reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem w przerwie miedzy zakupami;-)
No i wlasnie jemy obiadek:-)

WIKTORIA
Gratuluje drugiego zabka:tak::tak::tak:
ANKA
Oby to nie bylo nic powaznego
Buziaki dla Laury;-):-)

reklama
wiktoria gratki za drugiego ząbka ale wam teraz te ząbki idą jeden po drugim:tak:
dowikla napisz nam potem co fajnego kupłaś:tak::tak:
a ja kawusie spijam i tarmosze antoche:crazy: niech mu już te zęby wyjdą bo nie dam rady tak długo:-D:-D

ania a od czego ta wysypka???????????????????
patrysia nie ma sprawy wsiadaj w pociąg ja czekam:tak::tak::happy::happy:
mysle ze wysypka to z ciepla tzn nie sa to potowki ale ja w lato jak jest upal tez mam takie krostki tylko ze nie tyle:szok:
Jestem w przerwie miedzy zakupami;-)
No i wlasnie jemy obiadek:-)

WIKTORIA
Gratuluje drugiego zabka:tak::tak::tak:
ANKA
Oby to nie bylo nic powaznego
Buziaki dla Laury;-):-)
dziekuje Wyspypka juz mniejsza wiec wszystko dobrze sie skonczy :) Lekarz powiedzial ze laura ma strasznie delikatna skore i powietrze moze jej ja wysuszac wtedy dochpodzi do takich podraznien:baffled:
a mój antoś dzisiaj rączkowy tylko na lapkach i na apkach adam nie dawł z nim rady więc kotlety muszę z nim smażyć:wściekła/y::wściekła/y: a P sobie u kolegi siedzi oj czuje że dzisiaj wieczorem jak dzieci pójdą spać to będzie ostra jazda bez trzymanki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
albo sobie kupie pół litra i się upije:-D:-D:-D
ja tez dzis mam zamiar troche wypic :)
Gadała z zabawkami i gadała, aż się w końcu nagadała i usnęła :-D:-D:-D:-D
U Laury to standard najpierw gada sobie a potem zasypia:-D
Powiem wam jeszcze, że z kąpielą wczoraj już było ok. Chodziło o to, że Piotrusia zazwyczaj kąpie tata no i ze mną mu się nie podobało:baffled:, a wczoraj tatuś mu nasypał do brodzika piłeczek takich do suchego basenu no i myli te piłeczki prysznicem, a przy tym było dużo pisków i śmiechu :-D:-D:-D
Napewno mu sie podobalo tylko byl w szoku ze taty nie ma:rofl2: a pileczki mu to wynagrodzily:tak:
Byliśmy dziś 2 h na dworze.fajnie było ,spotkałam znajomą,między naszymi dziećmi jest pół roku różnicy fajnie się bawiły razem dziewczyny.Wyszalały sie na placu zabaw.Wreszcie cieplej się zrobiło i słońce juz mocno świeci,jest juz +7C.Oby tak dalej.
Powoli coraz więcej dzieci widać na dworze,już się nie mogę doczekać że znowu będziemy się z dziewczynami spotykać na spacerkach.Oliwka będzie miała wreszcie kontakt z rówieśnikami.

A mnie cos na spanie łapie :tak: jak Oliwka usnie to chyba się zdrzemnę :-)

dowikla As wszystkiego najlepszego dla waszych dziewczynek :tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny kontaktowe dzis laura tez znalazla sobie w poczekalni kolege do zabawy :) Drzemka zaliczona:confused:

Ja rozniez dolaczam sie do zyczonek

Wlasnie wypilam kawusie i musze sie wziasc za robienie bigosu ale jakos weny brak :D

o mattko!!!!!!!!!!11
a co tu takie pustki??????????????????????
wiec po kolei.kurcze matka to faktycznie ma intuicje.wczoraj wieczorem jak kladalm Weronike spac to jakas taka za malo zimna byla.zmierzylam jej tem miala 37,1 (sztuka wyczuc roznice):-)zanim poszlam spac miala 37,3.obudzila sie dopiero o 6 rano:szok: no i 38,5:szok:
juz malo pospala,potem o 11 usanela i teraz o 17 i dalej spi.kurcze chyba ja obudze bo mi ponziej na noc nie usnie.
slucajcie nie chrowala mi przez cala kalendarzowa zime!!!!!!!! no i jak sie zaczela wiosna to...:baffled:
na pewno nie zeby,narazie tylko kicha.ona w tamtym roku tak zaczynla przeziebienia,wiec mama nadzieje ze teraz tez.ma mniejszy apetyt ale nie dziwne.ok.17miala 38,4.
hmmm wesola noc sie zapowiada:crazy:
P pojechal na noc, a jak zwykle z chorym dzieckiem sama zostaje ale trudno sie mowi.
Paulina idziedo babci na noc wie jednaz głowy bedzie.
u nas całydzien piekne słonce bylo i +5 ale za to dosyc chllodny i mocny wiatr.posciel i pranie oczywsicei wyladowałao na dworzu:-)

i to bylo na tyle

o mattko!!!!!!!!!!11
wiec po kolei.kurcze matka to faktycznie ma intuicje.wczoraj wieczorem jak kladalm Weronike spac to jakas taka za malo zimna byla.zmierzylam jej tem miala 37,1 (sztuka wyczuc roznice):-)zanim poszlam spac miala 37,3.obudzila sie dopiero o 6 rano:szok: no i 38,5:szok:
juz malo pospala,potem o 11 usanela i teraz o 17 i dalej spi.kurcze chyba ja obudze bo mi ponziej na noc nie usnie.
slucajcie nie chrowala mi przez cala kalendarzowa zime!!!!!!!! no i jak sie zaczela wiosna to...:baffled:
na pewno nie zeby,narazie tylko kicha.ona w tamtym roku tak zaczynla przeziebienia,wiec mama nadzieje ze teraz tez.ma mniejszy apetyt ale nie dziwne.ok.17miala 38,4.
P pojechal na noc, a jak zwykle z chorym dzieckiem sama zostaje ale trudno sie mowi.
u nas całydzien piekne słonce bylo i +5 ale za to dosyc chllodny i mocny wiatr.posciel i pranie oczywsicei wyladowałao na dworzu:-)

i to bylo na tyle

mnosta zdrowka

Laura cala z kinder kanapki hihihi ide ja do wanny wsadzic

a mój antoś dzisiaj rączkowy tylko na lapkach i na apkach adam nie dawł z nim rady więc kotlety muszę z nim smażyć:wściekła/y::wściekła/y: a P sobie u kolegi siedzi oj czuje że dzisiaj wieczorem jak dzieci pójdą spać to będzie ostra jazda bez trzymanki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
albo sobie kupie pół litra i się upije:-D:-D:-D
MAM WPAŚĆ???w OGÓLE TO POTRZĄŚNIJ DZISIAJ P i powiedz że jak dłużej będzie sie tak wygłupiał to:wściekła/y::crazy::no: a wtedy on:eek: :zawstydzona/y:,a po co mu to .Malinka na nk ci napisałam .

ania a od czego ta wysypka???????????????????
patrysia nie ma sprawy wsiadaj w pociąg ja czekam:tak::tak::happy::happy:
z mial checia bym wpadla bo oj m mni wkurzyl :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No widać że sobota bo mały ruch na forum.Mamy drugiego zą

bka
gartki :-D:-D:-D

o mattko!!!!!!!!!!11

i to bylo na tyle
no to nie fajnie obyscie jednak mieli przespana nocke :tak::tak: zdrowka zycze

moj m mnie tak wkurzyl ze mam ochote rozerwac go na strzepy
poszedl pic do znajomego a inaczej mielismy zaplanowany wieczor bo mieli przyjsc goscie do nas h*j jeden :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moj P tez mnie dzis :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pol dnia sie krecil i udawal ze cos robi a potem wlaczyl film i mial w dupie ze dziecko placze bo on musi film obejrzec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze pojechal bo mam spokoj:-D

no i najlepsze zyczenia dla Klaudii i Klaudii:-):-):-)

moj P tez mnie dzis :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pol dnia sie krecil i udawal ze cos robi a potem wlaczyl film i mial w dupie ze dziecko placze bo on musi film obejrzec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze pojechal bo mam spokoj:-D

no i najlepsze zyczenia dla Klaudii i Klaudii:-):-):-)
ja tez mam spokokj al mlody tak marudny ze olaboga
caly czas wyje..............:szok::szok::szok::szok::angry::angry::angry: :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Bo on uwaza że będe sie umawiać z innymi
dobra ja też zmykam
Pieruński zazdrośnik z twego m:-):-):-):-):-),po prostu lubi słuchać zapewnień:tak:

z mial checia bym wpadla bo oj m mni wkurzyl :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

gartki :-D:-D:-D

no to nie fajnie obyscie jednak mieli przespana nocke :tak::tak: zdrowka zycze

moj m mnie tak wkurzyl ze mam ochote rozerwac go na strzepy
poszedl pic do znajomego a inaczej mielismy zaplanowany wieczor bo mieli przyjsc goscie do nas h*j jeden :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Patrysia ja cię nie poznaje cóż za słownictwo...ale rozumiem ,bo ja czasami i gorzej.....:szok:

Do góry