reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Joanna mam cie w znajomych tylko ciągle zapominam kto jest kim:-D:-D
Mama Helenki ja już jej mówiłam bo przeciesz tak dalej byc nie moze zeby mama wszystko robiła a ona nic a chodzby dlatego ze nie płacą żadnych rachunków ja mysle ze poprostu jest za dobrze.
A moja Martynka przebiera sie już którys raz z koleji odkąt sie sama nauczyła ubierac to sie tylko przebiera a ile złosci sie przy tym jak czegos nie może:-D:-D

Witam sie i ja;)
Paulina juz w szkole,mala jak usnela o 22 to o 6zjadla kasze w pol snie i dalej spi.u nas tez pogoda nieciekawa.narzie nie mapa,ale pochmurno i nielze wieje,dobrze zenie musze isc po Paulinedzisiaj,tylko musze pamietam zeby niedlugo zadzwonic umowic Weronike do lekarza.ma stan podgoraczkowy,ale poje zeby na uszy nie przeszlo z tego gardla.

skąd ja to znam mój gra w grę przeglądarkową to dopiero pożeracz czasu i ciągle są o nią kłótnie:tak:
oglądalismy film po raz 3 go widziałam i znów ryczałam jaj bóbr :zawstydzona/y:
"między niebem a piekłem" niesamowity fil wzruszający bardzo

[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]
fajny film:-)
a widzialyscie film "Doma nad jeziorem" z Sandra Bulock i Keanu Reavesem?polecam:-)

i ja znów ostatnia dzień zamykam :-D:-D:-D
Idę już do łózeczka,bo cała mokra jestem.
Właśnie wyszliśmy z wanny.Oj się działo !!!!:-)
dobranoc dziewczynki.

to fajnie:-)widac efekty bo jeszcze spisz:-D

a tu odnosnie poprawnego zapinania pasow bezpieczeństwa:-)
tak na poprawe nastroju

Załączniki

• pic05436.gif
    pic05436.gif
    73,4 KB · Wyświetleń: 24
Joanna to czemuu masz taki nick skoro jestes Wiola?:-)
A Wojtek to faktycznie nielze musial Was nastraszyc.nie zazdroszcze.psychologz pewnoscia cos pomoze albo doradzi

jakis pomysl na obiad??????

Weronika ma mniejszy apetyt a do tego jak na zlosc nie chce nic pic.zadna sila w nie nie moge nic wlac:crazy:

reklama
Do góry