reklama
moje dzieci to już wiedzą że jak mama idzie sprawdzać pożądki to
zawsze proszą zeby piotrek sprawdził a jak ja idę to jula krzyczy mama tylko nie samoloty
a jak źle jest i zrobie samoloty to jula wchodzi do pokoju i zawsze ma ten sam tekst i znów trzeba to lotnisko ogarnąć

anka26_x_07
Mama Laury :)
z mial checia bym wpadla bo oj m mni wkurzyl
gartki
no to nie fajnie obyscie jednak mieli przespana nockezdrowka zycze
moj m mnie tak wkurzyl ze mam ochote rozerwac go na strzepy
poszedl pic do znajomego a inaczej mielismy zaplanowany wieczor bo mieli przyjsc goscie do nas h*j jeden![]()
chyba jakis nerwowy dzionek dzis :/
anka26_x_07
moje dzieci to już wiedzą że jak mama idzie sprawdzać pożądki tozawsze proszą zeby piotrek sprawdził a jak ja idę to jula krzyczy mama tylko nie samoloty
a jak źle jest i zrobie samoloty to jula wchodzi do pokoju i zawsze ma ten sam tekst i znów trzeba to lotnisko ogarnąć
![]()
uuuu ale szalejesz

moj tatko tez nam zawsze samoloty robilmoje dzieci to już wiedzą że jak mama idzie sprawdzać pożądki tozawsze proszą zeby piotrek sprawdził a jak ja idę to jula krzyczy mama tylko nie samoloty
![]()

anka26_x_07
Ja tu czytam , pisze a Laura sok wylala 

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Weronika zjadla talerz zupy i teraz lataja z Paulina.juz ma lepszy humor ale widac ze jest chora:-( bidula
reklama
no to moze bedzie Ci fajnie spalaWeronika zjadla talerz zupy i teraz lataja z Paulina.juz ma lepszy humor ale widac ze jest chora:-( bidula
a ja dzwonie do tej francy ale nie odbiera
a za pol godzinki ide kapac malego i pojdzie spac
ja tez juz nie mam na nic ochoty wiec pojde tak samo jak on

Podziel się: