reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurcze musze doprowadzic swoje paznokcie do normalnosci bo tak mi sie zniszczyly po tym ciaglym zmienianiu tipsow ze :szok:
no ale za jakis czas to znow sobie cosik zrobie :tak::cool2:
ja mialam 2 razy tipy... i dziekuje bardzo, tak misie paznokcie zniszczyły że łohoho... miąłam ładne swoje naturalne grube, zawsze wszyscy mówili że mam tipsy, przed studniówką mi sie połamaly i zrobiam tipsy, i juz od tego czasu mam zniszczone...:baffled: potem kolezanka sie uczyła na moich paznokciach, odpadly mi po 2 dniach:-D:-D:-D
Teaz musze zregenerowac te moje azury, w sumie od tego czasu smaruje odżywką i nic nie daje...:baffled: Już chyba nigdy nie bede miala takich ladnychjak kiedyś:shocked2: Teraz to nawet mi sienie che o nie dbac i ich malowac:-D:-D

reklama
Pochwale sie pochwale:-D Ja tez raczej mdłości nie mam.. tylko z rana jak nie zjem sniadania, ae to zawse mialam, przed ciaza tez, po prostu musze cos z rana zjesc..:tak:

Ja też od kiedy mam prwako i auto jakos juz nie luie chodzic pieszo:tak::-D

Coś mi sie znetem dzieje.. nie pkazaly mi sie posty wasze nate jak odświeżałam, dopiero jak ja napisąłam post że Was nie ma... to mi się wyświetliły:baffled:
ja to nie moge jesc od razu jak wstane musze chwile odczekac bo wtedy jest mi nie dobrze - nie jestem przyzwyczajona tak zjesc od razu po wstaniu z lozka :no:;-)
Patrysiu zmartwię Cię, ale ma padać w całej Polsce:baffled::baffled::baffled::baffled:
jak narazie nie zapowiada sie na deszcz :-D:cool2:

ja mialam 2 razy tipy... i dziekuje bardzo, tak misie paznokcie zniszczyły że łohoho... miąłam ładne swoje naturalne grube, zawsze wszyscy mówili że mam tipsy, przed studniówką mi sie połamaly i zrobiam tipsy, i juz od tego czasu mam zniszczone...:baffled: potem kolezanka sie uczyła na moich paznokciach, odpadly mi po 2 dniach:-D:-D:-D
Teaz musze zregenerowac te moje azury, w sumie od tego czasu smaruje odżywką i nic nie daje...:baffled: Już chyba nigdy nie bede miala takich ladnychjak kiedyś:shocked2: Teraz to nawet mi sienie che o nie dbac i ich malowac:-D:-D
mi sie tez cienkie zrobily :szok: ale mysle ze wroca do normy :tak:

Dobranoc dziewczyny:-)
Ja tez zaraz robie sobie kolacje tylko czekam az mlode usna:tak::tak::tak:
Dzisiaj obydwie polozylam bez pieluchy-zobaczymy jak to bedzie:-);-)
trzymam kciuki ale juz doczytalam ze sie udalo:-)super!
Moj M wlasnie goli sobie glowe:tak:A potem mnie meczy zawsze pytaniem czy rowno:baffled:A ja i tak sie na tym nie znam
u mnie to samo jak idzie z maszynka to potem slysze Kochanie chodz zobacz...
dziękuję:tak:
A wiecie co najlepsze:confused:
Jak prawie nigdy tego programu nie oglądam, to wczoraj go wlączyłam:-D i szok.. jak usłyszałam imie nazwisko ciotki i miasto:szok:
swietnie ze ciocia sie dostala Mialas niespodzianke jak uslyszalas imie i nazwisko cioci:-)
ja nie ogladam tego progrmau,ale ludzie sa chorzy ze za kase ida do tekiego programu brudy prac.

Ania moze z netu sobie sciagniesz bo chyba gdzies na dvhk widzialam
moze sobie chcociaz jeden odcinek sciagne zeby zobaczyc co Was tak ciagnie do tego programu:-D
To jest ciąża:-p Na poczatku to ja mogłam spac juz od 17:tak::-D:-D
Oj ja codzioennie popoludniu jak niemowlak na dzremke chodzilam:-)zreszta i tak lezalam w lozku bo zagrozona ciaza wiec oczka zamknelam i juz byla drzemka:-D
spoko nic sie nie stało:-D
Mam nadzieje ze wogóle nie przyjedzie bo Oatryk nie chce do niej jechac M dzwonił do niej że nie jedzie, ale czasem ona tak po prostu sobie porzyjezdza "doPatryka" żeby sobie tutaj na nk posiedziec:baffled::baffled:

A ja nie chce sie z nia kłócic przy Patim, bo wiadomo, on potem będzie musial wybierac... kogo woli...:dry::dry: na szczescie na nowe mieszkanie nie ma wstępu już, bo to jest jeszcze teoretycznie też jej mieszkanie, musimy jej oddac polowe ze sprzedaży:dry:
bardzo ciekawa matak z tej baby ale to juz pisalam wczesniej.Ciekawe ze musicie jej polowe oddac :baffled:
Postarajcie się mniej napisać do mojego powrotu :-):-):-)
I ja tak miałam z Igorkiem jak w ciąży byłam:-):-) ogólnie to ja uwielbiam spać:happy2::happy2::happy2:

BARDZO WAS LUBIĘ DZIEWCZYNY :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
podpisuje sie MY tez Cie lubimy!!
Pati ma 12
Mój facet(jeszcze nie mąż) jest ode mnie starszy...:szok: 16 lat:-D:-D:-D
znam malzenstwo gdzie roznica jest 18lat i maja sie swietnie:-)
Witam kochaniutkie
moj m zaserwowal mi upojny poranek wiec mam dobry humorek :-D:-D
a teraz jedziemy do lekarza bo on sie cos rozchorowal
potem musze skoczyc do biura oriflame, po wyniki Sewka
potem obiadek
wiec jak juz bede miala wolna chwile to poodpisuje :tak::tak::tak:
milego dnia dziewczyny :cool2:
to chyba na wygrzanie ta rozgrzewka a wieczorkiem bedzie jeszcze cieplej:sorry2:
Ogladałam wczorej też ten program i starsznieżal mi tej kobitki. Ona nie poszła tam dlla pieniędzy, to była jej jedyna szansa, żeby w końcu mężowi powiedzieć co czuje. Wyobrazacie jak ona musi byz zastraszona w domu> Ci jego przyjaciele co tam byli rowniez o tym dobrze wiedzieli, dlatego chcieli by grala dalej. Czy uderzył ja przy dzieciach?--Gnój sam odpowiedział wszystkim na to pytanie naciskając ten guzik.
Mam kuzynkę, która właśnie wyrzucila faceta z domu po 4 latach bicia i poniżania. POtrzebowala w tym duzej pomocy, ale w koncu przyjrzala na oczy. Boi się go tak, że mimo iz wyrzucili go z domu ona tam niemieszka, bo nie wie co by zrobila gdyby tam przyszedl a ona bylaby sama ( z dzieckiem). Na spacery z małym wychodzi z obstawą. Taki "facet" potrafi brutalnie ale sukcesywnia zmienoc psyhike nawet silnej kobiety.
Tym straszniejsze jest to, że ten gościu z programu nic sobie z jej uczuc nie robi. Ona znalazla sposob by mu wszystko powiedziec , tak, zeby jej nie przerywal i nie spral w miedzyczasie, ale on ma to bardzo głęboko...
Mnie mąż nigdy nie udeżył, ale ojciec bił matkę i Piotr wie, że ja nigdy sobie na NIC takiego nie pozwolę. I całe szczęscie mam męża , który brzydzi się tego pokroju ludźmi.

Wspolczuej doswiadczen z domu ale niestety sa i takie sytuacje ale jak juz dzieci na to patrza to szok
Hej dziewczynki!!

Ja tylko na chwilę, wpadłam się tylko z Wami przywitać. Ostatnio coś czasu nie mam dla Was za co przepraszam :-:)-:)-(

Pogoda jako tako. Dzisiaj lecę do fryzjera pogadać czy 12 czerwca będzie miała czynne w ogóle bo to dzień po Bożym Ciele i wszystko jest możliwe :tak::tak::tak:

Jaki jaja wczoraj mi wyszły z zaproszeniami. Już myślałam że będę musiała nowe wysyłać. Dała mi mama znaczki, więc ja szczęśliwa je przykleiłam i wysłałam. A mi mama nie powiedziała że powinnam przykleić dwa znaczki. jeden po 1,35 a drugi za 10 groszy bo nie było inaczej! Ja w panikę że zaproszenia nie dojdą. Jeszcze tym bardziej nie wrócą bo nadawcy nie napisałam. Mama zadzwoniła na pocztę i się okazało że dojdą zaproszenia ale ci co je dostaną będą musieli dopłacić te 10 groszy! No masakra. Nie dość że dostaną zaproszenie to jeszcze muszą za nie zapłacić. No nie źle mi to wyszło muszę przyznać :-D:-D:-D:-D Ciekawe co jeszcze się mi zdarzy :-):-):-)
ale akcja:-D:-D:-D
Ależ się rozkręciłaś :-D:-D

Sam kaszel i katar też jest?

Uciekam do kościółka.Jeszcze zdąże.
Będę jak wrócę.
papatki:-)
tak ma tez katar i kaszel:wściekła/y:Jak do poniedzialku nie bedzie poprawy to jade z nia do lekarza nadal podaje leki Stodal, Zyrtec, Linola Feet
Wyobraźcie sobie, że u nie tak pochmurno, że światło trzeba w domu zapalić, bo ciemnica normalnie. Jak lujnie pompa, to mnie zmyje z tego balkonu:baffled:

U mnie tez cos siemno sie zrobilo:szok:

kurcze musze doprowadzic swoje paznokcie do normalnosci bo tak mi sie zniszczyly po tym ciaglym zmienianiu tipsow ze :szok:
no ale za jakis czas to znow sobie cosik zrobie :tak::cool2:
wspolczuje ja raz robilam tipsy i dziekuje To byl jakis szok dla paznokci:-Ddla plytki raczej:szok:

mysle ze dojda do siebie.Ja nie lubie malowac paznokci zawsze jak je umaluje to mi sie jakis zlamie:wściekła/y:
Ale na slub zrobie sobie ladne paznokietki:tak:

reklama
Do góry