anka26_x_07
Mama Laury :)
ja tez sie umywam heheh idziemy sie kapac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja niestety bez prawa jazdy ale auto stoi więc ..:-)Ja zmotoryzowana, podrzucę cię
Mlena, wrzuć sobie suwaczek w sygnaturę, bo teraz to chyba musisz go za każdym razem wklejać ( ustawienia, ustaw sygnaturę )
ja muszę antoche przetrzymać chociaż do 20 bo inaczej obudzi się wyspany o 5 ranoa to dla mnie środek nocy
NO MADZIULA WYWOŁYWAŁAM CIĘ TUTAJ DZISIAJJUŻ PISAŁAM DZIEWCZYNOM ŻE CHYBA SIĘ NA NAS OBRAZIŁAŚ ŻE NIE WPADASZ DO NASHEJ nie było mnie kupe czasu ,wzięłam sie za wyprzedaż domowej bibloteczki na allegro i zeszło ,ale teraz już jestem ,podczytam was troszke ,ale myślę że więcej na bieżąco będę :-)