reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
mysle ze wysypka to z ciepla tzn nie sa to potowki ale ja w lato jak jest upal tez mam takie krostki tylko ze nie tyleania a od czego ta wysypka???????????????????
patrysia nie ma sprawy wsiadaj w pociąg ja czekam![]()

dziekuje Wyspypka juz mniejsza wiec wszystko dobrze sie skonczyJestem w przerwie miedzy zakupami;-)
No i wlasnie jemy obiadek:-)
WIKTORIA
Gratuluje drugiego zabka
ANKA
Oby to nie bylo nic powaznego
Buziaki dla Laury;-):-)

ja tez dzis mam zamiar troche wypica mój antoś dzisiaj rączkowy tylko na lapkach i na apkach adam nie dawł z nim rady więc kotlety muszę z nim smażyća P sobie u kolegi siedzi oj czuje że dzisiaj wieczorem jak dzieci pójdą spać to będzie ostra jazda bez trzymanki
albo sobie kupie pół litra i się upije![]()
U Laury to standard najpierw gada sobie a potem zasypiaGadała z zabawkami i gadała, aż się w końcu nagadała i usnęła![]()

Napewno mu sie podobalo tylko byl w szoku ze taty nie maPowiem wam jeszcze, że z kąpielą wczoraj już było ok. Chodziło o to, że Piotrusia zazwyczaj kąpie tata no i ze mną mu się nie podobało, a wczoraj tatuś mu nasypał do brodzika piłeczek takich do suchego basenu no i myli te piłeczki prysznicem, a przy tym było dużo pisków i śmiechu
![]()

Byliśmy dziś 2 h na dworze.fajnie było ,spotkałam znajomą,między naszymi dziećmi jest pół roku różnicy fajnie się bawiły razem dziewczyny.Wyszalały sie na placu zabaw.Wreszcie cieplej się zrobiło i słońce juz mocno świeci,jest juz +7C.Oby tak dalej.
Powoli coraz więcej dzieci widać na dworze,już się nie mogę doczekać że znowu będziemy się z dziewczynami spotykać na spacerkach.Oliwka będzie miała wreszcie kontakt z rówieśnikami.
A mnie cos na spanie łapiejak Oliwka usnie to chyba się zdrzemnę :-)
dowikla As wszystkiego najlepszego dla waszych dziewczynek
Dziewczyny kontaktowe dzis laura tez znalazla sobie w poczekalni kolege do zabawy

Ja rozniez dolaczam sie do zyczonek
Wlasnie wypilam kawusie i musze sie wziasc za robienie bigosu ale jakos weny brak
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
o mattko!!!!!!!!!!11
a co tu takie pustki??????????????????????
wiec po kolei.kurcze matka to faktycznie ma intuicje.wczoraj wieczorem jak kladalm Weronike spac to jakas taka za malo zimna byla.zmierzylam jej tem miala 37,1 (sztuka wyczuc roznice):-)zanim poszlam spac miala 37,3.obudzila sie dopiero o 6 rano
no i 38,5
juz malo pospala,potem o 11 usanela i teraz o 17 i dalej spi.kurcze chyba ja obudze bo mi ponziej na noc nie usnie.
slucajcie nie chrowala mi przez cala kalendarzowa zime!!!!!!!! no i jak sie zaczela wiosna to...
na pewno nie zeby,narazie tylko kicha.ona w tamtym roku tak zaczynla przeziebienia,wiec mama nadzieje ze teraz tez.ma mniejszy apetyt ale nie dziwne.ok.17miala 38,4.
hmmm wesola noc sie zapowiada
P pojechal na noc, a jak zwykle z chorym dzieckiem sama zostaje ale trudno sie mowi.
Paulina idziedo babci na noc wie jednaz głowy bedzie.
u nas całydzien piekne słonce bylo i +5 ale za to dosyc chllodny i mocny wiatr.posciel i pranie oczywsicei wyladowałao na dworzu:-)
i to bylo na tyle
wiec po kolei.kurcze matka to faktycznie ma intuicje.wczoraj wieczorem jak kladalm Weronike spac to jakas taka za malo zimna byla.zmierzylam jej tem miala 37,1 (sztuka wyczuc roznice):-)zanim poszlam spac miala 37,3.obudzila sie dopiero o 6 rano

juz malo pospala,potem o 11 usanela i teraz o 17 i dalej spi.kurcze chyba ja obudze bo mi ponziej na noc nie usnie.
slucajcie nie chrowala mi przez cala kalendarzowa zime!!!!!!!! no i jak sie zaczela wiosna to...

na pewno nie zeby,narazie tylko kicha.ona w tamtym roku tak zaczynla przeziebienia,wiec mama nadzieje ze teraz tez.ma mniejszy apetyt ale nie dziwne.ok.17miala 38,4.

P pojechal na noc, a jak zwykle z chorym dzieckiem sama zostaje ale trudno sie mowi.
u nas całydzien piekne słonce bylo i +5 ale za to dosyc chllodny i mocny wiatr.posciel i pranie oczywsicei wyladowałao na dworzu:-)
i to bylo na tyle
anka26_x_07
Mama Laury :)
o mattko!!!!!!!!!!11
wiec po kolei.kurcze matka to faktycznie ma intuicje.wczoraj wieczorem jak kladalm Weronike spac to jakas taka za malo zimna byla.zmierzylam jej tem miala 37,1 (sztuka wyczuc roznice):-)zanim poszlam spac miala 37,3.obudzila sie dopiero o 6 ranono i 38,5
i to bylo na tyle
mnosta zdrowka
Laura cala z kinder kanapki hihihi ide ja do wanny wsadzic
madziulanatasza
Fanka BB :)
MAM WPAŚĆ???w OGÓLE TO POTRZĄŚNIJ DZISIAJ P i powiedz że jak dłużej będzie sie tak wygłupiał toa mój antoś dzisiaj rączkowy tylko na lapkach i na apkach adam nie dawł z nim rady więc kotlety muszę z nim smażyća P sobie u kolegi siedzi oj czuje że dzisiaj wieczorem jak dzieci pójdą spać to będzie ostra jazda bez trzymanki
albo sobie kupie pół litra i się upije![]()

z mial checia bym wpadla bo oj m mni wkurzylania a od czego ta wysypka???????????????????
patrysia nie ma sprawy wsiadaj w pociąg ja czekam![]()

gartki

no to nie fajnie obyscie jednak mieli przespana nockeo mattko!!!!!!!!!!11
wiec po kolei.kurcze matka to faktycznie ma intuicje.wczoraj wieczorem jak kladalm Weronike spac to jakas taka za malo zimna byla.zmierzylam jej tem miala 37,1 (sztuka wyczuc roznice):-)zanim poszlam spac miala 37,3.obudzila sie dopiero o 6 ranono i 38,5
i to bylo na tyle

moj m mnie tak wkurzyl ze mam ochote rozerwac go na strzepy
poszedl pic do znajomego a inaczej mielismy zaplanowany wieczor bo mieli przyjsc goscie do nas h*j jeden

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
moj P tez mnie dzis 

pol dnia sie krecil i udawal ze cos robi a potem wlaczyl film i mial w dupie ze dziecko placze bo on musi film obejrzec

dobrze ze pojechal bo mam spokoj
no i najlepsze zyczenia dla Klaudii i Klaudii:-):-):-)

ja tez mam spokokj al mlody tak marudny ze olabogamoj P tez mnie dzispol dnia sie krecil i udawal ze cos robi a potem wlaczyl film i mial w dupie ze dziecko placze bo on musi film obejrzec
caly czas wyje..............

reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Pieruński zazdrośnik z twego m:-):-):-):-):-),po prostu lubi słuchać zapewnieńBo on uwaza że będe sie umawiać z innymi
dobra ja też zmykam

Patrysia ja cię nie poznaje cóż za słownictwo...ale rozumiem ,bo ja czasami i gorzej.....z mial checia bym wpadla bo oj m mni wkurzyl
gartki
no to nie fajnie obyscie jednak mieli przespana nockezdrowka zycze
moj m mnie tak wkurzyl ze mam ochote rozerwac go na strzepy
poszedl pic do znajomego a inaczej mielismy zaplanowany wieczor bo mieli przyjsc goscie do nas h*j jeden![]()

Podziel się: