reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

joanna nie daj się mój adam jak coś jest nie po jego myśli i nakrzycze na niego to dzwoni do dziadziusia mojego taty i się skarży a mój tato potem próbuje mnie przekonać co bym odpuściła adamowi:no::no::no::no::no: nie daje się o nie to ja jestem jego mamą ja go wychowuję i to mnie ma słuchać i basta:tak:

masz racje:tak::tak::tak::tak::tak: dziadkowie juz swoje dzieci wychowali.a jak sie dzieciom ustapi to potem beda gadac ze jak dziecko wychowane,ze takie ropzuszczone.
moja tesciowa tez nieraz probuje sie wtracac ale szybko ucinam gadke ze to ja wychowuje i tyle.moi rodzice czasami tez cos radza,ale radza a nie nakazuja jak moja tesciowa.dobrze ze mieszkamy sami:-)
malinka to Ty masz teraz luzy jak Julki nie ma:-D
zapisalam Weronike do lekarza.na 15

reklama
Malinka mojemu Wojtkowi trudno zrozumiec pewne rzeczy ale nie wiem czym to jest spowodowane przekora uporem czy faktycznie czym innym :dry: staram sie jak moge nie maja zle Nie biję go starma sie mówic tłumaczyc ale im wiecej rozmów to gorzej jak powiem raz to nie słucha mnie wcale tylko o czym innym gada lekcji nie odrabia mruczy marudzi to taki typ dziecka nieszczesliwego wszystko go unieszczesliwia :baffled: Ja tez juz widze niedobre zmiany w moim zachowaniu bo czasami rodzi sie we mnie agresja a potem jestem niezadowolona czepaim sie wszyskich wymiotuje nie moge jesc spac i zdrowie szwankuje bo nie chciałabym wychować lobuza i bandyty Dlatego po egzainie psycholog obowiązkowo

a myslisz ze wemnie sie nie budzi agresja jak po raz dzieisiaty o cos proszePauliny a ona udaje glucha:rofl2:

jaki egzamin masz?

Agunia chyba gardlo,to sie okaze,bo nielze chrypi,nie ma apetytu no i miala ta wysoka goraczke,a kataru ani kaszlu nie ma nic

Mam egzamin z jazdy i najgorsze to to ze tez sie odbija na jezdzie wszystkie problemy bo nie zawsze umiem sie wyłaczyc jak siadam za kirownice a prawo jazdy chciabym miec bo nie mogę znależc pracu tych zasranych Kielcach Raz jak dzwoniłam to stwierdziali ze z tym wiekiem :szok: i za taką ilościaą dzieci :szok: nie potrzebuja pracowników :-( i jak sie nie załamac i nie złapać doła jak zawsze pod górkę :no:

no i chyba Was nie doczytam do końca, muszę lecieć jakieś śniadanko szykować i m wrócił z pracy, idzue z nami na echo ;)))))
Wiktoria Misia ma wrodzoną wadę serduszka i stąd to badanie, robimy raz w roku, kiedyś częściej bo była mniejsza i trzeba było częściej kontrolować
Jak się ogarnę to postaram się jeszcze dzisiaj zajrzeć

to dziecko niepodleglosci amerykanskiej bedzie:-D:rofl2:
cos sie jakis deszcz ze sniegiem rozpadal,brrrrr:crazy:

Będą fajerwerki :rofl2::-D
U mnie też cos paskudnego spada z nieba...

Mam egzamin z jazdy i najgorsze to to ze tez sie odbija na jezdzie wszystkie problemy bo nie zawsze umiem sie wyłaczyc jak siadam za kirownice a prawo jazdy chciabym miec bo nie mogę znależc pracu tych zasranych Kielcach Raz jak dzwoniłam to stwierdziali ze z tym wiekiem :szok: i za taką ilościaą dzieci :szok: nie potrzebuja pracowników :-( i jak sie nie załamac i nie złapać doła jak zawsze pod górkę :no:

Skoro tak Ci odpowiadają, to zacznij ich pozywać do sądu pracy. Bo to co robią jest nie zgodne z prawe. Zawsze możesz utrzymywać się z odszkodowań ;-)

reklama
joanna mój adam jest do twojego wojtka bardzo podobny:eek::eek: co prawda uczyć się nawet lubi ale jego odzywki wieczne niezadowolenie fochy krzyk marudzenie :eek::eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mnie to do szału doprowadza niestety no i wieczne powtarzanie mu a do tego otatnio doszły kłamstewka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mój adam jest do rany przyłóż jak wszystko jest po jego myśli albo jak coś chce:wściekła/y:
no pogoda u mnie też do bani i dlatego antosia znó przełożyliśmy wczoraj do gondolki bo tam mam pewność że go nie przewieje i nie zmarznie mi:tak: a gdzie ta wiosna??????? u mnie wiatr głowe urywa:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry