reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to dawaj do mnie na wies:cool2::-D:-D:-D:-D wsiadasz w pociag do Siedlec,jedziesz 45minut i jestes u mnie:-)tzn potem maly spacerek z wozkiem.
albo wsiadasz na trwaistej w autobus do mnie i wysiadasz 200m od mojego domu:-D
oczywiscie Mama Helenkii tez zapraszam:-)

Ja na pewno skorzystam z zaproszenia :tak: Tylko niech się zrobi na tyle ciepło żeby można było dzieciarnie puścić na podwórko :tak:

reklama
a u nas to strach dzieci na trawę posłać bo tak nasrane przez psy:angry::angry::angry::angry: nie wiem czemu ludzie po swoich pupilch nie sprzątają:eek::eek::eek:
któraś pisała że ten facet m,aż z momentu prawdy to glina:szok: no na takiego wyglądał a po rogramie pewnie jej wpierdzielił albo ona miała na tyle odwagi by zwiać od tego cwaniaczka gdzie pieprz rośnie:tak::tak:

Nie widziałam tabliczek szanuj zieleń na trawnikach ;-)

Tu mam dużo bliżej, na Googlach niestety nie aktualna fotka...
w koncu od tego jest trawa zeby po niej biegac:-)

Ja na pewno skorzystam z zaproszenia :tak: Tylko niech się zrobi na tyle ciepło żeby można było dzieciarnie puścić na podwórko :tak:

podworko ogrodzone i zamkniecei jest,mam hustawke,piaskownice i 2 pieski:-)szukam kotka:-D i duzo trawy:-D

a u nas to strach dzieci na trawę posłać bo tak nasrane przez psy:angry::angry::angry::angry: nie wiem czemu ludzie po swoich pupilch nie sprzątają:eek::eek::eek:
któraś pisała że ten facet m,aż z momentu prawdy to glina:szok: no na takiego wyglądał a po rogramie pewnie jej wpierdzielił albo ona miała na tyle odwagi by zwiać od tego cwaniaczka gdzie pieprz rośnie:tak::tak:

mnie to wkurza te zasrane trawniki i zasikane piaskownice!!!:wściekła/y:
Strach wypuscic dziecko

reklama
Do góry