anka26_x_07
Mama Laury :)
Medeuska ubranka cudnei jakie tanie
Malinka fajne przepisy ja kupuje mrozone
Malinka fajne przepisy ja kupuje mrozone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja tez moze długo siedziec jak ma co robicdziekuje:-)
Laura tak lubi ten nocnik ze moze siedziec i godzinke na nim jezdzi na nocniku po calym pookoju i sie bawi np stolikiem interaktywnym
U nas słoneczko pięknie świeci i jak Pe wstanie to pomkniemy na spacerek, a teraz muszę się chyba zebrać i trochę ogarnąć, bo dziś znajomi mają do nas wpaść wieczorkiem.
Zastanawiam się co by tu im podać. Macie jakieś sprawdzone przepisy na ciasta takie bez pieczenia? Aż wstyd się przyznać, ale nigdy, przenigdy nie udało mi się upiec ciasta bez zakalca Ostatnio znalazłam w necie jakiś przepis z tytułem: "Ciasto czekoladowe, które zawsze się udaje". Mnie się nie udało Nie wiem co robię nie tak, no ale nie potrafię i już.
A moja znajoma niedawno upiekła torcik urodzinowy dla swojego synka. Ponieważ mały jest fanem strażaka Sama to tort miał kształt wozu strażackiego. Po prostu niesamowity był! :-)
ahhhhh...mi przesilenie wiosenne odpiera OCGOTE ALE MOZE JAK JUZ @ POJDZIE SOBIE TO POCIWCZYMY:-)Ja po fryzjerze wczoraj kupiłam sobie niebieski komplecik i zaserwowałam mu pokaz :-),rzeczywiście działa cuda,....
100 DNIÓWKAROBIMY MAMIE HELENKI 100 DNIÓWKE!!!
100 DNIÓWKAROBIMY MAMIE HELENKI 100 DNIÓWKE!!!
Tak tez mysłałamsama siebie zacytowalam
mialo byc do Ciebie dowikla super, że Ci odpowiedziała na kocham Cie
W centrum Żor Na Osiedlu Ksiecia Władysława w samym oku Śląska