Joanna73
uzależniona od BB
Gabi usnęla chyba sie zmordowala tym spacerem do UP ide wypic w koncu kawke i podsprzatnąc trochę bo jak wstanie to podkurzam obiadek mam no ipowtórze te nieszczęsna światla w samochodzie bo mi sie jeszcze mylą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O bezy to niezły pomysł!myszunia mozesz tez bezy zrobic
Ja juz nie pamiętam kiedy u mnie byLa upojna nocja juz spakowana obiadek sie robi a antek marudzi
a ja bym została najchetniej w domku tak mi tu dobrze no ale macierzyński sie kończy i trzeba wszystko pozałatwiac no i dziecko od babci odebrć by wypadało
a po wczorajszej upojnej nocy to już wcale mi się nie chce jechać bo to 2 dni abstynencji mnie czeka
Całe dwa dni, no jak ty wytrzymasz!ja juz spakowana obiadek sie robi a antek marudzi
a ja bym została najchetniej w domku tak mi tu dobrze no ale macierzyński sie kończy i trzeba wszystko pozałatwiac no i dziecko od babci odebrć by wypadało
a po wczorajszej upojnej nocy to już wcale mi się nie chce jechać bo to 2 dni abstynencji mnie czeka
ale sernik raczej wszystkim wyjdziePatrysiu, uwierz, że mi na pewno nie wyjdzie! Jeszcze nigdy mi ciasto nie wyszło - nawet najzwyklejszy w świecie biszkopt ma zakalec. Ja akurat nic przeciwko zakalcom nie mam i mój m też, więc sami zjemy takie ciasto, ale gościom to nie zaserwuję na pewno :-)
joanna to do dzieła sexi bielizna świeczki muzyczka mały striptis i nawet skałe rozpaliszJa juz nie pamiętam kiedy u mnie byLa upojna noc
To przyjeżdżaj do mnie szybciutko, zrobisz mi ten sernik to ci kawę postawię, a może i jakieś winko by się znalazło! ;-);-);-)ale sernik raczej wszystkim wyjdzie
jak co to polecam sie
to ja nie mam ochoty sily i checi nie mój mąż, ale jakos tak po Gabi mam duża blokadę bo Raz że nie mogę uzywać zapezpieczen zadnych to jeszcze inne takie powody są ale nie jest to u nas jakims wielkiej rangi problemem mój mąz to akceptuje wie co przeżyłam w domu rodzinnym z ojcem i dlatego nie naciska hoc nie powiem jakze na początku małżeństwa było miło i namietnie bardzojoanna to do dzieła sexi bielizna świeczki muzyczka mały striptis i nawet skałe rozpalisz