reklama
Kurcze ale cos bym musiala Jej dac bo bedzie głodna i bedzie mi strasznie ryczała-bo One mleka wieczornego nie odpuszczaNo to bidulka,to może nie dawaj jej mleka na noc bo moze ją brzuszek boleć![]()

No to widze Agnes ze dzisiaj masz nocna straz na BB

to daj jej kanapkę,moja Oliwka czasem je kanapki na noc.Kurcze ale cos bym musiala Jej dac bo bedzie głodna i bedzie mi strasznie ryczała-bo One mleka wieczornego nie odpuszcza
No to widze Agnes ze dzisiaj masz nocna straz na BB![]()
No nie wiem czy Oliwka da mi posiedzieć tyle przy kompie,bo nieraz to mnie przepędza

A teraz się obsrała

wiktoria12
Mama i żona :)
Witam sie wieczorowo dzieciaczki już spia dobre pół godziny ja już wykąpana i moge teraz siedzieć na BB.Widze że temat o M ja sie nie wypowiadam bo nie mam M przy sobie i mnie nie
.
Dowikla życze zdrówka dla córeczki.
Anka dobrze że to nic poważnego mi kiedyś Kamilka sypało takimi małymi chrostkami ale on to miał od proszku bo zaszybko mu zmieniłam ale później znowu wyprałam w dzidziusiu i mu poznikały
Patrysiu miłej nocki a jesli chodzi o picie M to ja wole żeby np poszedł z kolegą do baru niz mi w domu pili bo wiem ze prosto z baru przyjdzie i idzie spać a milutki wtedy jak nigdy

Anka dobrze że to nic poważnego mi kiedyś Kamilka sypało takimi małymi chrostkami ale on to miał od proszku bo zaszybko mu zmieniłam ale później znowu wyprałam w dzidziusiu i mu poznikały
Patrysiu miłej nocki a jesli chodzi o picie M to ja wole żeby np poszedł z kolegą do baru niz mi w domu pili bo wiem ze prosto z baru przyjdzie i idzie spać a milutki wtedy jak nigdy

wiktoria12
Mama i żona :)
Oj biedne te twoje dziewczynki życze im dużo zdrówkaA moja Wiktoria własnie wstała i nadal jest strasznie marudna
AGNES
Dzieciaki uwielbiaja takie golaskowanie;-):-)
oj tak zaraz dworek na maxa się zaczniejedno co mnie cieszy ostatnio to brak apetytu przy najmniej schudne;-)
agnes ja też się cieszę że cieplej bo maluchy będą na placu zabaw
AS DOWIKLA NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTEK![]()

super pomysł :-)Powiem wam jeszcze, że z kąpielą wczoraj już było ok. Chodziło o to, że Piotrusia zazwyczaj kąpie tata no i ze mną mu się nie podobało, a wczoraj tatuś mu nasypał do brodzika piłeczek takich do suchego basenu no i myli te piłeczki prysznicem, a przy tym było dużo pisków i śmiechu
![]()
wybierz tę drugą opcję.Zapraszam na wiśniówkę z imbirkiem,którą właśnie popijama mój antoś dzisiaj rączkowy tylko na lapkach i na apkach adam nie dawł z nim rady więc kotlety muszę z nim smażyća P sobie u kolegi siedzi oj czuje że dzisiaj wieczorem jak dzieci pójdą spać to będzie ostra jazda bez trzymanki
albo sobie kupie pół litra i się upije![]()

Na takie wysypki dobra jest masc witaminowa lub cholesterolowa.ja dopiero teraz witam sie z Wami:-)
Bylam z Laura w szpitalu bo dostala jakies wysypki na jednej rece
Dostalysmy masc wiec nic strasznego sie nie dzieje
Lali teraz spi a ja ide zrobic obiadek
Potem odpisze bo juz przeczytalam posty Moj dzwonil ze zaraz bedzie wiec obiadek musi byc cieplutki![]()
moj P tez mnie dzispol dnia sie krecil i udawal ze cos robi a potem wlaczyl film i mial w dupie ze dziecko placze bo on musi film obejrzec
dobrze ze pojechal bo mam spokoj
spokój to rzecz święta
no i najlepsze zyczenia dla Klaudii i Klaudii:-):-):-)
A wszystkim Klaudusiom najlepszego,ale one wczoraj imieninki miały,więc spóżnione ,ale za to jakie?!!!!:-):-):-):-):-):-)
u mnie też o to są awanturya u mnie do tego adam przechodzi sam siebie leń się z niego zrobił na maxadzisiaj mu samoloty w pokoju robiłam znaczy się wywaliłam mu ubrania z szafek zeszyty i całą masę pierduł z biurka i miał sprzątać ile przy tym było wycia krzyku lamentu oo matko
byłam o krok od zapuszczenia pasa w ruch
miał szczęście że antoche nosiłam na rękach bo dostałby dzisiaj reguralny wpieprz
no chłopak 10 lat a pyta mnie jak bluze złożyć a na koniec czego nie chciało mu się składać wrzucił do kosza na pranie jak to zobczyłam to
oj szybko wyciągał to spowrotem i składał
![]()

Jula jest super !!!moje dzieci to już wiedzą że jak mama idzie sprawdzać pożądki tozawsze proszą zeby piotrek sprawdził a jak ja idę to jula krzyczy mama tylko nie samoloty
a jak źle jest i zrobie samoloty to jula wchodzi do pokoju i zawsze ma ten sam tekst i znów trzeba to lotnisko ogarnąć
![]()
zdrówkaWeronika zjadla talerz zupy i teraz lataja z Paulina.juz ma lepszy humor ale widac ze jest chora:-( bidula
raczej nie dawaj.Lepiej kleik ryżowy z jabłkiem na samej wodzie.Smaczny a mniej agresywny dl żoładka.To nie jest ten sen na noc napewnoUsneła mi bo pewnie boli Ja brzuch i caly czas plakala
Jak sie obudzi to nie wiem czy moge dac Jej mleko![]()
pogoda była cudnaAS
No to fajny mieliscie dzienA pogoda dopisała
![]()

no jakieś atrakcje muszą byćto daj jej kanapkę,moja Oliwka czasem je kanapki na noc.
No nie wiem czy Oliwka da mi posiedzieć tyle przy kompie,bo nieraz to mnie przepędza
A teraz się obsrałaale śmierdzi idę ja przebrać fuuujjjj
![]()

dobry sposób na chłopa ,by znikł na kilka godzinWitam sie wieczorowo dzieciaczki już spia dobre pół godziny ja już wykąpana i moge teraz siedzieć na BB.Widze że temat o M ja sie nie wypowiadam bo nie mam M przy sobie i mnie nie.
Patrysiu miłej nocki a jesli chodzi o picie M to ja wole żeby np poszedł z kolegą do baru niz mi w domu pili bo wiem ze prosto z baru przyjdzie i idzie spać a milutki wtedy jak nigdy![]()

oj dzieciaki to uwielbiajaOliwka nie chce mi się ubrać,gania na golasaale sobie zabawę znalazła

Wszystkim bardzo dziękuję za życzenia dlla Klaudusi

Dziekuje WiktoriaOj biedne te twoje dziewczynki życze im dużo zdrówka

Ja teraz uciekam troche
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ehhh matka!tylko cie nalac.jak nie wolno to nie wolno i sie nie dajeDobranoc PATRYSIU
Kurcze Wiktoria usnela na moim łozku a Klaudia kula sie po podlodzea to wszystko przez to ze dalam Im wczoraj troche torta-całkiem niepotrzebnie
![]()

dobrze Ci ze tak wczesnieWitam sie wieczorowo dzieciaczki już spia dobre pół godziny ja już wykąpana i moge teraz siedzieć na BB.Widze że temat o M ja sie nie wypowiadam bo nie mam M przy sobie i mnie nie.
]
A moja Wiktoria własnie wstała i nadal jest strasznie marudna
)
a moze daj jej na noc kaszke ryzowa bez mleka albo kleik?

moze sie da oszukac no i lepeij dla zoladka
u nie byla siostra,zabarala Pauline do dziadkow.Weronika oglada Teletubisie bo starsznie sie rozplakala jak ciocia z Paulina wyszly.no i jakos ja musialam przekupic.tak za pol godz ja wykapie i moze usnie

Podziel się: