reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kurcze ale cos bym musiala Jej dac bo bedzie głodna i bedzie mi strasznie ryczała-bo One mleka wieczornego nie odpuszcza:no:

No to widze Agnes ze dzisiaj masz nocna straz na BB:-D:-D:-D
to daj jej kanapkę,moja Oliwka czasem je kanapki na noc.

No nie wiem czy Oliwka da mi posiedzieć tyle przy kompie,bo nieraz to mnie przepędza :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A teraz się obsrała :-D:-D:-D:-D ale śmierdzi idę ja przebrać fuuujjjj :-D:-D:-D:-D

Witam sie wieczorowo dzieciaczki już spia dobre pół godziny ja już wykąpana i moge teraz siedzieć na BB.Widze że temat o M ja sie nie wypowiadam bo nie mam M przy sobie i mnie nie :wściekła/y:.
Dowikla życze zdrówka dla córeczki.
Anka dobrze że to nic poważnego mi kiedyś Kamilka sypało takimi małymi chrostkami ale on to miał od proszku bo zaszybko mu zmieniłam ale później znowu wyprałam w dzidziusiu i mu poznikały
Patrysiu miłej nocki a jesli chodzi o picie M to ja wole żeby np poszedł z kolegą do baru niz mi w domu pili bo wiem ze prosto z baru przyjdzie i idzie spać a milutki wtedy jak nigdy:-D:-D

A moja Wiktoria własnie wstała i nadal jest strasznie marudna:no:

AGNES
Dzieciaki uwielbiaja takie golaskowanie;-):-)

jedno co mnie cieszy ostatnio to brak apetytu przy najmniej schudne;-)
agnes ja też się cieszę że cieplej bo maluchy będą na placu zabaw:tak::tak:
AS DOWIKLA NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTEK:happy::happy::happy::happy::happy:
oj tak zaraz dworek na maxa się zacznie :tak:

Powiem wam jeszcze, że z kąpielą wczoraj już było ok. Chodziło o to, że Piotrusia zazwyczaj kąpie tata no i ze mną mu się nie podobało:baffled:, a wczoraj tatuś mu nasypał do brodzika piłeczek takich do suchego basenu no i myli te piłeczki prysznicem, a przy tym było dużo pisków i śmiechu :-D:-D:-D
super pomysł :-)

a mój antoś dzisiaj rączkowy tylko na lapkach i na apkach adam nie dawł z nim rady więc kotlety muszę z nim smażyć:wściekła/y::wściekła/y: a P sobie u kolegi siedzi oj czuje że dzisiaj wieczorem jak dzieci pójdą spać to będzie ostra jazda bez trzymanki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
albo sobie kupie pół litra i się upije:-D:-D:-D
wybierz tę drugą opcję.Zapraszam na wiśniówkę z imbirkiem,którą właśnie popijam
:-D:-D:-D

ja dopiero teraz witam sie z Wami:-)

Bylam z Laura w szpitalu bo dostala jakies wysypki na jednej rece
Dostalysmy masc wiec nic strasznego sie nie dzieje
Lali teraz spi a ja ide zrobic obiadek
Potem odpisze bo juz przeczytalam posty Moj dzwonil ze zaraz bedzie wiec obiadek musi byc cieplutki:tak:
Na takie wysypki dobra jest masc witaminowa lub cholesterolowa.

moj P tez mnie dzis :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pol dnia sie krecil i udawal ze cos robi a potem wlaczyl film i mial w dupie ze dziecko placze bo on musi film obejrzec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze pojechal bo mam spokoj:-D

spokój to rzecz święta :-D:-D:-D

no i najlepsze zyczenia dla Klaudii i Klaudii:-):-):-)

A wszystkim Klaudusiom najlepszego,ale one wczoraj imieninki miały,więc spóżnione ,ale za to jakie?!!!!:-):-):-):-):-):-)

a u mnie do tego adam przechodzi sam siebie leń się z niego zrobił na maxa:wściekła/y::wściekła/y: dzisiaj mu samoloty w pokoju robiłam znaczy się wywaliłam mu ubrania z szafek zeszyty i całą masę pierduł z biurka i miał sprzątać ile przy tym było wycia krzyku lamentu oo matko:wściekła/y::wściekła/y: byłam o krok od zapuszczenia pasa w ruch:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: miał szczęście że antoche nosiłam na rękach bo dostałby dzisiaj reguralny wpieprz:wściekła/y::wściekła/y: no chłopak 10 lat a pyta mnie jak bluze złożyć a na koniec czego nie chciało mu się składać wrzucił do kosza na pranie jak to zobczyłam to:angry::angry::angry::angry::angry: oj szybko wyciągał to spowrotem i składał:rofl2::rofl2:
u mnie też o to są awantury :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moje dzieci to już wiedzą że jak mama idzie sprawdzać pożądki to:wściekła/y::wściekła/y: zawsze proszą zeby piotrek sprawdził a jak ja idę to jula krzyczy mama tylko nie samoloty:rofl2: a jak źle jest i zrobie samoloty to jula wchodzi do pokoju i zawsze ma ten sam tekst i znów trzeba to lotnisko ogarnąć:rofl2:
Jula jest super !!!

Weronika zjadla talerz zupy i teraz lataja z Paulina.juz ma lepszy humor ale widac ze jest chora:-( bidula
zdrówka

To nie jest ten sen na noc napewno:no:Usneła mi bo pewnie boli Ja brzuch i caly czas plakala:no:
Jak sie obudzi to nie wiem czy moge dac Jej mleko:confused:
raczej nie dawaj.Lepiej kleik ryżowy z jabłkiem na samej wodzie.Smaczny a mniej agresywny dl żoładka.

AS
No to fajny mieliscie dzien:tak::tak::tak:A pogoda dopisała:confused:
pogoda była cudna :tak::tak:

to daj jej kanapkę,moja Oliwka czasem je kanapki na noc.

No nie wiem czy Oliwka da mi posiedzieć tyle przy kompie,bo nieraz to mnie przepędza :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A teraz się obsrała :-D:-D:-D:-D ale śmierdzi idę ja przebrać fuuujjjj :-D:-D:-D:-D
no jakieś atrakcje muszą być :-D:-D:-D

Witam sie wieczorowo dzieciaczki już spia dobre pół godziny ja już wykąpana i moge teraz siedzieć na BB.Widze że temat o M ja sie nie wypowiadam bo nie mam M przy sobie i mnie nie :wściekła/y:.
Dowikla życze zdrówka dla córeczki.
Anka dobrze że to nic poważnego mi kiedyś Kamilka sypało takimi małymi chrostkami ale on to miał od proszku bo zaszybko mu zmieniłam ale później znowu wyprałam w dzidziusiu i mu poznikały
Patrysiu miłej nocki a jesli chodzi o picie M to ja wole żeby np poszedł z kolegą do baru niz mi w domu pili bo wiem ze prosto z baru przyjdzie i idzie spać a milutki wtedy jak nigdy:-D:-D
dobry sposób na chłopa ,by znikł na kilka godzin :tak::tak::tak:

Oliwka nie chce mi się ubrać,gania na golasa :-D:-D:-D:-D:-D ale sobie zabawę znalazła
oj dzieciaki to uwielbiaja :-D:-D:-D:-D

Wszystkim bardzo dziękuję za życzenia dlla Klaudusi :tak::tak:

reklama
Dobranoc PATRYSIU

Kurcze Wiktoria usnela na moim łozku a Klaudia kula sie po podlodze:szok:a to wszystko przez to ze dalam Im wczoraj troche torta-całkiem niepotrzebnie:no::wściekła/y:
ehhh matka!tylko cie nalac.jak nie wolno to nie wolno i sie nie daje:no::no: teraz sama sobie narobilas klopotow.daj jej koperek albo espumisan moze

]
dobrze Ci ze tak wczesnie

A moja Wiktoria własnie wstała i nadal jest strasznie marudna:no:

)

a moze daj jej na noc kaszke ryzowa bez mleka albo kleik?:confused:
moze sie da oszukac no i lepeij dla zoladka

u nie byla siostra,zabarala Pauline do dziadkow.Weronika oglada Teletubisie bo starsznie sie rozplakala jak ciocia z Paulina wyszly.no i jakos ja musialam przekupic.tak za pol godz ja wykapie i moze usnie:confused:

Do góry