reklama
medeuska
październikowa mama'09
heh.. biedna.. skądś to znam bo mój zawsze do pracy jedzie autem i też jestem uziemiona a jak mam gdzieś pieszo latac to wrrrrno i tesciu zabral nam auto (nic wczesniej nie mowil) tak wiec jestesmy uziemieni
musimy poczekac na niego
wiec poodpisuje :-)
ja top w ciazy czulam sie znakomicie moglam spacerwoac i spacerowac zero wymiotow i wogole na wszystko apetytA dzieki dzieki Sama nie zdążyłam jej pogratulowac
Ale wiesz jest taki niedosyt.. tymbardziej po tym że tak dobrze jej szło
Ale w takich grach też trzeba miec szczescie...
Tak wiec ja tez juz jestem z rana ide sobie zrobic kawke a potempomyślę o śniadanku może jakims.. narazie mi niedobrze... pranie już sie robi
no to zakwasyCześć dziewczyny
Ale jestem połamana. Wszystko mnie boli.Ponaciągałam sobie co nie co ciężarami, bleee.
Dziś zdecydowanie spokojniejszy dzien planuję. Przełożyłam na dziś mycie okien i jak na złość mój ich nie umyje po w pracy do 18, i ja raczej też nie, bo zaciągnęło chmurami aż ciemno. Na baaardzo szybkie zakupy wyskoczę, jak mała zaśnie.
Idę Was poczytać z wczoraj
wspolczuciaNo to gratki
Kurde dzisiaj przyjeżdża głupia pita, mama Patryka i juz mam zepsuty humor na myśl, że będe musiała ją znosic w domu
my Cie tez lubimyPostarajcie się mniej napisać do mojego powrotu :-):-):-)
I ja tak miałam z Igorkiem jak w ciąży byłam:-):-) ogólnie to ja uwielbiam spać
BARDZO WAS LUBIĘ DZIEWCZYNY
no mysle ze sie pochwaliszTej różnicy tak nie widac zmienialismy kompa akurat na tym nie mam żadnych fotek.. a teraz nie chce mi sie szukac plyt, ale kiedys jak bede miała chwile to Wam pokaże On nie wygląda na 36
moj m jest starszy ode mmnie o 5 latja w Twoim wieku sie za staruchami nie ogladałam
ale rzecz gustu:-)
moj jest 3 lata satrszy ode mnie,ale czasami mam wrazenie ze jest 10lat mlodszy
zdrowka dla Dominika no i gratulacje dla dziewczynekWitam
Dzisaj siedze z moja trojka w domu bo Dominika cos gardło boliDziewczynki niedawno wstaly i teraz wszyscy sie bawia
Po nocy bez pieluch ok:-)Klaudia budzila sie w nocy na sikanie i rano o 7 obydwie chcialy siku i spaly dalej:-);-)Jestem z nich dumna
Pogoda chyba do dupy bo jakos ciemno i bez slonca
no to smiesznie wyszlo z zaproszeniamiHej dziewczynki!!
Ja tylko na chwilę, wpadłam się tylko z Wami przywitać. Ostatnio coś czasu nie mam dla Was za co przepraszam :---(
Pogoda jako tako. Dzisiaj lecę do fryzjera pogadać czy 12 czerwca będzie miała czynne w ogóle bo to dzień po Bożym Ciele i wszystko jest możliwe
Jaki jaja wczoraj mi wyszły z zaproszeniami. Już myślałam że będę musiała nowe wysyłać. Dała mi mama znaczki, więc ja szczęśliwa je przykleiłam i wysłałam. A mi mama nie powiedziała że powinnam przykleić dwa znaczki. jeden po 1,35 a drugi za 10 groszy bo nie było inaczej! Ja w panikę że zaproszenia nie dojdą. Jeszcze tym bardziej nie wrócą bo nadawcy nie napisałam. Mama zadzwoniła na pocztę i się okazało że dojdą zaproszenia ale ci co je dostaną będą musieli dopłacić te 10 groszy! No masakra. Nie dość że dostaną zaproszenie to jeszcze muszą za nie zapłacić. No nie źle mi to wyszło muszę przyznać Ciekawe co jeszcze się mi zdarzy :-):-):-)
ja to pieszo lubilam chodzic teraz tak jakos nie bardzoheh.. biedna.. skądś to znam bo mój zawsze do pracy jedzie autem i też jestem uziemiona a jak mam gdzieś pieszo latac to wrrrr
u nas dzis pogoda nawet nawet nie ma takiego wiatru i chyba nawet bedzie sie przejasniacWyobraźcie sobie, że u nie tak pochmurno, że światło trzeba w domu zapalić, bo ciemnica normalnie. Jak lujnie pompa, to mnie zmyje z tego balkonu
ja jestem tylko czasem musisz odswiezac strone bo nie widac jak sa nowe posty ;-)wszystkie gdzieś pouciekały
medeuska
październikowa mama'09
Pochwale sie pochwale Ja tez raczej mdłości nie mam.. tylko z rana jak nie zjem sniadania, ae to zawse mialam, przed ciaza tez, po prostu musze cos z rana zjesc..ja top w ciazy czulam sie znakomicie moglam spacerwoac i spacerowac zero wymiotow i wogole na wszystko apetyt
no to zakwasy
wspolczucia
my Cie tez lubimy
no mysle ze sie pochwalisz
moj m jest starszy ode mmnie o 5 lat
zdrowka dla Dominika no i gratulacje dla dziewczynek
no to smiesznie wyszlo z zaproszeniami
ja to pieszo lubilam chodzic teraz tak jakos nie bardzo
Ja też od kiedy mam prwako i auto jakos juz nie luie chodzic pieszo
Coś mi sie znetem dzieje.. nie pkazaly mi sie posty wasze nate jak odświeżałam, dopiero jak ja napisąłam post że Was nie ma... to mi się wyświetliły
reklama
Podziel się: