reklama
I ja też się wita,dzis troche późno.Ale mam na głowie 3dzieciaków,masakra,istny harmider.Siostra przywiozła dzieciaki na cały weekend bo szwagier miał miec dziś wolne a musiał isć do pracy a że ona też w sobotę pracuje to nie miał kto zająć się dzieciakami.
Niby to dziadkowie mieli sie nimi zajmować ale dzieciaki wolą być u nas więc to ja ma urwanie parasola
Moze jakos przezyje :-):-):-)
Aleksia my też Cię lubimy
luna nową sygnaturkę wkleiłaś,sliczne zdjęcia.To wasz psiak???? super
Anabuba jak odłuczyłaś swoje dziewczyny zeby nie wyrzycały ubrań z szafek,jaka to metoda???? podziel się nią, bo ja mogę non stop tłumaczyć a Oliwka i tak swoje robi.Jak grochem o ściane :-):-):-)
Niby to dziadkowie mieli sie nimi zajmować ale dzieciaki wolą być u nas więc to ja ma urwanie parasola
to się zdziwią jka im listonosz przyniesie zaproszenie i będą musiel;i dopłącic ja też miałam kiedys taką sama sytuację,jak wysyłałam karte swiąteczną do rodziców mojego chłopaka i też musieli dopłacać, ale mi głupio było ,przez 2 tyg sie tam nie pokazywałam ze wstyduBeata pisze:Jaki jaja wczoraj mi wyszły z zaproszeniami. Już myślałam że będę musiała nowe wysyłać. Dała mi mama znaczki, więc ja szczęśliwa je przykleiłam i wysłałam. A mi mama nie powiedziała że powinnam przykleić dwa znaczki. jeden po 1,35 a drugi za 10 groszy bo nie było inaczej! Ja w panikę że zaproszenia nie dojdą. Jeszcze tym bardziej nie wrócą bo nadawcy nie napisałam. Mama zadzwoniła na pocztę się okazało że dojdą zaproszenia ale ci co je dostaną będą musieli dopłacić te 10 groszy! No masakra. Nie dość że dostaną zaproszenie to jeszcze muszą za nie zapłacić. No nie źle mi to wyszło muszę przyznać Ciekawe co jeszcze się mi zdarzy :-):-):-)
Aleksia my też Cię lubimy
luna nową sygnaturkę wkleiłaś,sliczne zdjęcia.To wasz psiak???? super
Anabuba jak odłuczyłaś swoje dziewczyny zeby nie wyrzycały ubrań z szafek,jaka to metoda???? podziel się nią, bo ja mogę non stop tłumaczyć a Oliwka i tak swoje robi.Jak grochem o ściane :-):-):-)
medeuska
październikowa mama'09
Bo chcielismy szybko rozwod i miec swiety spokoj z nia.. w sumie to nie polowe.. powiedzielismy jej że polowy na pewno nie dostanie bo niepracowala chociaz mogla bo mieszkali z tesciami, z czego gocha dziennie calymi dniami w domu z patim siedziala a Beata na randkach "tylko" 30 tys ale to i tak duzo bo mieszkanie poszło za 75, M jest taki że on nikomu źle nie zrobi, jakby chcioal to wogole by nie dostala grosza i jeszcze na patryka by musiała dawac bo jest z facetem ktory ma kasy w cholere mimo ze nie pracuje.. ale ja juz sie nagadalam, ile kłótni byloprzez to wole juz nie ingerowac, niech sobie robi co chce.. BO mu jej szkoda
anka26_x_07
Mama Laury :)
jasne
no to git nie musez juz szukac jakies babeczkispoko wiec wstepnie sie umowilysmy:-)TYlko mnie slono nie skasuj
anka26_x_07
chce francuski ale ze srebrna nitka No chyba ze masz jakies l;adniutkie to sobie wybiore jak zobacze bo ja wlasnie kiedys tak mialam zrobione a i do sukni by mi pasowalu kolorystycznie:-)a jaka masz koncepcje
Bo chcielismy szybko rozwod i miec swiety spokoj z nia.. w sumie to nie polowe.. powiedzielismy jej że polowy na pewno nie dostanie bo niepracowala chociaz mogla bo mieszkali z tesciami, z czego gocha dziennie calymi dniami w domu z patim siedziala a Beata na randkach "tylko" 30 tys ale to i tak duzo bo mieszkanie poszło za 75, M jest taki że on nikomu źle nie zrobi, jakby chcioal to wogole by nie dostala grosza i jeszcze na patryka by musiała dawac bo jest z facetem ktory ma kasy w cholere mimo ze nie pracuje.. ale ja juz sie nagadalam, ile kłótni byloprzez to wole juz nie ingerowac, niech sobie robi co chce..
no tak spora kwota
Agnes no to masz wesolo
Kurcze Oliwka dzis znów dostałą czerwonych policzków,juz nie wiem co robic.
Raz ma bardzie j czerwone policzki,a raz blednieją, ale ma jeszcze toche szorstkie i takie podskórne krostki.Smaruje jej policzki Alantanem kilka razy dziennie i sudocremem na noc.Była poprawa,od 2 dni policzki były bardzo ładne.Ale dzis wstała znów z czerwonymi polikami nie wiem dlaczego bo nie jadła czekolady ani nie piła kakao.Więc skąd to się naogniło???nie mam pojecia.I zaczynam się tym bardziej martwić.We wtorek idziemy z Oliwka na szczepienie to porozmawiam z lekarka na ten temat.Zobaczymy co ona na to powie.
Ania a jak Laury policzki????? lepiej????
Raz ma bardzie j czerwone policzki,a raz blednieją, ale ma jeszcze toche szorstkie i takie podskórne krostki.Smaruje jej policzki Alantanem kilka razy dziennie i sudocremem na noc.Była poprawa,od 2 dni policzki były bardzo ładne.Ale dzis wstała znów z czerwonymi polikami nie wiem dlaczego bo nie jadła czekolady ani nie piła kakao.Więc skąd to się naogniło???nie mam pojecia.I zaczynam się tym bardziej martwić.We wtorek idziemy z Oliwka na szczepienie to porozmawiam z lekarka na ten temat.Zobaczymy co ona na to powie.
Ania a jak Laury policzki????? lepiej????
anka26_x_07
No niestety nie mój psiak. To koleżanki poznanej przez neta, bylismy u niej na krótkich wakacjach
Psiak fajniutki.Ja tez bylam u znajomej z netu na urlopiku ) Moze kiedys uda sie ktorej dziewczynie z forum wpasc do innej na urlopik Ja mam daleko a szkoda:-)
reklama
ja to okna mam w stanie oplakanym a to dlatego ze maly ma do nich dostepMoje pazury sa w stanie oplakanym, normalnie az wstyd. Ale to efekt akrylu i zelu, sa teraz bardzo słabe i momentalnie sie lamia. Musza teraz dlugo odpoczac.
Biore sie za okna, pranie odpusczam-chyba, obiad-klopsy
no to podziwiamI ja też się wita,dzis troche późno.Ale mam na głowie 3dzieciaków,masakra,istny harmider.Siostra przywiozła dzieciaki na cały weekend bo szwagier miał miec dziś wolne a musiał isć do pracy a że ona też w sobotę pracuje to nie miał kto zająć się dzieciakami.
milego weekendu
no to Ci laska jeszzce ma czelnosc dopraszac sie o poloweBo chcielismy szybko rozwod i miec swiety spokoj z nia.. w sumie to nie polowe.. powiedzielismy jej że polowy na pewno nie dostanie bo niepracowala chociaz mogla bo mieszkali z tesciami, z czego gocha dziennie calymi dniami w domu z patim siedziala a Beata na randkach "tylko" 30 tys ale to i tak duzo bo mieszkanie poszło za 75, M jest taki że on nikomu źle nie zrobi, jakby chcioal to wogole by nie dostala grosza i jeszcze na patryka by musiała dawac bo jest z facetem ktory ma kasy w cholere mimo ze nie pracuje.. ale ja juz sie nagadalam, ile kłótni byloprzez to wole juz nie ingerowac, niech sobie robi co chce..
spoko spokono to git nie musez juz szukac jakies babeczkispoko wiec wstepnie sie umowilysmy:-)TYlko mnie slono nie skasuj
ja zmykam bo tesc przyjechal i jedziemy
Podziel się: