reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Patrysia, a właśnie sobie przypomniałam, że ja znajomą w Rybniku mam :-)
taaaa :confused: a jak sie nazywa ale w centrum :confused:
patrysia to i do mnie wpadnij bo sernik to mi akurat słabo wychodzi:cool2::cool2::-D
ale mama piotra robi pyszny to sobie wielkanocą pojem do woli:tak::tak::tak:
a ja mam mięso na gulasz z jakijś starej kobyły dusi się godzinę a twarde jak diabli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja uwielbiam piec ciasta wiec z mila checia :tak::tak::tak:
tak to własnie wygląda
mysle ze jak zdasz prawko to sobie dychniecie z m i bedzie jak za dawnych czasow :tak:
Piotruś wstał, a robota w lesie! :baffled: Dokładnie tak jak przewidziałam! :dry: Normalnie jakbym prorokiem była! No cóż, dam mu drugie śniadanko, a potem pójdziemy na spacerek i jak wrócimy to ile zdążę to zrobię! :cool2:
Jak goście wcześnie pójdą to zajrzę wieczorkiem! :tak:
A na razie miłego dzionka życzę wszystkim! :-)
a co mi przewidzisz :cool2::confused:
Ja kupuje gotowe w Aldik-u zamrozone pokrojone w kawalki rozmrazasz ile chcesz 3h przed podaniem.Pychaaaaa

Gabi zdolna dziewczynka:tak:Fakt na dworze zimno i pieluche trzeba zalozyc bo a noz widelec :sorry2:

dzieki napewno skorzystam:tak:

bedny sewcio nie pokuli go za bardzo:confused:

wytrzesie go to zasnie:happy2:

oj napewno!!! do dziela!

:-:)-:)-(

jakis specjalny pokazik:-p

i to jest swietny pomysl

Moj przyjechal na sniadanko, Laura na nocniczku poraz 3 jak narazie bez wpadek:sorry2::-)Oby tak caly dzien:tak:

Ja zaraz wstawie kalafior bo mi zostalo z wczoraj i usmaze go na patelce w panierce:tak:
Mam steki wiec bedzie pasowac do ziemniaczkow;-)

Mariitka wspolczuje nocki:dry:
byl kuty w jednym miejscu chyba 2 razy i w jednym raz :tak:
polecam prawko ułatwia życie:tak::tak::tak: ja mam prawko 14 lat tylko auta aktualnie nie posiadam:-D:-D:-D:cool2:
a ja nie posiadam :-:)-:)-:)-:)-(
Czesc babeczki! ja wróciłam wlaśnie z badania.. i z zakupowych szaleństw:-D:-D musze sie pochwalic co kupiłam.... dla "Zuzi":tak:
Nie mogłam się powstrzymac:-D:-D:-D:-D

Fajny komplecik za 15 zł..mialo byc tylko body kaftanik i sliniaczek ale wysepilam do tego jeszcze spodenki i czape za tą samą cenę:tak::-D:-D

i za 5 zł body z krótkim rekawkiem z looney tunes Wam wrzuciłam które kupiłam juz wczesniej w sumie mówiłam Wam chyba:-D

A i przy okazji mój wielki brzuchol wczoraj przed spaniem:-D:-D:-D

DZISIAJ SIE ZWAZYLAM PRZY OKAZJI BADAN i PRZYTYŁAM 5,5 KG!!! Z 51 JUZ MAM 56,5!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Mi gin powiedział że płatne i że nie trzeba jak nie mam stycznosci z kotami:dry::dry:

:-D:-D moje psy mi wchodza do talerzy:-D:-D:-D

Tataru nie jem od kiedy jestem w ciazy bo wiem ze nie wolno.. sledzi w takim raze tez nie bede jesc w sumie tylko raz jadlam:tak:

paranoja :szok::szok:

Tasiemca:-D:-D:-D Dzidzia po M moze miec taki apetyt:-D:-D:-D:-D

Nie ruszam sie bo zimno i nie wychodze z domu:-D:-D:-D

Chociaz.. dzisiaj pochodzilam troche po sklepach:-D:-D:-D ale wszedzie autem:-D:-D:-D

To zapytam jak bede teraz na wizycie i najwyżej zrobie jak to tylko 15 zl czy tam ile

Też bym sobie pojechala:tak::tak: Kurcze 200 zl to taniocha daj namiary:-D:-D
Ja sobie nie wyobrazam nie jeździc autem.. ja len jestem straszny jak mam isc gdzies dluzej niz 7 min to mnie cholera bierze:-D:-D

To rzeczywiście Ci ułątwia:-D:-D:-D:-D
ciuszki sliczne i brzuszek tez juz prawie widoczny :tak:

malinka szerokiej drogi i wracaj szybko:-D:cool2:

*malinka* a mła jest uczulona na wszytskie kaszki owocowe????????dajesz jej ryzowe czy mleczno-ryzowe?jezeli tylko ryzowe to stawiam ze nie moze truskawkowej,pomaranczowej?czy cos jescze?

Paulinedzis terapetka odbiera i bierzez dos siebie.P wróci koło 14-15 wiec ja mam luzik:cool2::cool2::cool2::cool2::-D

reklama
Hejo!
Moje maluchy po mini przedszkolu śpią jak susły :-)
Mieszkanie nodgruzowane, mam chwilkę dla siebie.
Po południu idę z Benjaminem do kawiarni rodzinnej, gdzie są zabawki i plac zabaw, a mamusie moga w tym czasie napić się kawki.
Jestem tam umówiona z koleżanką i jej dwójką dzieci. Dzieciaczki nie będą się nudziły, a my będziemy mogły w spokoju poplotkować.

Do góry