reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja Wiktoria powiedziala do mnie wczoraj KOCHAM CIE i mnie usciskała:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
Dokladnei tak to nie brzmialo ale ja powiedzialam do Niej kocham cie i mi opdowiedziała :-):-):-):-):-):-)

meduska ubranka śliczne a brzusiu jeszcze ładniejszy:tak::tak:
co do pierogów to ja mam 3 przepisy
1-idziesz do reala kupujesz mrożonkę nastawiasz wode wrzucasz do gara jak wypłyną wyciągasz i smacznego
2-idziesz do baru zamawiasz podają i smacznego
3-jedziesz do teściowej ona robi ty chwalisz i smacznego
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie widzisz:confused: Moze mam wstawic moje zdjecie jakies sprzed jaki mialam brzuch:confused::-D:-D:-D wklęsły prawie:-D

Ejj no super!!:tak:

meduska ubranka śliczne a brzusiu jeszcze ładniejszy:tak::tak:
co do pierogów to ja mam 3 przepisy
1-idziesz do reala kupujesz mrożonkę nastawiasz wode wrzucasz do gara jak wypłyną wyciągasz i smacznego
2-idziesz do baru zamawiasz podają i smacznego
3-jedziesz do teściowej ona robi ty chwalisz i smacznego
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To są moje sposoby na pierogi od 3 lat:tak: Ale ja chce prawdziwe ruskie nie kupne.. bo kupne niedobre.. teściowa robi obrzydliwe wiec ona odpada na pewno, jak juz tomoja babcia, bo blisko, a do mamy za daleko... jak nie wyjdzie mi ciasto to pojade do tesco po nowa i do babci zeby mi ciasto rozrobiła:-D:-D

Moja Wiktoria powiedziala do mnie wczoraj KOCHAM CIE i mnie usciskała:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
Dokladnei tak to nie brzmialo ale ja powiedzialam do Niej kocham cie i mi opdowiedziała :-):-):-):-):-):-)
Słodkie są wyznania takich Ptysiów ,aż się łezka człowiekowi w oku kręci ze wzruszenia i przepełniającej serducho do szkrabika miłości...:-D

reklama
Ja planuje dzisiaj zrobic pierogi.. tylko.. dziewczyny powiedzcie mijesce raz jak ja mam je zrobic:-D:-D

do miski wsypac make i dolac do niej wode i wymieszac czy jak zeby mi to wyszlo:confused: bo jak dolewalam wode jak robilam 1 raz to mialam to ciapowate do rak mi sie kleilo i sie wkurzałam w koncu olałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
woda musi być ciepła ,jak jest ciapa to potem sypiesz na ręce mąkę rozcierasz zeby z dłoni poschodziło ciasto i ugniatasz dalej ,aż nabierze tyle mąki że się zrobi ładna kulka i do rąk nie będzie się kleiło ,nie zrażaj się tylko dosypuj mąkę:-)

Do góry