reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

też cos chłupniczego bym "zrobiła" bo do takiejtez się nie nadaje, może błędów to nie robie az tyle ale niedawno swoją pisałam i juz więcej mi się nie chce. no nie tak niedawno ale jeszcze dobrze pamietam ::) ::) ::)

reklama
e...bledy nie maja nic do rzczy...sama je robie na kilogramy ;) , ale jest taki fajny program jak microsoft office, ktory ma slownik ortograficzny...i trudne to tez za bardzo nie jest, trzeba tylko wiedziec czego, gdzie szukac. Jak Mloda byla malutka tez sie tym paralam...i chociaz swojego osobistego magazyniera przed nazwiskiem nie mam (chwilowo tylko licencjat, a teraz skakanie po kierunkach...hihihi..teraz na tapecie prawo) to juz kilkoma wiekszymi pracami moge sie pochwalic ;)

ja musialam przerwac bo dziecko wazniejsze! ale teraz od padziernika chce wrocic tylko jeszcze nie wiem na co, myslalam o filologi angielskiej ale sama nie ide! zobaczymy

ja skończyłam zanim dzidzia na świat przyszła.
Mordziulka nie mogę przegladać profili piesze że bład wystapił

Dzień dobry moje Panie  :laugh: Mały śpi to zagladam do Was  :) Ale żeście nastukały , no no , na trochę was spuścić z oczu i juz coś zmajstrują  ::) :p

Kurde dziewczyny mam doła , bo pamiętacie jak pisałam, ze byliśmy na urodzinach u trzylatka??  Dzisiaj dzwoniła teściowa i powiedziała, ze owy trzylatek ma ospę  :o :o Trochę spanikowałam  ::) Przecież on miał kontakt z moim dzieckiem , co o tym sądzicie ??? Nie wiem czy się bać czy wyluzować  :(

Co do prac chałupniczych to niezły pomysł  ::) Jsorbek w końcu coś dla nas  ;D :laugh: :laugh: Tylko ja coś nei wierze za bardzo w uczciwośc ludzi którzy wychodzą z takimi propozycjami  ::) Mam wizję, ze trzeba bedzie zasuwać non stop z robotą zeby sie wyrobić, a jak nie to klapa i zero kasy  ::)

RedMayka ty to wogóle kobieto masz cudnie  ;) Głowe do pisania prac , męża cud , miód..... Kurcze kiedy mi ktoś przyniesie śniadanie do łóżka  ::) :(

A tak poza tym to jak ty się wyrabiasz przy miesięcznym dziecku ??  :) Matko , jak ja sobie przypomnę to ledwo żyłam  ::)  

KALINKA !!!!!!!! ::)żyjesz???

a widziałyscie Ju20sto ? była dzisiaj ? no bo jak nie 8) ...to pewnie juz tuli swoje maleńkie skarbiontko najukochańsze ... ;D

a ja żłopie sobie swoja extra mocną zbożówke ;) ::) i zastanawiam soe co by tu zdziałać dzisiaj ...

o qrcze , własnie mi sie przypomniało że mam do poukładania nowe ciuchy w szafce Jasia ::) Przywiozłam od teściów wielka reklamowe nowych ciuszków i jak zwykle upchałam je noga do szafki a teraz trzeba to poskładac ::) ....ale mi sie niechce

MaMałgosia wyluzuj z tą ospa ...bo jak niedaj boże ten 3 letni maluszek miał juz wtedy bakterie Ospy w sobie to juz i tak nic niezdziałasz u Oliwiera ::) ewentualnie możesz juz pomału kupowac to cos do smarowania na ospe ::) :( ..

Ja jestem dobrej mysli i mysle ;D ze będzie ok i ta bakteria niedziabneła twojego malucha ;D

cholerka jasna a gzdzie moja wiadomość??
napisałam się tyle i kurde od nowa muszę
MaMalgosia
od razu o tobie pomysłam jak o tej pracy mowa tylko w tę uczciwość tez nie wierzę, może ktoś by nam coś polecił??
Kalinki ani ju20sto nie było dawno a ciuszki to bym chętnie poukładała uwielbiam.
Cały czas na allegro siedzę i ogladam zanim na forum trafiłam to szafa w szwach pekała bo tylko na allegro i kupowałam kupowałam ::) ::) ::)

reklama
Do góry