no to troszke zarobiłaś a ile za nia płaciłaś???AhaNo to super
Ja sprzedalam ostanio jedna czapke nike po dziewczynkach za 29zl:-)
reklama
49zl we wrzesniu ale mi sie chyba wstapilyno to troszke zarobiłaś a ile za nia płaciłaś???
co to jest wstapily?????49zl we wrzesniu ale mi sie chyba wstapily
z lekka sie skurczyly w praniu:-)ale i tak wygladaja jak nowe tylko ciut mniejszeco to jest wstapily?????
no i tak trzymacCzesc babeczki, dawno mnie nie było, net mi pada jakoś od soboty...
Teraz też nawet nie mam jak nadrabac, zreszta nie wiem czy zaraz mi znow nie padnie
z M jestem pokłócona od soboty.. oczywiście brudów nie posprzątał, wczoraj nie było mnie pół dnia w domu to też nic nie zrobił, tylko się schlał nie było ani jednej czystej szklanki, talerza ani nic... dzisiaj musiałam wszystko zmywac zostawiłam polowe i jak przyjdzie to bedzie zmywał, a jak nie to nie dostanie obiadu niech sie piwska napije
superowe masz fotki ale to juz pisalam na ggee tam, takie hobby...
modelką nie.. jak już to fotomodelką na modelkę za niska jestem
mnie tez - tez zawsze chcialammedeuska też mi się zawsze marzyła taka profesjonalna sesja zdjęciowa.Słuchaj Ty moze się orientujesz jak to cenowo moze wyglądać??????
to super ze nowy gin okazal sie lepszy i jak mozesz to sie oszczedzaj i super ze dzidzi wporzadkuWitam kobitki
Ja po wizycie u nowego gina jestem całkiem zadowolona
Przebadał mnie gruntownie Nie chciał dosłownie błędów wytkać tamtemu, no ale oczy szeroko pre razy otworzył Na początku jak mu powiedziałam ze chcę zmienić lekarza to się dziwnie na mnie patrzył Ale na koniec powypisywał mi skierowania na badania i kazał przyjść za 3 tyg
Stwierdził, że 5 kg od początku ciąży to raczej mało Jak mu powiedziałam, że usłyszałam, ze brzuch podczas spacerków boli mnie dlatego ze jestem za gruba to dopiero miał minę A on powiedział, że boli bo mała jest nogami do dołu i to pewnie dlatego
Niestety jak to powiedział doktorek szyjka jest rozdziwiona Ale mam się nie martwić, bo tam gdzie trzeba wszystko się trzyma Mam się oszczędzać się, ciekawa jestem jak ja to zrobię
Anabuba, i tak pojadę do tego szpiatala, spróbuje się zapisać do tego gina co plecalaś, bo ten nie pracuje w szpitalu państwowym.
Agnes, moje dziecko też dzisiaj wzgardziło drugim daniem Ale jak nie to nie...
Miało być w sktócie a wyszło jak wyszło
hahaDostałam dzisiaj mailem:
daj znac co po lekarzuU mnie tez sloneczko swieci ale nie wybieram sie nigdzie:-(
Jutro ide z laura do lekarza z powodu tego uczulenia a ma katar i jeszcze pokaszluje wiec nie bede jeszcze pogarszac
gratkihurra sprzedałam drugą ksiązkę:-):-):-):-):-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
lece na kolacyjke
Mama Helenki
i Aniki :D
Ktora wystawiala ciuszki i buty na allegro bo juz sie pogubilam
Ja sprzedaje opony może któraś chętna
http://www.allegro.pl/item598996938_komplet_opona_opony_155_70_13_155_70_13_barum.html
Helena już z flaszka leży Mogła by sie wstrzymać ze spaniem jeszcze ze 30 min chociaż...
reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
nie bez powodu nie było mnie tyle dni u was ,a jeszcze ile zostało....anabuba od kiedy jesteś anakumba???????? :-d:-d:-d:-d:-d:-d dobre
co tak wcześnie?????my za pół godzinki idziemy po wieczorynce
Troche tego wystawiłas :-)
no to gratuluję.
Ja w przeciągu 2 dni sprzedałam po oliwce 2pary bucików i kurteczkę wiosenną z zeszłego roku.w sumie zarobiłam 35zł,nie dużo, ale zawsze coś,po co ma leżeć i zajmować miejsce.
Podziel się: