reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czesc babeczki, dawno mnie nie było, net mi pada jakoś od soboty...:baffled:

Teraz też nawet nie mam jak nadrabac, zreszta nie wiem czy zaraz mi znow nie padnie:dry::dry:

z M jestem pokłócona od soboty.. oczywiście brudów nie posprzątał, wczoraj nie było mnie pół dnia w domu to też nic nie zrobił, tylko się schlał:baffled: nie było ani jednej czystej szklanki, talerza ani nic... dzisiaj musiałam wszystko zmywac:no: zostawiłam polowe i jak przyjdzie to bedzie zmywał, a jak nie to nie dostanie obiadu niech sie piwska napije:-D:-D:-D
no i tak trzymac :-D:-D:-D
ee tam, takie hobby...:-D:-D
modelką nie.. jak już to fotomodelką;) na modelkę za niska jestem:-D:-D:-D
superowe masz fotki ale to juz pisalam na gg
medeuska też mi się zawsze marzyła taka profesjonalna sesja zdjęciowa.Słuchaj Ty moze się orientujesz jak to cenowo moze wyglądać??????
mnie tez - tez zawsze chcialam
Witam kobitki :tak:
Ja po wizycie u nowego gina :tak: jestem całkiem zadowolona:tak:

Przebadał mnie gruntownie :baffled: Nie chciał dosłownie błędów wytkać tamtemu, no ale oczy szeroko pre razy otworzył :szok: Na początku jak mu powiedziałam ze chcę zmienić lekarza to się dziwnie na mnie patrzył :baffled: Ale na koniec powypisywał mi skierowania na badania i kazał przyjść za 3 tyg :tak:

Stwierdził, że 5 kg od początku ciąży to raczej mało :sorry2: Jak mu powiedziałam, że usłyszałam, ze brzuch podczas spacerków boli mnie dlatego ze jestem za gruba to dopiero miał minę :szok: A on powiedział, że boli bo mała jest nogami do dołu i to pewnie dlatego:tak:

Niestety jak to powiedział doktorek szyjka jest rozdziwiona :baffled: Ale mam się nie martwić, bo tam gdzie trzeba wszystko się trzyma:sorry2: Mam się oszczędzać się, ciekawa jestem jak ja to zrobię :confused:

Anabuba, i tak pojadę do tego szpiatala, spróbuje się zapisać do tego gina co plecalaś, bo ten nie pracuje w szpitalu państwowym.

Agnes, moje dziecko też dzisiaj wzgardziło drugim daniem :baffled: Ale jak nie to nie... :sorry2:

Miało być w sktócie a wyszło jak wyszło :-D
to super ze nowy gin okazal sie lepszy i jak mozesz to sie oszczedzaj i super ze dzidzi wporzadku :tak:
Dostałam dzisiaj mailem:
haha :-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
U mnie tez sloneczko swieci ale nie wybieram sie nigdzie:-(
Jutro ide z laura do lekarza z powodu tego uczulenia a ma katar i jeszcze pokaszluje wiec nie bede jeszcze pogarszac
daj znac co po lekarzu :tak:
hurra sprzedałam drugą ksiązkę:-):-):-):-):-)
gratki :tak:

reklama
anabuba od kiedy jesteś anakumba???????? :-d:-d:-d:-d:-d:-d dobre

co tak wcześnie?????my za pół godzinki idziemy po wieczorynce :tak::tak::tak:

Troche tego wystawiłas :-)

no to gratuluję.

Ja w przeciągu 2 dni sprzedałam po oliwce 2pary bucików i kurteczkę wiosenną z zeszłego roku.w sumie zarobiłam 35zł,nie dużo, ale zawsze coś,po co ma leżeć i zajmować miejsce.
nie bez powodu nie było mnie tyle dni u was ,a jeszcze ile zostało....

Do góry