reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
m
A Oliwka spi już 3h,bez obiadu głodna,mogę sie załozyc że jak wstanie to i tak nie zje tego drugiego dania.kurczę zmuszać ja czy dać co innego.Nie wiem już ale coraz bardziej mnie to wkurza że nie chce mi jeść drugich dań.nie że czasami, w ogóle nie jada.tylko zupy by wcinała za dwie osoby.

ciesz sie ze je zupy:-)zdrowsze niz sosik:-D narazie dawaj jej tylko zupe,skoro chce,nawet 2 razy dziennie.z czasem sama do ciebie przyjdzie sprobowac sosiku.mozesz ewentualnie probowac dac jej ze swojego talerza,najwyzej sobie dolozysz:-) ale nie na sile.sama sie powoli przekona.Weronika tez woli zupe i jak nieraz je 2razy dziennie.ja jednego dnia gotuje zupe drugiego jakis sosik czy kotlet itd.tylko zupy zawsze tyle ugotuje zeby byla na drugi dzien dla Weroniki chociaz.

jakies 3 mieisace temu Paulina i siostra P jadly zupe we flaczarkach.Weronice nalozylam na jje talerz.nawet lyzki nie mglam jej wsadzic tylko sie darla i pokazywala w ich strone.przelozylam zupe do flaczarki i bardzo syzbko otworzyla buzie.jaka bestia cwana:-)

A moja królewna jeszcze nie spała :baffled:

A i obraziła się na nocnik, teraz tylko do ubikacji :tak::-D

I znowu gania bez majtek...:confused:

Mlena, odpisałam Ci na innym wątku :-p

to blisko mnie:-):-):-)
ja jestem poznanianka amój M warszawiakiem więc nie znam za wielu miejsc jeszcze fiku -miku juz wyczaiłam jak byłam w ciąży :-):-):-)
a tego parku jescze nie widziałama to w sumie bliziutko
jednak co mnie denerwuje to to że w Warszawie jest mało parków gdzie dzieciaczki mogą sobie swobodnie pobiegac po trace czy posiedzieć na kocyku na trawie w większości nie wolno9 wchodzić na zieleń wiem ,że są tego pl;usy ale jednak..
w Wilanowie można w jednym miejscu rozłozyć się z kocykiem jest b czystko i dzieci sobie biegaja i turlaja się po trawce:tak::tak:
dzięki mamo Halinki za namiary na ten park na Grochowie:-)

[url=http://www.suwaczek.pl/][/URL]

U mnie tez sloneczko swieci ale nie wybieram sie nigdzie:-(
Jutro ide z laura do lekarza z powodu tego uczulenia a ma katar i jeszcze pokaszluje wiec nie bede jeszcze pogarszac

a u nas pochmurnie szaroi buro i ponuro :no:
ale spacerek juz zaliczony chciałam ambitnie w domu wszystko zrobić ale niestety widze ,że nie dam rady
nie wiem jak to się dzieje co dziennie się sprząta i co dzień taki pierdolnik za przeproszeniem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to blisko mnie:-):-):-)
ja jestem poznanianka amój M warszawiakiem więc nie znam za wielu miejsc jeszcze fiku -miku juz wyczaiłam jak byłam w ciąży :-):-):-)
a tego parku jescze nie widziałama to w sumie bliziutko
jednak co mnie denerwuje to to że w Warszawie jest mało parków gdzie dzieciaczki mogą sobie swobodnie pobiegac po trace czy posiedzieć na kocyku na trawie w większości nie wolno9 wchodzić na zieleń wiem ,że są tego pl;usy ale jednak..
w Wilanowie można w jednym miejscu rozłozyć się z kocykiem jest b czystko i dzieci sobie biegaja i turlaja się po trawce:tak::tak:
dzięki mamo Halinki za namiary na ten park na Grochowie:-)

to dawaj do mnie na wies:cool2::-D:-D:-D:-D wsiadasz w pociag do Siedlec,jedziesz 45minut i jestes u mnie:-)tzn potem maly spacerek z wozkiem.
albo wsiadasz na trwaistej w autobus do mnie i wysiadasz 200m od mojego domu:-D
oczywiscie Mama Helenkii tez zapraszam:-)

reklama
Mlena, do tego parku nie można z psami ani na rowerach :tak:
Nie widziałam tabliczek szanuj zieleń na trawnikach ;-)

Jak sie zrobi cieplej to zacznę tam ganiać z Helenką to możemy się umówić :tak:

Narazie mozna nas znaleźć tutaj:p

park znicza filomatow - Mapy Google

Tu mam dużo bliżej, na Googlach niestety nie aktualna fotka...

Do góry