medeuska
październikowa mama'09
Kiedys napisalam tu długa rozprawke na temat jego matki.. hehe ogólnie w skrócie ona zdradzała M 3 lata,w międzyczasie kilka razy sie wydalo-obiecywala, ze juz nie będzie, że go kocha.. bla bla potem znow, az w koncu z nim wpadla no i najlepsze wogóle że M chciał żeby z nim została ale ona w końcu mu powiedziala ze idzie do Marka(on ma kilka firm i poleciala na kase- w ty, czasie kiedy jego żona sie dowiedziala że on ma dziecko z inną już nie chciała z nim byc to chciał byc z Beatą) no i zostawila Patryka, bo Marek nie chcial "zadnego jej bachora". zostawila dziecko i tyle.. nie interesowala sie nim wogole...przez rok wogole go nie iodwiedzala, potem raz na ruski rok przyjezdzala po niego, oczywiscie Adam po niego jeździł, bo ona już nie może go odwieź bo nie ma pieniędzy na benzynea teraz.. tez prawie wcale się nimnie interesuje.. troche bardziej z zazdrości, że wolał mnie.... może znajdziesz rozprawke o tym dlaczego mnie woli itd, nie che misie znow tego pisac... w każdym bądź razie ona mając w ch.. kasy kupuje mu ubrania w lumpeksie raz na ruski rok jeśli wogóle kupi...(rozumie jakby byly fanje, bo sama lubie czasem pchodzic po second handach, ale same szmaty, pieniedzy na niego nie daje(bo nie pracuje i jak mówi nie ma), jemu też nie dajeżadnego grosza, zadania z nim odrobic jak on jest u niej nie ma czasu- bo ona czasu na loterii nie wygrała(nie pracuje-ma 1 syna 4 letniego-to kto ma miec czas-my?) i takie inne dziwne zarania, ogolnie TĘPA laska... ale to już inny temat:-)
a czemu on mieszka z wami a nie z matka,jak mozna wiedziec
W każdym bądź razie nie znam zadnej innej matki, ktora w taki sposób zostawilaby swoje dziecko...
i znów napisałam rozprawkę oczywiscie taka nieskładną, ale co tam
Ostatnia edycja: