reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Gabi usnęla chyba sie zmordowala tym spacerem do UP :tak: ide wypic w koncu kawke i podsprzatnąc trochę bo jak wstanie to podkurzam obiadek mam no ipowtórze te nieszczęsna światla w samochodzie bo mi sie jeszcze mylą :eek:

reklama
ja juz spakowana obiadek sie robi a antek marudzi:szok::szok::szok::szok::szok:
a ja bym została najchetniej w domku tak mi tu dobrze:tak::tak::tak::tak: no ale macierzyński sie kończy i trzeba wszystko pozałatwiac no i dziecko od babci odebrć by wypadało:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
a po wczorajszej upojnej nocy to już wcale mi się nie chce jechać bo to 2 dni abstynencji mnie czeka:shocked2::-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:

a ja bym została najchetniej w domku tak mi tu dobrze:tak::tak::tak::tak: no ale macierzyński sie kończy i trzeba wszystko pozałatwiac no i dziecko od babci odebrć by wypadało:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
a po wczorajszej upojnej nocy to już wcale mi się nie chce jechać bo to 2 dni abstynencji mnie czeka:shocked2::-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:
Ja juz nie pamiętam kiedy u mnie byLa upojna noc :-p:szok:
nzjarze moze wieczorkiem i podejrzewam ze bedzie co czytac

Ostatnia edycja:
Całe dwa dni, no jak ty wytrzymasz! :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Patrysiu, uwierz, że mi na pewno nie wyjdzie! :-D:-D:-D Jeszcze nigdy mi ciasto nie wyszło - nawet najzwyklejszy w świecie biszkopt ma zakalec. Ja akurat nic przeciwko zakalcom nie mam i mój m też, więc sami zjemy takie ciasto, ale gościom to nie zaserwuję na pewno :-)
ale sernik raczej wszystkim wyjdzie
jak co to polecam sie :-D:-D:-D

co do kary śmierci miałam się już niewypowiadać ale napisze ostatni raz ja jestem przeciw:tak::tak::tak::tak:
niech mają cele metr na dwa niech jedzą suchy chleb i wode i to jak na to ciężko zapracują zero tv zimna woda pod prysznicem niech ciężko pracują na wysypiskach śmieci przy sprzątani klatek w zoo niech się sami powybijają albo jebią sobie tyłki wzajemnie ale kara śmierci nie:no::no: przepraszam że dosadnie ale takie jest moje zdanie myślę że takie więzienie było by karą a śmierć dla wielu nagrodą:wściekła/y:

reklama
joanna to do dzieła sexi bielizna świeczki muzyczka mały striptis i nawet skałe rozpalisz:tak::tak::tak::tak:
to ja nie mam ochoty sily i checi nie mój mąż, ale jakos tak po Gabi mam duża blokadę bo Raz że nie mogę uzywać zapezpieczen zadnych to jeszcze inne takie powody są :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale nie jest to u nas jakims wielkiej rangi problemem mój mąz to akceptuje wie co przeżyłam w domu rodzinnym z ojcem i dlatego nie naciska hoc nie powiem jakze na początku małżeństwa było miło i namietnie bardzo :tak::sorry2:

Do góry