reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-)
a czemu on mieszka z wami a nie z matka,jak mozna wiedziec:confused:
Kiedys napisalam tu długa rozprawke na temat jego matki.. hehe ogólnie w skrócie ona zdradzała M 3 lata,w międzyczasie kilka razy sie wydalo-obiecywala, ze juz nie będzie, że go kocha.. bla bla potem znow, az w koncu z nim wpadla no i najlepsze wogóle że M chciał żeby z nim została:szok::szok::szok::szok: ale ona w końcu mu powiedziala ze idzie do Marka(on ma kilka firm i poleciala na kase- w ty, czasie kiedy jego żona sie dowiedziala że on ma dziecko z inną już nie chciała z nim byc to chciał byc z Beatą) no i zostawila Patryka, bo Marek nie chcial "zadnego jej bachora". zostawila dziecko i tyle.. nie interesowala sie nim wogole...przez rok wogole go nie iodwiedzala, potem raz na ruski rok przyjezdzala po niego, oczywiscie Adam po niego jeździł, bo ona już nie może go odwieź bo nie ma pieniędzy na benzyne:baffled::baffled:a teraz.. tez prawie wcale się nimnie interesuje.. troche bardziej z zazdrości, że wolał mnie.... może znajdziesz rozprawke o tym dlaczego mnie woli itd, nie che misie znow tego pisac...:-D w każdym bądź razie ona mając w ch.. kasy kupuje mu ubrania w lumpeksie raz na ruski rok jeśli wogóle kupi...(rozumie jakby byly fanje, bo sama lubie czasem pchodzic po second handach, ale same szmaty, pieniedzy na niego nie daje(bo nie pracuje i jak mówi nie ma), jemu też nie dajeżadnego grosza, zadania z nim odrobic jak on jest u niej nie ma czasu- bo ona czasu na loterii nie wygrała(nie pracuje-ma 1 syna 4 letniego-to kto ma miec czas-my?) i takie inne dziwne zarania, ogolnie TĘPA laska... ale to już inny temat :-D

W każdym bądź razie nie znam zadnej innej matki, ktora w taki sposób zostawilaby swoje dziecko...:no::no:

i znów napisałam rozprawkę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D oczywiscie taka nieskładną, ale co tam:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kochaniutkie
moj m zaserwowal mi upojny poranek wiec mam dobry humorek :-D:-D
a teraz jedziemy do lekarza bo on sie cos rozchorowal
potem musze skoczyc do biura oriflame, po wyniki Sewka
potem obiadek
wiec jak juz bede miala wolna chwile to poodpisuje :tak::tak::tak:
milego dnia dziewczyny :cool2:
Halo halo:-) Witaj i dowidzenia:-D:-D

Miłęgo dzionka:tak:

Nie no kurza fretka, jak w końcu dojdę, to już jestem sama?Wszytskie po domkach sie rozeszły???

Witaj Agatawawa

Wiktoria, gratuluję trzeciego zębalka

Mnie by raz uderzyl to by ani mnie ani Laury juz w swoim zyciu nie zobaczyl.Ale napewno bym zdarzyla mu oddac:-D
Ogladałam wczorej też ten program i starsznieżal mi tej kobitki. Ona nie poszła tam dlla pieniędzy, to była jej jedyna szansa, żeby w końcu mężowi powiedzieć co czuje. Wyobrazacie jak ona musi byz zastraszona w domu> Ci jego przyjaciele co tam byli rowniez o tym dobrze wiedzieli, dlatego chcieli by grala dalej. Czy uderzył ja przy dzieciach?--Gnój sam odpowiedział wszystkim na to pytanie naciskając ten guzik.
Mam kuzynkę, która właśnie wyrzucila faceta z domu po 4 latach bicia i poniżania. POtrzebowala w tym duzej pomocy, ale w koncu przyjrzala na oczy. Boi się go tak, że mimo iz wyrzucili go z domu ona tam niemieszka, bo nie wie co by zrobila gdyby tam przyszedl a ona bylaby sama ( z dzieckiem). Na spacery z małym wychodzi z obstawą. Taki "facet" potrafi brutalnie ale sukcesywnia zmienoc psyhike nawet silnej kobiety.
Tym straszniejsze jest to, że ten gościu z programu nic sobie z jej uczuc nie robi. Ona znalazla sposob by mu wszystko powiedziec , tak, zeby jej nie przerywal i nie spral w miedzyczasie, ale on ma to bardzo głęboko...
Mnie mąż nigdy nie udeżył, ale ojciec bił matkę i Piotr wie, że ja nigdy sobie na NIC takiego nie pozwolę. I całe szczęscie mam męża , który brzydzi się tego pokroju ludźmi.

dziękuję:tak:
A wiecie co najlepsze:confused:
Jak prawie nigdy tego programu nie oglądam, to wczoraj go wlączyłam:-D i szok.. jak usłyszałam imie nazwisko ciotki i miasto:szok:
I co? Wygrała?
myszunia ostatnoio za 800kupiła:baffled:
hihi, wiem, pochwaliła mi się. Sama taki oglądałam, ale niestety, brak funduszy...
mój synek od wczoraj powtaża ciągle MAMA:tak:
Kochana, no to serce Ci rośnie
Tej różnicy tak nie widac:-p zmienialismy kompa akurat na tym nie mam żadnych fotek.. a teraz nie chce mi sie szukac plyt, ale kiedys jak bede miała chwile to Wam pokaże:-p On nie wygląda na 36:-D:-D
Juz sie tlumacz-staruszek jakis i tyle, hihihihihi-nieobraz sie, zartuje oczywyscie.16 lat to nie tragedia, moja ciocia (młoda ciocia) ma faceta starszego o 25 lat i sa idealnym malzenstwem, kazdemu takiego ich wspolnego zycia bym zyczyla.
moj jest 3 lata satrszy ode mnie,ale czasami mam wrazenie ze jest 10lat mlodszy:baffled::-D:-D
U nas identycznie

czesc babeczki:-)

my juz na nogach ale nie moge doczytac postow bo Laura chce sie ze mna bawic wiec nadrobie i odpisze jak troche da mi odpoczac
Pobudke mialysmy o 8:30 obudzil nas telefon:wściekła/y:
Laura ma paskudny kaszel
Kurcze nie wiem co jest grane bo dzis ta wysypka jest bardziej czerwona i zaczela Laura ja drapac.Chyba ja to swedzi:baffled:Ubralam jej bawelniana bluzeczke na dlugi rekaw zeby sie nie drapala

Witam
Dzisaj siedze z moja trojka w domu bo Dominika cos gardło boli:no:Dziewczynki niedawno wstaly i teraz wszyscy sie bawia:szok:
Po nocy bez pieluch ok:-)Klaudia budzila sie w nocy na sikanie i rano o 7 obydwie chcialy siku i spaly dalej:-);-)Jestem z nich dumna:tak::tak::tak:

Pogoda chyba do dupy bo jakos ciemno i bez slonca:no:

Hej dziewczynki!!

Ja tylko na chwilę, wpadłam się tylko z Wami przywitać. Ostatnio coś czasu nie mam dla Was za co przepraszam :-:)-:)-(

Pogoda jako tako. Dzisiaj lecę do fryzjera pogadać czy 12 czerwca będzie miała czynne w ogóle bo to dzień po Bożym Ciele i wszystko jest możliwe :tak::tak::tak:

Jaki jaja wczoraj mi wyszły z zaproszeniami. Już myślałam że będę musiała nowe wysyłać. Dała mi mama znaczki, więc ja szczęśliwa je przykleiłam i wysłałam. A mi mama nie powiedziała że powinnam przykleić dwa znaczki. jeden po 1,35 a drugi za 10 groszy bo nie było inaczej! Ja w panikę że zaproszenia nie dojdą. Jeszcze tym bardziej nie wrócą bo nadawcy nie napisałam. Mama zadzwoniła na pocztę i się okazało że dojdą zaproszenia ale ci co je dostaną będą musieli dopłacić te 10 groszy! No masakra. Nie dość że dostaną zaproszenie to jeszcze muszą za nie zapłacić. No nie źle mi to wyszło muszę przyznać :-D:-D:-D:-D Ciekawe co jeszcze się mi zdarzy :-):-):-)

Nic, trza ruszyć i moje 4 literki sprzed kompa i coś porobić. Może ze spółdzielni przyjdą przeciek oglądać, jełopy

Witam sie z ranka Dzień dobry:tak:my nocke mielismy dobrą dzieci wstały o 6:30 a mnie tak wszystko boli od wczorajszego sprzątania ręcy nie czuje ale zaraz ide kurze poscierac i wykładzine będe szorować dzisiaj a na jutro sobie łaźienke zostawie a jeszcze do sklepu i apteki musze skoczyć a moze jeszcze o sklep z ubraniami zachacze i kupie sobie jakąs elegancką bluzeczke zobacze nachwilke z wami posiedze a reszte kompa chowam i zabieram sie za sprzatanie i prasowanie.:tak:
Ależ się rozkręciłaś :-D:-D

No to gratki:tak:

Kurde dzisiaj przyjeżdża głupia pita, mama Patryka i juz mam zepsuty humor na myśl, że będe musiała ją znosic w domu:dry::dry::baffled::baffled:
nie chciała byb być w Twojej sytuacji:no:

spoko nic sie nie stało:-D
Mam nadzieje ze wogóle nie przyjedzie bo Oatryk nie chce do niej jechac M dzwonił do niej że nie jedzie, ale czasem ona tak po prostu sobie porzyjezdza "doPatryka" żeby sobie tutaj na nk posiedziec:baffled::baffled:

A ja nie chce sie z nia kłócic przy Patim, bo wiadomo, on potem będzie musial wybierac... kogo woli...:dry::dry: na szczescie na nowe mieszkanie nie ma wstępu już, bo to jest jeszcze teoretycznie też jej mieszkanie, musimy jej oddac polowe ze sprzedaży:dry:
przy rozwodach tak jest.Jednak nie będzie teraz miała pretekstu,że nie ma kasy na małego.

ja w Twoim wieku sie za staruchami nie ogladałam:cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D
ale rzecz gustu:-)
moj jest 3 lata satrszy ode mnie,ale czasami mam wrazenie ze jest 10lat mlodszy:baffled::-D:-D
Mój jest 10 mies.młodszy,a wygląda na starszego :-D:-D
róznie bywa

Witam kochaniutkie
moj m zaserwowal mi upojny poranek wiec mam dobry humorek :-D:-D
a teraz jedziemy do lekarza bo on sie cos rozchorowal
potem musze skoczyc do biura oriflame, po wyniki Sewka
potem obiadek
wiec jak juz bede miala wolna chwile to poodpisuje :tak::tak::tak:
milego dnia dziewczyny :cool2:
U mnie też był wczoraj wieczór upojny i poranek a jakże :tak::-D:-D

czesc babeczki:-)

my juz na nogach ale nie moge doczytac postow bo Laura chce sie ze mna bawic wiec nadrobie i odpisze jak troche da mi odpoczac
Pobudke mialysmy o 8:30 obudzil nas telefon:wściekła/y:
Laura ma paskudny kaszel
Kurcze nie wiem co jest grane bo dzis ta wysypka jest bardziej czerwona i zaczela Laura ja drapac.Chyba ja to swedzi:baffled:Ubralam jej bawelniana bluzeczke na dlugi rekaw zeby sie nie drapala
Sam kaszel i katar też jest?

Uciekam do kościółka.Jeszcze zdąże.
Będę jak wrócę.
papatki:-)

reklama
Nie no kurza fretka, jak w końcu dojdę, to już jestem sama?Wszytskie po domkach sie rozeszły???

Witaj Agatawawa

Wiktoria, gratuluję trzeciego zębalka

Ogladałam wczorej też ten program i starsznieżal mi tej kobitki. Ona nie poszła tam dlla pieniędzy, to była jej jedyna szansa, żeby w końcu mężowi powiedzieć co czuje. Wyobrazacie jak ona musi byz zastraszona w domu> Ci jego przyjaciele co tam byli rowniez o tym dobrze wiedzieli, dlatego chcieli by grala dalej. Czy uderzył ja przy dzieciach?--Gnój sam odpowiedział wszystkim na to pytanie naciskając ten guzik.
Mam kuzynkę, która właśnie wyrzucila faceta z domu po 4 latach bicia i poniżania. POtrzebowala w tym duzej pomocy, ale w koncu przyjrzala na oczy. Boi się go tak, że mimo iz wyrzucili go z domu ona tam niemieszka, bo nie wie co by zrobila gdyby tam przyszedl a ona bylaby sama ( z dzieckiem). Na spacery z małym wychodzi z obstawą. Taki "facet" potrafi brutalnie ale sukcesywnia zmienoc psyhike nawet silnej kobiety.
Tym straszniejsze jest to, że ten gościu z programu nic sobie z jej uczuc nie robi. Ona znalazla sposob by mu wszystko powiedziec , tak, zeby jej nie przerywal i nie spral w miedzyczasie, ale on ma to bardzo głęboko...
Mnie mąż nigdy nie udeżył, ale ojciec bił matkę i Piotr wie, że ja nigdy sobie na NIC takiego nie pozwolę. I całe szczęscie mam męża , który brzydzi się tego pokroju ludźmi.

I co? Wygrała?

hihi, wiem, pochwaliła mi się. Sama taki oglądałam, ale niestety, brak funduszy...

Kochana, no to serce Ci rośnie

Juz sie tlumacz-staruszek jakis i tyle, hihihihihi-nieobraz sie, zartuje oczywyscie.16 lat to nie tragedia, moja ciocia (młoda ciocia) ma faceta starszego o 25 lat i sa idealnym malzenstwem, kazdemu takiego ich wspolnego zycia bym zyczyla.

U nas identycznie

Nie wygrała:baffled: Padła na pytaniu przed babą która z nią 1 na 1 została.. a potem baba nie odpowiedziała:dry: szkoda ze tam sie nie wygrywa ilościa punktow to nie fair:-D:-D:-D

Kurde musze iedys obejrzec ten program moment prawdy, to leci tylko w czwartki? a leca jakies powtorki??? obejrzałabym sobie to bo ciekawe się wydaje po Waszych rozmowach.....
Ależ się rozkręciłaś :-D:-D

nie chciała byb być w Twojej sytuacji:no:

przy rozwodach tak jest.Jednak nie będzie teraz miała pretekstu,że nie ma kasy na małego.

Mój jest 10 mies.młodszy,a wygląda na starszego :-D:-D
róznie bywa

U mnie też był wczoraj wieczór upojny i poranek a jakże :tak::-D:-D

Sam kaszel i katar też jest?

Uciekam do kościółka.Jeszcze zdąże.
Będę jak wrócę.
papatki:-)
A no niby nie powinna miec, ale ona te pieniądze da Markowi i potwm znów powie, że on jej niby nei daje pieniędzy i ona : nie ma" ale nowe ciuchy co tydzien ma na sobie i na fryzjera co 2 tygodnie i kosmetycznki też ją stac... ale.. ja już wolę sie nie denerwowac i olac... 3 tyg temu podpisywali umowe przedwstepna sprzedazy mieszkania, dostali zaiczke 10 tys, ona dostala 5 i nic patrykwi z teo nie kupila, nawet 10 zl kieszonkowego mu nie dała:baffled::baffled: Ah zapomniałam dodac.... bo ona musi kupic sobie laptopa teraz i jej nie starczy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry