reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Ja po fryzjerze wczoraj kupiłam sobie niebieski komplecik i zaserwowałam mu pokaz :-),rzeczywiście działa cuda,....
Pochwal się fryzurką! :-)Ja po fryzjerze wczoraj kupiłam sobie niebieski komplecik i zaserwowałam mu pokaz :-),rzeczywiście działa cuda,....
madziulanatasza
KOBYŁA DLA TWOJEGO GULRZU ŻYCIE ODDAŁA ,A TY JEJ TAK JEDZIESZ ,BE NIEWDZIECZNICA:-):-):-)okaż jej odrobinę uczucia ,od razu zmięknie:-):-)
madziulanatasza
Jak sobie ułoże ,bo dzis o już potargana chodzę ,ja mam włosy podatne na kręcenie i napuszenie niestety
Joanna73
uzależniona od BB
tak to własnie wyglądato ja nie mam ochoty sily i checi nie mój mąż, ale jakos tak po Gabi mam duża blokadę bo Raz że nie mogę uzywać zapezpieczen zadnych to jeszcze inne takie powody są ale nie jest to u nas jakims wielkiej rangi problemem mój mąz to akceptuje wie co przeżyłam w domu rodzinnym z ojcem i dlatego nie naciska hoc nie powiem jakze na początku małżeństwa było miło i namietnie bardzo
reklama
joanna to powolutku odtwórzcie sobie tamten klimacik niech mąż w sobote zabierze dzieci na pół dnia a ty relaxik kompiel z pianką zabiegi kosmetyczne drink do łapki zobaczysz wypoczęta zrelaxowana będziesz miała ochote na miłe chwile z ukochanym......a może macie komu dzieci podrzucić na weekend a wtedy jak za dawnych czasówto ja nie mam ochoty sily i checi nie mój mąż, ale jakos tak po Gabi mam duża blokadę bo Raz że nie mogę uzywać zapezpieczen zadnych to jeszcze inne takie powody są ale nie jest to u nas jakims wielkiej rangi problemem mój mąz to akceptuje wie co przeżyłam w domu rodzinnym z ojcem i dlatego nie naciska hoc nie powiem jakze na początku małżeństwa było miło i namietnie bardzo
Podziel się: