reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
apetytu nie ma z pewnoscia przez chorobe,tylko to picie mnie martw.ona nigdy duzo nie pila ale wczoraj nic,tylko w sumie 3 butelki kaszy i troche rosolu:-(
moze dzis bedzie lepiej

Dobrze, że cokolwiek przyjmuje :tak:
Nieźle sobie dałaś radę z tą temperaturą :szok: Ja to bym pewnie wylądowała w szpitalu...:baffled:

Joanna to czemuu masz taki nick skoro jestes Wiola?:-)
A Wojtek to faktycznie nielze musial Was nastraszyc.nie zazdroszcze.psychologz pewnoscia cos pomoze albo doradzi

jakis pomysl na obiad??????

Weronika ma mniejszy apetyt a do tego jak na zlosc nie chce nic pic.zadna sila w nie nie moge nic wlac:crazy:
Mam na drugie Joanna ;-) i wolę to imię bardziej niż Wioletta jakoś mi nie pasuje :-p z moim imieniem wiąże sie pewna anegdota Jak moja mama mnie urodziła to jej siostra a moja ciocia ponoc dośc szybko szla do szpitala odwiedzić i miała wlaśnie ta ciocia imię jakies dla mnie ale nie wioletta :no: i wyobrazcie sobie ze zapomniala i do taj pory nie pamięta ciocia co to za imię a Wioletta bo pierwsze co im przyszło do głowy to ulubiona śpiewaczka Wioletta Villas i stąd moje imie a Joanna bo urodziłam sie w Joanny a Michalina to imię internetowe ;-) A do Wojtka to już nie wiem jak mówić :zawstydzona/y::-( ja mam na obiad pulpety i chyba zrobie kopytka a i buraczki mam a starszaki mają obiad w szkole no i kurczaka mam jeszcze gotowanego z rosolu :tak:
Anabuba zdrówka dla Weroniki :tak:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:-D:-D:-D a to niespodzianka co? jestem w domu i mogę wejść na bb:-):-):-):-):-) a to dlatego, że idę z Misią na echo serca:-( i wzięłam sobie dzień urlopu
Trochę poczytam co napiałyście, ale pewnie nie wszystko bo strasznie tego duuuuuuuuuuuużo:szok::szok::szok::szok:

Dobrze, że cokolwiek przyjmuje :tak:
Nieźle sobie dałaś radę z tą temperaturą :szok: Ja to bym pewnie wylądowała w szpitalu...:baffled:

dzieki.jakby oklady nie zadzialaly to pewnie bym jechala do szpitala.ale wiem ze grunt to zimna krew w takich sytuacjach i spokoj bo dziecko przeciez wyczuwa nastroj mamy i byloby gorzej

Cześć dziewczyny:-D:-D:-D a to niespodzianka co? jestem w domu i mogę wejść na bb:-):-):-):-):-) a to dlatego, że idę z Misią na echo serca:-( i wzięłam sobie dzień urlopu
Trochę poczytam co napiałyście, ale pewnie nie wszystko bo strasznie tego duuuuuuuuuuuużo:szok::szok::szok::szok:

witaj kochana:-D:-D:-D:-D
dawno Cie nie było i milo Cie widziec:-)
na ktora lecicie?

reklama
Do góry