reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dziecko gada do maskotek i sobie śpiewa i nie myśli iść spać :-D:-D:-D:-D:-D
No to tak samo jak moja Martynka jak sie zacznie bawic lalkami i misiami a zacznie do nich gadać :-Dto nieraz sie usmiejemy zniej.
No a ja teraz kawke wypiłam i pójde klatke schodową umyć pomyłam sobie dzisiaj okna unas śliczna pogoga 15*C Martynka po polu chodziła a ja sobie otwarłam okna i mamy swieże powietrze:tak:a Kamilek spi.:tak:

reklama
a mój antoś dzisiaj rączkowy tylko na lapkach i na apkach adam nie dawł z nim rady więc kotlety muszę z nim smażyć:wściekła/y::wściekła/y: a P sobie u kolegi siedzi oj czuje że dzisiaj wieczorem jak dzieci pójdą spać to będzie ostra jazda bez trzymanki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
albo sobie kupie pół litra i się upije:-D:-D:-D

PATRYSIU
Sliczne foteczki:tak::tak::tak:Sewciu jest sliczny:-)Moze zeswatamy Go z ktoras z moich dziewczynek:confused::tak::tak::tak:
jasne nie ma sprawy :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Chciałam sobie z męzem miły wieczór spędzić,a on przyszedł ,najadł się i juszedł na dół do teścia mecz oglądać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wiśnia jeden :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I znów mnie złość roznosi.

Panowie byłi coś tam poprawili i jeszcze coś im jeszcze zostało,ale już można kuchnię uważać jako zakończoną.
Hurrraaaaa skończyłam remont kuchni !!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Na razie uciekam pewnie później do Was zajrzę jeszcze.
not o fajnie jak remont juz zakonczony :tak::tak:

Witam wszystkie mamy dzisiaj dołaczyłam do Waszej społeczności dzięki mojej siostrze która poleciła mi to forum:-)
Bardzo się cieszę bo już mi odbija od tego siedzenia semj w domu z dziećmi od rana do wieczora sama i nie ma dokogo buzi otworzyć niedługo zacznę gaworzyć albo rozmawiać ze ścianą;-)
Jestem mamą 12 letniej Laury i 6,5 miesięcznej Lenki która daje mi ostro w kość jest strasznie absorbująca 5 minut sama nie posiedzi więc biegam jak szalona żeby cokolwiek w domu zrobić przy moim małym potworze :-D
witamy u nas ;-);-);-)

tak jest tu zarejestrowana ale nawet nie wiem jaki ma nick ;]
pewnie ma dość mojego marudzenia bo kazała m,i się wyżalać na forum i dała linka ;-)jej to dobrze mieszka z mamusią a ja 300 km od nich bez rodziny w poblizu :wściekła/y:
więc po zamęczam Was drogie forumowiczki :-D:-D:-D
a co do czasu to zaczęłam w końcu stosować metodę ,że wieczorem tatus też może coś zrobić przy małej
to chyba nawzajem sie pozameczamy :-D:-D:-D:-D:-D
No to się postaw w mojej sytuacji.
Rodzice i dwaj bracia rodzeni w okolicy 1000 m.
Teściowie na dole,Darka brat w piwnicy w foto studia,więc tak jakby tu mieszkał.,Drugi jego brat może z 1 km. od nas a trzeci niecałe 3 km.
To jest rodzinkaaaa :-D:-D:-D:-D:-D
Żyć nie umierać.:-D:-D:-D
to prawie tak jak u mnie cala rodzinka na miejscu :tak::tak::tak:

:tak::tak:Oglądałam dzisiaj Detektywów i było tam o zamianie dzieci w szpitalu a przedtem weszłam na oneta i tam własnie opisują chistorie tych dzieci.No znaczy teraz to one są juz pełnoletnie normalnie:szok::szok::szok::szok:to tak jagby do mnie ktoś przyszedł po kilkunastu latach i powiedział że moje dzieci są nie moje nie do uwiezenia że nawet w szpitalu trzeba dziecka swojego pilnowac.
Ale co tam sie martwie o moje dzieci jak są podobne do tatusia jak dwie krople wody:tak:
ja czytalam o tym :baffled::baffled::baffled:

W DE to wszytsko robia w pokoju w ktorym rodzisz:-) NO i roznic w tym ze sama rodzisz w jednym pokoju a nie w 5 na sali:-D:-D
Wspolczuje kobieta ktore musza rodzic w takich warunkach:baffled:
Chcialabym zeby opieka zdrowotna w Pl byla na takim poziomie co w DE
ja mialam porod rodzinny wiec nie wiem jak wygladaja inne sale :no: ale chyba sie przekonam przy nastepnym dzieciaczku :dry:

Viburcol to czopki- na bolesne zabkowanie.My tez je stosujemy nieraz kiedyś częściej.Są świetne,warto je mieć.Kup je sobie,zobaczysz mały się po nich uspokoi.
teraz to chyba ja bede musiala kupic to co polecasz :tak::tak:
KUpiłam tą maść ALANTAN taniutka jest.Zapłaciłam tylko 5,90zł :tak::tak::tak:
no widzisz jak tanio :-)

A tak wygląda moje kochane dziecko jak czegos nie może dostać albo jej czegoś zabraniam.Z Aniołka robi się diabełek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A wiecie co jest dla Oliwki największą karą jaka mogłaby być??? krzyk na nią nie działa.Największą karą jest to że nie wezmę ją na ręce,że nie chce ja w tedy przytulić.Jak nie może sie do mnie przytulić to strasznie rozpacza.
ale i tak slodko wyglada :tak::tak::tak::tak:
dzisiaj nie chciała mi zjeść banana,w ogóle ciężko u nas ze świerzymi owocami,już kiedys pisałam,starte zje a tak to nie chce.I dzis się wkurzyłam,Połozyłam banana,zrobiła cyrki że nie chce.Stał tak z 1,5 godz,powiedziałam że wezmę ją na kolana bo chciała jak zje i wyobraźcie sobie że zjadła(pół no ale zjadła)Pierwszy raz zjadła normalnie banana :tak::tak::tak::tak::tak:
no to gratki dla Oliwki

Już są fotki
przed remontem wyglądała tak:

po remoncie wygląda tak:

suuuuuuuuper fajne meble i wogole wszystko bomba :tak::tak::tak::tak::tak:
dziewczyny macie gg?

mama Helenki a co Ty tu robisz o tej porze?
moj P chrpaie,poszlam sie kapac i myslalam ze on bedzie kompa okupowal a on chrapie
bo juz milalam nie wlazic dzis;)
ale sie okazalo ze musze do pracy kilka poprawek zrobic wiec wzielam sie od razu za robote
poprawki juz zrobione :confused:
No ledwo sie obudzi to już na bajki.A u nas wiosny nie widać bo troche snieg pada.Ale sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::angry:weszłam na NK i tam co są podspodem zdjęcia różnych ludzi było zdjęcie nagiej dziewczyny i wszystko dobrze widać:crazy::no::no::no:no jak tak można przeciesz dzieci to mogą zobaczyć a pisze żeby nie dodawać takich zdjęc:no:No a mój Kamilek własnie zasną a ja ide sprzątać i bede z doskoku:tak:
no masakra wierzyc az sie nie chce ze do takiego czegos dopuszczaja :angry::angry::angry:
a mój antoś dzisiaj rączkowy tylko na lapkach i na apkach adam nie dawł z nim rady więc kotlety muszę z nim smażyć:wściekła/y::wściekła/y: a P sobie u kolegi siedzi oj czuje że dzisiaj wieczorem jak dzieci pójdą spać to będzie ostra jazda bez trzymanki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
albo sobie kupie pół litra i się upije:-D:-D:-D
heh ale sama bedziesz pic zapros mnie :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

ja dziewczyny ide spac bom ztyrana jak wol :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ja dopiero teraz witam sie z Wami:-)

Bylam z Laura w szpitalu bo dostala jakies wysypki na jednej rece
Dostalysmy masc wiec nic strasznego sie nie dzieje
Lali teraz spi a ja ide zrobic obiadek
Potem odpisze bo juz przeczytalam posty Moj dzwonil ze zaraz bedzie wiec obiadek musi byc cieplutki:tak:

as kuchnia śliczna ale przed remontem też była fajna:tak::tak: ja lubie jasne drewno więc u mnie była by pewnie w kolorze sosny:tak::tak: ale funkcjonalna bardzo:tak:

reklama
Do góry