reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wyobraźcie sobie, że u nie tak pochmurno, że światło trzeba w domu zapalić, bo ciemnica normalnie. Jak lujnie pompa, to mnie zmyje z tego balkonu:baffled:

Ostatnia edycja:
A dzieki dzieki:tak: Sama nie zdążyłam jej pogratulowac:-D

Ale wiesz jest taki niedosyt.. tymbardziej po tym że tak dobrze jej szło:baffled::baffled::baffled::baffled:
Ale w takich grach też trzeba miec szczescie...

Tak wiec ja tez juz jestem z rana:tak::tak: ide sobie zrobic kawke a potempomyślę o śniadanku może jakims.. narazie mi niedobrze...:szok: pranie już sie robi:cool2:
ja top w ciazy czulam sie znakomicie moglam spacerwoac i spacerowac zero wymiotow i wogole na wszystko apetyt :-D
Cześć dziewczyny
Ale jestem połamana. Wszystko mnie boli.Ponaciągałam sobie co nie co ciężarami, bleee.
Dziś zdecydowanie spokojniejszy dzien planuję. Przełożyłam na dziś mycie okien i jak na złość mój ich nie umyje po w pracy do 18, i ja raczej też nie, bo zaciągnęło chmurami aż ciemno. Na baaardzo szybkie zakupy wyskoczę, jak mała zaśnie.
Idę Was poczytać z wczoraj
no to zakwasy :-D:-D:-D
No to gratki:tak:

Kurde dzisiaj przyjeżdża głupia pita, mama Patryka i juz mam zepsuty humor na myśl, że będe musiała ją znosic w domu:dry::dry::baffled::baffled:
wspolczucia :sorry2::dry:
Postarajcie się mniej napisać do mojego powrotu :-):-):-)
I ja tak miałam z Igorkiem jak w ciąży byłam:-):-) ogólnie to ja uwielbiam spać:happy2::happy2::happy2:

BARDZO WAS LUBIĘ DZIEWCZYNY :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
my Cie tez lubimy :-D:-D:-D
Tej różnicy tak nie widac:-p zmienialismy kompa akurat na tym nie mam żadnych fotek.. a teraz nie chce mi sie szukac plyt, ale kiedys jak bede miała chwile to Wam pokaże:-p On nie wygląda na 36:-D:-D
no mysle ze sie pochwalisz :tak:
ja w Twoim wieku sie za staruchami nie ogladałam:cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D
ale rzecz gustu:-)
moj jest 3 lata satrszy ode mnie,ale czasami mam wrazenie ze jest 10lat mlodszy:baffled::-D:-D
moj m jest starszy ode mmnie o 5 lat :blink:
Witam
Dzisaj siedze z moja trojka w domu bo Dominika cos gardło boli:no:Dziewczynki niedawno wstaly i teraz wszyscy sie bawia:szok:
Po nocy bez pieluch ok:-)Klaudia budzila sie w nocy na sikanie i rano o 7 obydwie chcialy siku i spaly dalej:-);-)Jestem z nich dumna:tak::tak::tak:

Pogoda chyba do dupy bo jakos ciemno i bez slonca:no:
zdrowka dla Dominika no i gratulacje dla dziewczynek :tak::tak::tak:
Hej dziewczynki!!

Ja tylko na chwilę, wpadłam się tylko z Wami przywitać. Ostatnio coś czasu nie mam dla Was za co przepraszam :-:)-:)-(

Pogoda jako tako. Dzisiaj lecę do fryzjera pogadać czy 12 czerwca będzie miała czynne w ogóle bo to dzień po Bożym Ciele i wszystko jest możliwe :tak::tak::tak:

Jaki jaja wczoraj mi wyszły z zaproszeniami. Już myślałam że będę musiała nowe wysyłać. Dała mi mama znaczki, więc ja szczęśliwa je przykleiłam i wysłałam. A mi mama nie powiedziała że powinnam przykleić dwa znaczki. jeden po 1,35 a drugi za 10 groszy bo nie było inaczej! Ja w panikę że zaproszenia nie dojdą. Jeszcze tym bardziej nie wrócą bo nadawcy nie napisałam. Mama zadzwoniła na pocztę i się okazało że dojdą zaproszenia ale ci co je dostaną będą musieli dopłacić te 10 groszy! No masakra. Nie dość że dostaną zaproszenie to jeszcze muszą za nie zapłacić. No nie źle mi to wyszło muszę przyznać :-D:-D:-D:-D Ciekawe co jeszcze się mi zdarzy :-):-):-)
no to smiesznie wyszlo z zaproszeniami :-D
heh.. biedna.. skądś to znam bo mój zawsze do pracy jedzie autem i też jestem uziemiona a jak mam gdzieś pieszo latac to wrrrr:wściekła/y: :-D:-D:-D
ja to pieszo lubilam chodzic teraz tak jakos nie bardzo :sorry2:

ja top w ciazy czulam sie znakomicie moglam spacerwoac i spacerowac zero wymiotow i wogole na wszystko apetyt :-D

no to zakwasy :-D:-D:-D

wspolczucia :sorry2::dry:

my Cie tez lubimy :-D:-D:-D

no mysle ze sie pochwalisz :tak:

moj m jest starszy ode mmnie o 5 lat :blink:

zdrowka dla Dominika no i gratulacje dla dziewczynek :tak::tak::tak:

no to smiesznie wyszlo z zaproszeniami :-D

ja to pieszo lubilam chodzic teraz tak jakos nie bardzo :sorry2:
Pochwale sie pochwale:-D Ja tez raczej mdłości nie mam.. tylko z rana jak nie zjem sniadania, ae to zawse mialam, przed ciaza tez, po prostu musze cos z rana zjesc..:tak:

Ja też od kiedy mam prwako i auto jakos juz nie luie chodzic pieszo:tak::-D

Coś mi sie znetem dzieje.. nie pkazaly mi sie posty wasze nate jak odświeżałam, dopiero jak ja napisąłam post że Was nie ma... to mi się wyświetliły:baffled:

kurcze musze doprowadzic swoje paznokcie do normalnosci bo tak mi sie zniszczyly po tym ciaglym zmienianiu tipsow ze :szok:
no ale za jakis czas to znow sobie cosik zrobie :tak::cool2:

reklama
Do góry