reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziewczyny co z tymi facetami:confused::confused: trzeba nimi potrzasnąć fest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mój się niby rehabilituje nosi teraz antka szafe skręcił bo się rozpadała (prosiłam o to 2 miesiące) ale ja dalej mam nerwa a co niech sobie nie myśli że mi tak szybko przejdzie jak ze mną nie pogada to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
anabuba moja jula jak gorączkuje to też pprawie cały dzień prześpi a potem w nocy dalej śpi czego i tobie życzę:tak::tak::tak:
madziulanatasza nie mogę narazie przeczytać co mi napisałaś bo NK nie mogę ptworzyć a dzisiaj byłam na niej a teraz d*** blada:wściekła/y::wściekła/y:
patrysia trzeba lać i patrzeć czy równo puchnie zrób mu numer i jak w nastepny weekend będzie w domu to ty idź sobie sama na wódeczkę a co:tak::tak::rofl2:

bo tym naszym chlopom to chyba wiosna juz do glowy uderzyla:rofl2:
no chyba ja mu zaraz zrobie powrot zimy jak nie wpuszczxe do domu i bedzie na dworze nocowal :sorry:

dziewczyny co z tymi facetami:confused::confused: trzeba nimi potrzasnąć fest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
patrysia trzeba lać i patrzeć czy równo puchnie zrób mu numer i jak w nastepny weekend będzie w domu to ty idź sobie sama na wódeczkę a co:tak::tak::rofl2:
ja to i bym poszla ale nikomu malego nie zostawiam bo jestem o niego fest zazdrosna tym bardziej jak wiem ze tesciowka bedzie do niego lazila :angry::angry::angry:

a u mnie do tego adam przechodzi sam siebie leń się z niego zrobił na maxa:wściekła/y::wściekła/y: dzisiaj mu samoloty w pokoju robiłam znaczy się wywaliłam mu ubrania z szafek zeszyty i całą masę pierduł z biurka i miał sprzątać ile przy tym było wycia krzyku lamentu oo matko:wściekła/y::wściekła/y: byłam o krok od zapuszczenia pasa w ruch:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: miał szczęście że antoche nosiłam na rękach bo dostałby dzisiaj reguralny wpieprz:wściekła/y::wściekła/y: no chłopak 10 lat a pyta mnie jak bluze złożyć a na koniec czego nie chciało mu się składać wrzucił do kosza na pranie jak to zobczyłam to:angry::angry::angry::angry::angry: oj szybko wyciągał to spowrotem i składał:rofl2::rofl2:

reklama
a u mnie do tego adam przechodzi sam siebie leń się z niego zrobił na maxa:wściekła/y::wściekła/y: dzisiaj mu samoloty w pokoju robiłam znaczy się wywaliłam mu ubrania z szafek zeszyty i całą masę pierduł z biurka i miał sprzątać ile przy tym było wycia krzyku lamentu oo matko:wściekła/y::wściekła/y: byłam o krok od zapuszczenia pasa w ruch:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: miał szczęście że antoche nosiłam na rękach bo dostałby dzisiaj reguralny wpieprz:wściekła/y::wściekła/y: no chłopak 10 lat a pyta mnie jak bluze złożyć a na koniec czego nie chciało mu się składać wrzucił do kosza na pranie jak to zobczyłam to:angry::angry::angry::angry::angry: oj szybko wyciągał to spowrotem i składał:rofl2::rofl2:
heh i zeby tak wygladalo od poczatku to bylo by dobrze :rofl2::rofl2:

Do góry