reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobra dziewczyny ja zmykam bo jakos mi sie energia wyczerpala
ja to chyba z pasem powinnam czekac na laskawego m :angry:
milego wieczorku i dobrej nocki :tak:

reklama
Jestem
Do castoramy M pojechał z Dominikiem bo dziewczyny mi wyja i marudza na maksa:no:
Juz mam dosyc
Wiktoria po obiedzie jak usiadła na nocnik to tak jakby Jej ktos armate w tyłek wsadził:szok::no:

Dobranoc PATRYSIU

Kurcze Wiktoria usnela na moim łozku a Klaudia kula sie po podlodze:szok:a to wszystko przez to ze dalam Im wczoraj troche torta-całkiem niepotrzebnie:no::wściekła/y:

Anabuba zdrówka dla Weroniki.Oby nocka była przespana.

My dzis długo będziemy siedzieć,Oliwka dzis spała 3,5 godz,wstało o 17.30 bujneła się dziewczyna.Także dzis przed 23.00 nie usnie :tak::tak::tak::tak:

Oliwka rozbawiona bo dzieciaki siostry przyjechały.Starsza juz spi bo sie rozchorowała ale Oliwka bawi się z kuzynem ma 5lat.

Także dziś mam w domu wesoło.Jak M przyjdzie z pracy to córa będzie jeszcze biegać,znowu mi ja rozbawi i nie bedzie spania.

Ania mam nadzieję że wysypka szybko zejdzie

Jutro jedziemy do teściów także nie bedzie nas jutro cały dzień.

To nie jest ten sen na noc napewno:no:Usneła mi bo pewnie boli Ja brzuch i caly czas plakala:no:
Jak sie obudzi to nie wiem czy moge dac Jej mleko:confused:

Właśnie wróciliśmy z Torwaru.Było zaje...fajnie.
Konie przepiękne,zawody cudne same ochy i achy.....
no rozmarzyłam się...... i marzeniami widziałam moją Ori skaczącą przez przeszkody :-D:-D:-D:-D:-D:-D

My juz po spacerku i zakupach,Oliwka zjadła już zupkę i jest w łóżeczku ale nie wiem kiedy zaśnie :-D:-D:-D:-D

Byliśmy dziś 2 h na dworze.fajnie było ,spotkałam znajomą,między naszymi dziećmi jest pół roku różnicy fajnie się bawiły razem dziewczyny.Wyszalały sie na placu zabaw.Wreszcie cieplej się zrobiło i słońce juz mocno świeci,jest juz +7C.Oby tak dalej.
Powoli coraz więcej dzieci widać na dworze,już się nie mogę doczekać że znowu będziemy się z dziewczynami spotykać na spacerkach.Oliwka będzie miała wreszcie kontakt z rówieśnikami.

A mnie cos na spanie łapie :tak: jak Oliwka usnie to chyba się zdrzemnę :-)

dowikla As wszystkiego najlepszego dla waszych dziewczynek :tak::tak::tak::tak:

dziękuję w imieniu Klaudii

reklama
Do góry