reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
ja na razie zmykam bo mi chałupę rozniosą będę z doskoku jak mi się uda
pilnuj pilnuj co szkod nie narobia
Patrysia nie ma jak miec szofera ja sama wszedzie jezdze
dobra ide cos zjesc bo sniadanko mnie wola bede z doskoku
medeuska
październikowa mama'09
Jak pomalujesz Ja jak pomaluje to jakos sie trzymaja, jak zmyje i nie mam kiedy pomalowac to sie lamia bo sa wtedy cienkie, tak to te 2 warstwy lakieru jakos je trzymaja w kupiewspolczuje ja raz robilam tipsy i dziekuje To byl jakis szok dla paznokcidla plytki raczej
mysle ze dojda do siebie.Ja nie lubie malowac paznokci zawsze jak je umaluje to mi sie jakis zlamie
Ale na slub zrobie sobie ladne paznokietki
Ja tez ja tezno to zapraszam ;-);-);-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam, wczoraj neisety nie udało mi się zajrzeć, zaogladalam się
A dzisiaj tylko na sekundkę dzień dobry powiedzieć bo M mi stoi nad plecami
Do później
A dzisiaj tylko na sekundkę dzień dobry powiedzieć bo M mi stoi nad plecami
Do później
Własnie przysłali mi lampeAle otworze ja dopiero jak M wroci i popilnuje mi mojej trojcy:-);-)Bo juz przyciagneli karton pod telewizor i siedzieli na nim ogladajac mini-mini
Jestesmy juz po sniadankuDziewczynki zjadly chleb i ajjecznice z pomidorem z Dominik jajecznice z pomidorem i kisiel
Kuchnia juz sprzatnieta a wiec maly luzik
Jestesmy juz po sniadankuDziewczynki zjadly chleb i ajjecznice z pomidorem z Dominik jajecznice z pomidorem i kisiel
Kuchnia juz sprzatnieta a wiec maly luzik
anka26_x_07
Mama Laury :)
u mnie jakas odwrotnoscJak pomalujesz Ja jak pomaluje to jakos sie trzymaja, jak zmyje i nie mam kiedy pomalowac to sie lamia bo sa wtedy cienkie, tak to te 2 warstwy lakieru jakos je trzymaja w kupie
Ja tez ja tez
reklama
Witam!
Goście wczoraj opuścili nas dopiero przed północą No ale bardzo sympatycznie było :-)
Piotrunio dziś wstał rozmarudzony okropnie no i od rana tylko bałagan robiliśmy Nic a nic się sprzątnąć nie dało
No cóż, muszę to teraz nadrobić. Jak mi się uda to zajrzę jeszcze zanim moja maruda się obudzi!
Pozdrawiam was wszystkie! :-)
Goście wczoraj opuścili nas dopiero przed północą No ale bardzo sympatycznie było :-)
Piotrunio dziś wstał rozmarudzony okropnie no i od rana tylko bałagan robiliśmy Nic a nic się sprzątnąć nie dało
No cóż, muszę to teraz nadrobić. Jak mi się uda to zajrzę jeszcze zanim moja maruda się obudzi!
Pozdrawiam was wszystkie! :-)
Podziel się: