reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Joanna mam cie w znajomych tylko ciągle zapominam kto jest kim

Mama Helenki ja już jej mówiłam bo przeciesz tak dalej byc nie moze zeby mama wszystko robiła a ona nic a chodzby dlatego ze nie płacą żadnych rachunków ja mysle ze poprostu jest za dobrze.
A moja Martynka przebiera sie już którys raz z koleji odkąt sie sama nauczyła ubierac to sie tylko przebiera a ile złosci sie przy tym jak czegos nie może

Mama Helenki ja już jej mówiłam bo przeciesz tak dalej byc nie moze zeby mama wszystko robiła a ona nic a chodzby dlatego ze nie płacą żadnych rachunków ja mysle ze poprostu jest za dobrze.
A moja Martynka przebiera sie już którys raz z koleji odkąt sie sama nauczyła ubierac to sie tylko przebiera a ile złosci sie przy tym jak czegos nie może

wiktoria12
Czytajcie czytajcie niezła lekturawitam się ja
lece poczytać co od wczoraj napisałyście![]()

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Witam sie i ja
Paulina juz w szkole,mala jak usnela o 22 to o 6zjadla kasze w pol snie i dalej spi.u nas tez pogoda nieciekawa.narzie nie mapa,ale pochmurno i nielze wieje,dobrze zenie musze isc po Paulinedzisiaj,tylko musze pamietam zeby niedlugo zadzwonic umowic Weronike do lekarza.ma stan podgoraczkowy,ale poje zeby na uszy nie przeszlo z tego gardla.
a widzialyscie film "Doma nad jeziorem" z Sandra Bulock i Keanu Reavesem?polecam:-)
to fajnie:-)widac efekty bo jeszcze spisz
Paulina juz w szkole,mala jak usnela o 22 to o 6zjadla kasze w pol snie i dalej spi.u nas tez pogoda nieciekawa.narzie nie mapa,ale pochmurno i nielze wieje,dobrze zenie musze isc po Paulinedzisiaj,tylko musze pamietam zeby niedlugo zadzwonic umowic Weronike do lekarza.ma stan podgoraczkowy,ale poje zeby na uszy nie przeszlo z tego gardla.
fajny film:-)skąd ja to znam mój gra w grę przeglądarkową to dopiero pożeracz czasu i ciągle są o nią kłótnie
oglądalismy film po raz 3 go widziałam i znów ryczałam jaj bóbr
"między niebem a piekłem" niesamowity fil wzruszający bardzo
[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]
a widzialyscie film "Doma nad jeziorem" z Sandra Bulock i Keanu Reavesem?polecam:-)
i ja znów ostatnia dzień zamykam
Idę już do łózeczka,bo cała mokra jestem.
Właśnie wyszliśmy z wanny.Oj się działo !!!!:-)
dobranoc dziewczynki.
to fajnie:-)widac efekty bo jeszcze spisz

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
wiktoria12
A to dobrea tu odnosnie poprawnego zapinania pasow bezpieczeństwa:-)
tak na poprawe nastroju

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Joanna to czemuu masz taki nick skoro jestes Wiola?:-)
A Wojtek to faktycznie nielze musial Was nastraszyc.nie zazdroszcze.psychologz pewnoscia cos pomoze albo doradzi
jakis pomysl na obiad??????
Weronika ma mniejszy apetyt a do tego jak na zlosc nie chce nic pic.zadna sila w nie nie moge nic wlac
A Wojtek to faktycznie nielze musial Was nastraszyc.nie zazdroszcze.psychologz pewnoscia cos pomoze albo doradzi
jakis pomysl na obiad??????
Weronika ma mniejszy apetyt a do tego jak na zlosc nie chce nic pic.zadna sila w nie nie moge nic wlac

wiktoria12
No wiesz może przez chorobe nie ma apetytu.A na obiad my mamy ze wczoraj rosołek i mięso zapiekane z pieczarkami,cebulką i serem pysznejakis pomysl na obiad??????
Weronika ma mniejszy apetyt a do tego jak na zlosc nie chce nic pic.zadna sila w nie nie moge nic wlac![]()

Mama Helenki
i Aniki :D
U mnie dzisiaj grochówka - teściowa mi ugotowała 

A na drugie wyjęłam mielone z zamrażalnika, ale co z tym fantem zrobię...

A na drugie wyjęłam mielone z zamrażalnika, ale co z tym fantem zrobię...
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
No wiesz może przez chorobe nie ma apetytu.A na obiad my mamy ze wczoraj rosołek i mięso zapiekane z pieczarkami,cebulką i serem pyszne![]()
Jak się to mięsko robi??
Podziel się: