Ogladałam wczorej też ten program i starsznieżal mi tej kobitki. Ona nie poszła tam dlla pieniędzy, to była jej jedyna szansa, żeby w końcu mężowi powiedzieć co czuje. Wyobrazacie jak ona musi byz zastraszona w domu> Ci jego przyjaciele co tam byli rowniez o tym dobrze wiedzieli, dlatego chcieli by grala dalej. Czy uderzył ja przy dzieciach?--Gnój sam odpowiedział wszystkim na to pytanie naciskając ten guzik.
Mam kuzynkę, która właśnie wyrzucila faceta z domu po 4 latach bicia i poniżania. POtrzebowala w tym duzej pomocy, ale w koncu przyjrzala na oczy. Boi się go tak, że mimo iz wyrzucili go z domu ona tam niemieszka, bo nie wie co by zrobila gdyby tam przyszedl a ona bylaby sama ( z dzieckiem). Na spacery z małym wychodzi z obstawą. Taki "facet" potrafi brutalnie ale sukcesywnia zmienoc psyhike nawet silnej kobiety.
Tym straszniejsze jest to, że ten gościu z programu nic sobie z jej uczuc nie robi. Ona znalazla sposob by mu wszystko powiedziec , tak, zeby jej nie przerywal i nie spral w miedzyczasie, ale on ma to bardzo głęboko...
Mnie mąż nigdy nie udeżył, ale ojciec bił matkę i Piotr wie, że ja nigdy sobie na NIC takiego nie pozwolę. I całe szczęscie mam męża , który brzydzi się tego pokroju ludźmi.