:no::no::no::no:
byłam z antkiem w realu wróciliśmy przed 20 kupiłam kosz na pranie proszek kreta do rur jakiś rewelacyjny wybielacz no 100 zł wydałam i juhu;-);-)

Wybielacz rewelacyjny powiadasz?? A jaki bo ja jeszcze nie trafiłam na nic skutecznego :baffled:

:-)Dobry wieczór dziewczyny nawet nie zdołam nadrobic was ale co widziałam to Milena zmieniła sówaczki a As dodała filmy i podzielam zdanie Mamy Helenki ja w ciąży nie jestem ale nie chce oglądać ich przerażają mnie i zarazem smucą ze tak jest na swiecie.No ale zmieniając temat bylismy z Kamilkiem na kontroli uszek wszystko dobrze wyszło i już nie musimy iśc no Martynka jeszcze u babci od wczoraj trzeba sie umęczyć zeby zasneła tylko u babci i dziadka siedzi Kamilek spi.:tak:

mama helenki-wybielacz marki real ale babka u której mieszkamy powiedziała że wypróbowała wszystkie chyba dostępne na rynku i ten jako jedyny spierał wszystkie plamy nawet te po obiadkach słoiczkowych więc kupiłam na próbe cena spoko bo za 1 litr 5.99:tak: a i kupiłam julce kołdre z fizelinki leciutka a koszt 9.99 na promocji :szok: musiałam bo ta co ma julka jest ciężka jak sto diabłów a do tego wielka i w poszwach zawsze sie roluje bo poszwy mniejsze a kołdra większa:cool2:

reklama
Ja sprzedaje opony :-D może któraś chętna :rofl2:

KOMPLET OPONA OPONY 155/70/13 155 155/70 R13 BARUM (598996938) - Aukcje internetowe Allegro

opony powiadasz :))
Helena już z flaszka leży :szok: Mogła by sie wstrzymać ze spaniem jeszcze ze 30 min chociaż...:sorry2:

As, kilka z nas jest w ciąży, takie widoki nie dla nas:-( ja nawet nie zaczęłam oglądać, wystarczyło mi to co widać od razu.

Nie wrzucaj poproszę takich rzeczy. Ja tu zaglądam żeby sobie miło poplotkować.

powiem szczerze,że nie sądziłam,że wkleją się okienka.Myślałam,że to zwykły link będzie.:no:
Z drugiej zaś strony wiadomo,że nam to nie zagraża,więc też nie powinnyśmy brać tego dosłownie do siebie.
problem jednak istnieje i moim zdaniem nie powinno się milczeć na ten temat.
Sorry jeśli kogoś uraziłam.:sorry2:

Co innego poruszać temat a co innego nazrzucać komuś takie makabryczne widoki...

Wildze, że swoim oburzeniem zblokowałam pogaduchy:baffled:
Nie miałam takiego zamiaru :tak:

uwierz,że ja też nie byłam ,ale się zawzięłam...
ogładałam na kilka podejsc.
Wybrałam 2 najłagodniejsze filmiki z 5.
Jeszcze po mnie ciarki chodzą...:-:)no: nie mogę w to uwierzyć.:wściekła/y:

AS ja nie jestem w stanie tego obejrzeć....:-(

To ja krotko na ten temat
Kazda z Nas ma inna wrazliwosc jedna to bedzie wkurzalo inna bedzie przegladala te linki a jeszcze inna bedzie obojetna na to :baffled:nie ma co sie stresowac;-)
As wkleila linki bo czula taka potrzeba ona sama to dostala i nikt sie jej nie pytal czy chce tam zagladac.Zapewne nie chciala nikogo urazic wiec konczymy ten temat:sorry2:

Laura w lozeczku a ja ma niby wolne a robota w kucni stoi nie mam natchnienia sprzatc
Moze ktoras mi pozmywa:-D:-D:-D
Pranie zrobilam ale przydaloby sie jeszcze jedno wlaczyc dzis udalo mi sie 2 rozwiesic a te 3 moge z rana:-DPoczekam az moj przyjdzie bo nie zostawie Laury samej w lozeczku:happy2:

Patrysia a ja chcialam sie Ciebie spytac czy masz jakis katalog albo fotki slubnych pazorkow:confused:

Do góry