reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem i ja:-)
Po drugim spacerku:tak::tak::tak:
Dzieciaki tak sie wymeczyly ze az mi marudza i rycza wiec pewnie dlugo nie poklikam:no::wściekła/y:

MAMA HELENKI
Fajnie ze wszystko ok:tak::tak::tak:A jak lekarz kaze odpoczywac to lepiej odpoczywaj i sie oszczedzaj;-):-)
A ten mail to jakies jaja:confused::confused::confused:

reklama
to jednak umiem,sprzedaje ksiązki ,które nie są mi potrzebne z różnych powodów ,bo swoje ulubione trzymam oczywiście ,schodzi przy tym czasu jak cholera,jutro jeszcze powystawiam ubrań po dzieciakach trochę:-)

no to Anakumba masz nas obie :-D:-D:-D niech tylko się ociepli to wsiadamy w pociąg i będziesz miała mini przedszkole u siebie :tak::tak::tak:

https://www.babyboom.pl/forum/[url=....suwaczek.pl/cache/c9742417d5.png[/img][/url]

Anabuba od kiedy jesteś Anakumba???????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre

ja tez sie umywam heheh idziemy sie kapac:)

co tak wcześnie?????my za pół godzinki idziemy po wieczorynce :tak::tak::tak:

troche tego wystawiłas :-)

hurra sprzedałam drugą ksiązkę:-):-):-):-):-)
no to gratuluję.

ja w przeciągu 2 dni sprzedałam po Oliwce 2pary bucików i kurteczkę wiosenną z zeszłego roku.W sumie zarobiłam 35zł,nie dużo, ale zawsze coś,po co ma leżeć i zajmować miejsce.

ja muszę antoche przetrzymać chociaż do 20 bo inaczej obudzi się wyspany o 5 rano:szok::szok::szok::szok::szok:a to dla mnie środek nocy:tak::tak::tak::cool2:
a laura nie odczula zmiany czasu wiec nie musze sie gimnastykowac:tak:
hurra sprzedałam drugą ksiązkę:-):-):-):-):-)
Gratuluje!! Oby wszystkie poszly
Anabuba od kiedy jesteś Anakumba???????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre

co tak wcześnie?????my za pół godzinki idziemy po wieczorynce :tak::tak::tak:

troche tego wystawiłas :-)

no to gratuluję.

ja w przeciągu 2 dni sprzedałam po Oliwce 2pary bucików i kurteczkę wiosenną z zeszłego roku.W sumie zarobiłam 35zł,nie dużo, ale zawsze coś,po co ma leżeć i zajmować miejsce.

Laura lubi sie kapac wiec czasem jej ulegam i idzie wczesniej.Teraz oglada bajke potem kolacyjka i spanko:tak:
Z tmi ciuszkami i butami to racja po co ma zalegac jak zawsze mozna zarobic i kupic cos innego:tak:

reklama
Do góry