reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
joanna to powolutku odtwórzcie sobie tamten klimacik niech mąż w sobote zabierze dzieci na pół dnia a ty relaxik kompiel z pianką zabiegi kosmetyczne drink do łapki zobaczysz wypoczęta zrelaxowana będziesz miała ochote na miłe chwile z ukochanym......a może macie komu dzieci podrzucić na weekend a wtedy jak za dawnych czasów:tak::tak::tak::tak:
własnie tu jest problem że nie ma gdzie dzieci podrzucć może jak będe miała w koncu prwo jazdy i jakis samochodzik to do teściów bedzie łatwiej zawieżc bo autobusami to koszmar niby nie daleko jakies 30 minut ale zawiezc wrocic i trzeba z powrotem po nich jechac a moja mam to pracuje ojciec nie nadaje sie napilnowanie a siostra tez uczy sie i pracuje :no:

KOBYŁA DLA TWOJEGO GULRZU ŻYCIE ODDAŁA ,A TY JEJ TAK JEDZIESZ ,BE NIEWDZIECZNICA:-):-):-)okaż jej odrobinę uczucia ,od razu zmięknie:-):-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-Djestem w stanie dla niej nawet striptis zrobić niech tylko zmięknie bo ja czasu nie mam:-D:-D:-D:-D:-D zachciało mi się wczoraj szynki extra kupować na gulasz:angry: chciałam luxus a było kupić jak zawsze karkówke to nie malinka chciała błysnąć:cool2::cool2::cool2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-Djestem w stanie dla niej nawet striptis zrobić niech tylko zmięknie bo ja czasu nie mam:-D:-D:-D:-D:-D zachciało mi się wczoraj szynki extra kupować na gulasz:angry: chciałam luxus a było kupić jak zawsze karkówke to nie malinka chciała błysnąć:cool2::cool2::cool2:
a ja kupuje taką specjalna sól do zmiękczania mięsa solę jaikeś 20 minut wczesniej tylko potem trzeba spróbowacjak sie pogotuje zeby nie przesolic :tak:
Kamis Sól Zmiękczająca Mięso - Mieszanki przyprawowe - Opinie.senior.pl - Kamis Sól Zmiękczająca Mięso

Piotruś wstał, a robota w lesie! :baffled: Dokładnie tak jak przewidziałam! :dry: Normalnie jakbym prorokiem była! No cóż, dam mu drugie śniadanko, a potem pójdziemy na spacerek i jak wrócimy to ile zdążę to zrobię! :cool2:
Jak goście wcześnie pójdą to zajrzę wieczorkiem! :tak:
A na razie miłego dzionka życzę wszystkim! :-)

Piotruś wstał, a robota w lesie! :baffled: Dokładnie tak jak przewidziałam! :dry: Normalnie jakbym prorokiem była! No cóż, dam mu drugie śniadanko, a potem pójdziemy na spacerek i jak wrócimy to ile zdążę to zrobię! :cool2:
Jak goście wcześnie pójdą to zajrzę wieczorkiem! :tak:
A na razie miłego dzionka życzę wszystkim! :-)
jesteś prorokiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D
miłego dnia myszunia;-)

Oj dziewczyny, no ja nic juz chyba dzis nie zrobie. Poszłam do kuchni, cos niby , ale nic
Poszlam do sypialni, sprzatam kupe ciuchow i ciuszkow ze stolika pod oknem a tam pelno platkow farby, no ***** znow mi zalalo przy ostatnich deszczach i odlazla z belki nad oknem. A 4 rok zglaszam do spółdzielni, zeby naprawili. Musze znow isc zglosic zalanie. By to szlag. Sprzatania teraz mam, bo ruszylam i polecialo wszystko w drobny mak. Ech

A szybkie ciasto? Kochane moje, w biedronce np maja ciasto francuskie w rolce. Kupujesz, rozwijasz, kroisz np w kwadraciki, w srodek troche jabluszka, albo sera albo budyniu i na 15 min do piekarnika. Szybko, tanio, smacznie

Ide, jeszcze nicnie zrobilam a o 13 wypad z domu na zakupy i inne takie

a antek wścieklizna spać wcale nie chce marudzi okrutnie:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no nic może w busie będzie spał bo jak się będzie nadzierał w busie tak jak teraz to nas kierowca w lesie wysadzi:shocked2::shocked2::shocked2::cool2:

reklama
Do góry