reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

te poprawki mi troche zajely wiec nadrobilam troche:-)

oj kochane mamusie, ja jutro jadę do szkoły i mam ciężki egzamin i go zapewne obleję :-);-) nie mam weny do uczenia się a i coś jestem od powrotu z zabiegów jakaś taka przybita wiecie, nic mnie nie cieszy:-);-):-) kupiłam sobie bratka w aptece i mam zamiar nie zapominać go pić codziennie, ale co z tego wyjdzie to sie okaże jeszcze:-):-):-) od dziś zaczęłam kurację i zobaczymy jak długo pociągnę:-);-):tak:
Patrysiu miłego wieczorka ze znajomymi:-);-):-)
zdasz na pewno.trzymam kciuki!

Witam wszystkie mamy dzisiaj dołaczyłam do Waszej społeczności dzięki mojej siostrze która poleciła mi to forum:-)
Bardzo się cieszę bo już mi odbija od tego siedzenia semj w domu z dziećmi od rana do wieczora sama i nie ma dokogo buzi otworzyć niedługo zacznę gaworzyć albo rozmawiać ze ścianą;-)
Jestem mamą 12 letniej Laury i 6,5 miesięcznej Lenki która daje mi ostro w kość jest strasznie absorbująca 5 minut sama nie posiedzi więc biegam jak szalona żeby cokolwiek w domu zrobić przy moim małym potworze :-D
witaj Mlena-ja jetsem spod WAwy,chetnie bym sie umoiwal na spacerek ale ciezko.ale raz na 1-2mieisace jestem w Remebertwoie wiec moze...

Bo padne
Mowie do Klaudi i mowie a Ona nie reaguje:szok:Wiec podeszlam do Niej a Ona ma uszy zatkane ta piaskolina:szok::szok::szok::-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

przez pierwsze miesiące palcem nie kiwnął i się dziwił dlaczego zmęczona jestem i czym przecież siedzę w domu:wściekła/y: aż poszłam za radą mojej przyjaciółki i wybyłam na całą sobotę z domu zostawiając go ze wszystkim od tamtej pory już nigd nie powiedział że zajmowanie się dzieckiem to nic nie robienie
polecam każdej która przezywa to samo :happy:
znamy to z autopsji:-D:rofl2:

To wtedy masz rodzinną kompiel to mój M wchodzi pod prysznic bo wanny nie mamy a nieraz woła zebym do niego przyszła.:-D:-D:-Dale nie zawsze ide bo nie nawidze sie koch.........ać przy zapalonym swietle niewiem jakoś mnie to krępuje:zawstydzona/y:
no wez!po tylu latach przy zgaszonym switle?to w dzin nigdy?????????/e to ja jetsem lepsza-nie starszne mi zadne miejsce ani pora dnia:-D:rofl2:

dowikla jak to nie ma?????? pewnie że są.jak ja rodziłam to stało łóżko koło łózka -zasłonięte tylko kotarą i tak kobiety rodziły.Mi się akurat poszczęściło że sala była wolna jak mnie przywieźli i mielismy poród rodzinny-w osobnym zamkniętym pokoju.
ja Pauline rodzilam na oolenj-z inna matka za parwanem,ale ogolnie sala do 3porodow gora.Nasz szpital w Mińsku w 2006 chyba zdobyl 2 miejsce w akcji RODZIC PO LUDZKU.jest sala do porodow rodzinnych teraz,worki,pilki,wanna.na te duzej sali sa porody tez rodzinne za parwanem ale tez pilki itd.z Weronika milam CC wiec mi ja pokazali na sali i zabrali na nowordoki ale tam to juz moj P ja pilnowal.zreszta i tak bym ja poznala.i lezala pod tlenem na poczatku i w sumie dobe na obsewacji na noworodkach.ale tego dnia nikt inny nie rodzil,dopeiro w nocy:-)

a tak w ogole to jestem posikana jak jade z Laura na zakupy.Na przyklad dzis jestemy w sklepie Laura siedzi w koszyku ja laduje spozywke a Ona do kazdego macha reka i gada Halooo :)) Tu sie tak wita z ludzmi wiec moja corka jest bardzo towarzysta i kontaktowa:-D:-D
Jak jestemy na spacerze to to samo kogo widzi to go wita:rofl2:

moja WEronika macha do wszytskich przejezdajacych samochodow obok wozka i krzyczy "papa":-D:-D:-D

reklama
Witam sie z rana jako pierwsza:-)
u nas nocka dobra była dzieci wstały o 6:00 Martynka ubrała sie i poszła na bajki jak zwykle a Kamilek też już przebrany i teraz bawi sie w łóżeczku zaczyna coraz lepiej raczować no i juz samego na łóżku nie moge zostawić bo by spadł.No a ja dzisiaj mam wplanach posprzątać mój mały korytarzyk obity panelami wiedz trzeba je umyć,pranie wyprać no i ogolnie ale tak sobie myśle ze na glanc będe dopiero sprzątać za tydzień i prawie jak M przyjedzie to będzie czysciutko.:tak:No i my już po sniadanku dobra zabieram sie za sprzątanie bo narazie i tak tu nikogo nie ma

Ostatnia edycja:
dziewczyny macie gg?

Tak ja mam gg 12304644 :-):-):-):-):-):-)

I w tym momęcie mam tysiąc postów hura :-D:-D

Wiedziałam że zdołasz dojść :-D:-D:-D:-D:-D

wiktoria u Was to już chyba tradycja że jak Martynka wstanie to idzie na bajki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka wstała dziś o 6.15,no ale nie budziła się w nocy,powoli wszystko wraca do normy.

Dziś I dzień wiosny !!!!!!!!! a zimno :crazy::crazy::crazy::crazy: co to za wiosna :-D:-D:-D
Dobrze że chociaż słońce wyjrzało:tak::tak::tak:

No ledwo sie obudzi to już na bajki.A u nas wiosny nie widać bo troche snieg pada.Ale sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::angry:weszłam na NK i tam co są podspodem zdjęcia różnych ludzi było zdjęcie nagiej dziewczyny i wszystko dobrze widać:crazy::no::no::no:no jak tak można przeciesz dzieci to mogą zobaczyć a pisze żeby nie dodawać takich zdjęc:no:No a mój Kamilek własnie zasną a ja ide sprzątać i bede z doskoku:tak:

Hwj dziewczęta. no ja ddopiero nadrobiłam wieczorne zaległości, kurcze spać nie mogłam i gdybym wiedziała, że tu taka produkcja postów to bym sie zwlekła z wyrka i poklikała z wami. Nie sadziłam , że w piątkowy wieczór będziecie przed kompami siedziec.

My juz po sniadanku, pranie sie robi, zapowiadaja bezdeszczowy dzien i 8*C, więc wyrzuce wszystko na balkon i spokuj.

On by spokojnie chciał mnie umyć...
Zazwyczaj, jak biore kąpiel to najpierw wchodzi on i pyta sie czy umyć mi plecy, a moze jeszcze coś niżej i niżej...;-)..., a następnie wchodzi Tomaszek z Piotrem i zaczynaja się rozbierać, bo przecież skoro mama się kąpie to oni też chcą...:happy:
Ale nie fart, żal tego nie wykożystać, a tu dzieci... peszek
dziewczyny macie gg?
9297672
j a tez zawsze i wszedzie:rofl2::rofl2:

Dobra, tak z doskoku dzis bede bo zwariowany dzien sie szykuje

mama Helenki a co Ty tu robisz o tej porze?
...

To był przypadek:-D:rofl2:

Witam kobitki:tak:

U mnie wiosna przyszła, słońce, po prostu pięknie :tak: Jedziemy z Helenka pilnować pieska mojej mamy bo ona wyjechała na weekend:blink:
Ale tam też mam kompa więc na pewno do was zajrzę :-D:rofl2:

Dzisiaj poranek cudów :rofl2: Moja Hela wstała ostatnia:szok: M zrobił śniadanko sam z siebie:-p

Lecimy się pakować bo tam nocujemy z Helen:tak:

Witam z rana:-)
U nas noc bez rewelacji:tak:Oprocz tego ze Wiktoria dostala takie rozwolnienie ze wychodzilo Jej spod spiworka nawet:szok::szok::szok:A krzyczala mi po 3 w nocy ze chce kupe a ja myslalam ze to przez sen i kazalam isc Jej spac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A rano sie przeraziłam,mloda ufajdana po pachy z wszystkich stron:no:Od razu wzielam Ja pod prysznic a body i spiworek juz sie piora

A tak poza tym to u nas tez sliczne sloneczko ,wiec moze wypiore sobie posciele i na balkon dam:tak::tak::tak:
Jak mlode beda spaly to jade do ikea i jutro albo pod wieczor do castoramy po wszystko co jest potrzebne do skonczenia remontu:tak::tak::tak:

witam i ja
Tak ja mam gg 12304644 :-):-):-):-):-):-)

Wiedziałam że zdołasz dojść :-D:-D:-D:-D:-D

wiktoria u Was to już chyba tradycja że jak Martynka wstanie to idzie na bajki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-):-):-):-) u mnie to samo :-D:-D
Oliwka wstała dziś o 6.15,no ale nie budziła się w nocy,powoli wszystko wraca do normy.

Dziś I dzień wiosny !!!!!!!!! a zimno :crazy::crazy::crazy::crazy: co to za wiosna :-D:-D:-D
Dobrze że chociaż słońce wyjrzało:tak::tak::tak:

U mnie prawdziwy dzień wiosny.Jest przepięknie.

Hwj dziewczęta. no ja ddopiero nadrobiłam wieczorne zaległości, kurcze spać nie mogłam i gdybym wiedziała, że tu taka produkcja postów to bym sie zwlekła z wyrka i poklikała z wami. Nie sadziłam , że w piątkowy wieczór będziecie przed kompami siedziec.

My juz po sniadanku, pranie sie robi, zapowiadaja bezdeszczowy dzien i 8*C, więc wyrzuce wszystko na balkon i spokuj.
Ja już pościel mam na balkonie

Ale nie fart, żal tego nie wykożystać, a tu dzieci... peszek

9297672

j a tez zawsze i wszedzie:rofl2::rofl2:

Dobra, tak z doskoku dzis bede bo zwariowany dzien sie szykuje
oj u mnie też

To był przypadek:-D:rofl2:

Witam kobitki:tak:

U mnie wiosna przyszła, słońce, po prostu pięknie :tak: Jedziemy z Helenka pilnować pieska mojej mamy bo ona wyjechała na weekend:blink:
Ale tam też mam kompa więc na pewno do was zajrzę :-D:rofl2:

Dzisiaj poranek cudów :rofl2: Moja Hela wstała ostatnia:szok: M zrobił śniadanko sam z siebie:-p

Lecimy się pakować bo tam nocujemy z Helen:tak:
no to rzeczywiście fajnie

Witam z rana:-)
U nas noc bez rewelacji:tak:Oprocz tego ze Wiktoria dostala takie rozwolnienie ze wychodzilo Jej spod spiworka nawet:szok::szok::szok:A krzyczala mi po 3 w nocy ze chce kupe a ja myslalam ze to przez sen i kazalam isc Jej spac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A rano sie przeraziłam,mloda ufajdana po pachy z wszystkich stron:no:Od razu wzielam Ja pod prysznic a body i spiworek juz sie piora

Na drugi raz szybciutko ją nakupkę wysadzisz :tak::tak:

A tak poza tym to u nas tez sliczne sloneczko ,wiec moze wypiore sobie posciele i na balkon dam:tak::tak::tak:
Jak mlode beda spaly to jade do ikea i jutro albo pod wieczor do castoramy po wszystko co jest potrzebne do skonczenia remontu:tak::tak::tak:
udanych zakupów

Ja mam dziś przewrócony do góry nogami.
Wczoraj Klaudia miała imieniny i Darek wymyślił,że w ramach prezentu dla Klaudii pojedziemy dziś na mistrzostwa jazdy konnej Word cup 2009 na Torwar.

Kurcze tylko dlaczego mi dopiero wczoraj powiedzieli po 23 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Z wszystkim jestem do tyłu.:no::crazy::crazy::crazy:
no totalnie zwariowany dzień:rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Moja Klaudia tze miala wczoraj imieninki:tak::tak::tak:I to chyba imieninkowy torcik tak zalatwil Wiktorie

Wszystkiego najlepszego dla Klaudii SA:-);-)

Ja juz posprzatalam ,pomylam podlogi,nawet zmienilam chominkowi trociny,drugie pranie sie pierze:tak:
Za chwilke pojde z nimi na spacerek

Do góry