reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny:-D:-D:-D a to niespodzianka co? jestem w domu i mogę wejść na bb:-):-):-):-):-) a to dlatego, że idę z Misią na echo serca:-( i wzięłam sobie dzień urlopu
Trochę poczytam co napiałyście, ale pewnie nie wszystko bo strasznie tego duuuuuuuuuuuużo:szok::szok::szok::szok:

Jak tam kobieta pracujaca :tak: Przyzwycziłaś się juz??:rofl2:
Zdrówka dla małej, obys przyniosła same dobre wieści z tego badania:tak:

reklama
Cześć dziewczyny:-D:-D:-D a to niespodzianka co? jestem w domu i mogę wejść na bb:-):-):-):-):-) a to dlatego, że idę z Misią na echo serca:-( i wzięłam sobie dzień urlopu
Trochę poczytam co napiałyście, ale pewnie nie wszystko bo strasznie tego duuuuuuuuuuuużo:szok::szok::szok::szok:
A dlaczego iziecie na ech serca :szok:A co wczoraj nie wpadłaś na BB bo na NK cie widziałam:tak:

ale numer dziewczyny czytałam posty i nie wiem co z moim kompem ale mam np post mamy helenki poranny a pod nim post wiktori wieczorny:szok::szok:i tak mam namieszane:szok::szok:nie mam pojęcia dlaczego:confused::confused::confused:
ja mam tone prasowania na dziś do tego pranie obiad........ musze nadgonić bo w czwartek jade po julke i wróce dopiero w sobote albo niedziele:tak::tak: jak ja was nadrobie????:confused::szok::-D:-D no i moje kochanie przez tyle dni będzie samo???????no mam nadzieję że na kompie posiedzi a nie gdzieś z kumplami:baffled::-D:-D:-D

Wojtek wlasnie przyszedl a mój ojciec zadzwonil i kazanie mi chcial robic wyłączyłam telefon Nie bedzie mi mówił jak mam dzieci wychowywać on zamiast nas wychowywać to chlal wódę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
joanna nie daj się mój adam jak coś jest nie po jego myśli i nakrzycze na niego to dzwoni do dziadziusia mojego taty i się skarży a mój tato potem próbuje mnie przekonać co bym odpuściła adamowi:no::no::no::no::no: nie daje się o nie to ja jestem jego mamą ja go wychowuję i to mnie ma słuchać i basta:tak:

Malinka mojemu Wojtkowi trudno zrozumiec pewne rzeczy ale nie wiem czym to jest spowodowane przekora uporem czy faktycznie czym innym :dry: staram sie jak moge nie maja zle Nie biję go starma sie mówic tłumaczyc ale im wiecej rozmów to gorzej jak powiem raz to nie słucha mnie wcale tylko o czym innym gada lekcji nie odrabia mruczy marudzi to taki typ dziecka nieszczesliwego wszystko go unieszczesliwia :baffled: Ja tez juz widze niedobre zmiany w moim zachowaniu bo czasami rodzi sie we mnie agresja a potem jestem niezadowolona czepaim sie wszyskich wymiotuje nie moge jesc spac i zdrowie szwankuje bo nie chciałabym wychować lobuza i bandyty Dlatego po egzainie psycholog obowiązkowo

reklama
witaj kochana:-D:-D:-D:-D
dawno Cie nie było i milo Cie widziec:-)
na ktora lecicie?
na 13.30 do szpitala dziecięcego do naszej pani kardiolog
Jak tam kobieta pracujaca :tak: Przyzwycziłaś się juz??:rofl2:
Zdrówka dla małej, obys przyniosła same dobre wieści z tego badania:tak:
trochę się już przyzwyczaiłam, ale te pierwsze dni były straszne, nie mogłam się przestawić, mam teraz zupełnie inny rytm dnia:-D
A dlaczego iziecie na ech serca :szok:A co wczoraj nie wpadłaś na BB bo na NK cie widziałam:tak:
na bb byłam ale coś mnie wyrzucało i strasznie mi się net mulił, nie wiem dlaczego, nie mogłam się zalogować i się wkurzyłam:crazy::crazy::crazy:

Anabuba co tam się u Was działo z tą gorączką? jakaś poważna sprawa?
joanna mój ojciec też lubi mnie pouczać, ale ja zawsze mu odpowiadam, że to moje dziecko i to ja będę kiedyś miała problem nie on;-)bo kiedyś dzieci wychowywało się inaczej:-D:-D:-D

Do góry