madziulanatasza
Fanka BB :)
ja też się perfidnie opierniczam....a robota czeka....kawke sobie pije i zastanawiam sie co by tu słodkiego zjeść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
własnie tu jest problem że nie ma gdzie dzieci podrzucć może jak będe miała w koncu prwo jazdy i jakis samochodzik to do teściów bedzie łatwiej zawieżc bo autobusami to koszmar niby nie daleko jakies 30 minut ale zawiezc wrocic i trzeba z powrotem po nich jechac a moja mam to pracuje ojciec nie nadaje sie napilnowanie a siostra tez uczy sie i pracujejoanna to powolutku odtwórzcie sobie tamten klimacik niech mąż w sobote zabierze dzieci na pół dnia a ty relaxik kompiel z pianką zabiegi kosmetyczne drink do łapki zobaczysz wypoczęta zrelaxowana będziesz miała ochote na miłe chwile z ukochanym......a może macie komu dzieci podrzucić na weekend a wtedy jak za dawnych czasów
jestem w stanie dla niej nawet striptis zrobić niech tylko zmięknie bo ja czasu nie mam zachciało mi się wczoraj szynki extra kupować na gulasz chciałam luxus a było kupić jak zawsze karkówke to nie malinka chciała błysnąćKOBYŁA DLA TWOJEGO GULRZU ŻYCIE ODDAŁA ,A TY JEJ TAK JEDZIESZ ,BE NIEWDZIECZNICA:-):-):-)okaż jej odrobinę uczucia ,od razu zmięknie:-):-)
a ja kupuje taką specjalna sól do zmiękczania mięsa solę jaikeś 20 minut wczesniej tylko potem trzeba spróbowacjak sie pogotuje zeby nie przesolicjestem w stanie dla niej nawet striptis zrobić niech tylko zmięknie bo ja czasu nie mam zachciało mi się wczoraj szynki extra kupować na gulasz chciałam luxus a było kupić jak zawsze karkówke to nie malinka chciała błysnąć
zebym to ja wiedziałaa ja kupuje taką specjalna sól do zmiękczania mięsa solę jaikeś 20 minut wczesniej tylko potem trzeba spróbowacjak sie pogotuje zeby nie przesolic
Kamis Sól Zmiękczająca Mięso - Mieszanki przyprawowe - Opinie.senior.pl - Kamis Sól Zmiękczająca Mięso
jesteś prorokiemPiotruś wstał, a robota w lesie! Dokładnie tak jak przewidziałam! Normalnie jakbym prorokiem była! No cóż, dam mu drugie śniadanko, a potem pójdziemy na spacerek i jak wrócimy to ile zdążę to zrobię!
Jak goście wcześnie pójdą to zajrzę wieczorkiem!
A na razie miłego dzionka życzę wszystkim! :-)