Anabuba
czarownica mroźnego lądu
te poprawki mi troche zajely wiec nadrobilam troche:-)

moja WEronika macha do wszytskich przejezdajacych samochodow obok wozka i krzyczy "papa"

zdasz na pewno.trzymam kciuki!oj kochane mamusie, ja jutro jadę do szkoły i mam ciężki egzamin i go zapewne obleję :-);-) nie mam weny do uczenia się a i coś jestem od powrotu z zabiegów jakaś taka przybita wiecie, nic mnie nie cieszy:-);-):-) kupiłam sobie bratka w aptece i mam zamiar nie zapominać go pić codziennie, ale co z tego wyjdzie to sie okaże jeszcze:-):-):-) od dziś zaczęłam kurację i zobaczymy jak długo pociągnę:-);-)
Patrysiu miłego wieczorka ze znajomymi:-);-):-)
witaj Mlena-ja jetsem spod WAwy,chetnie bym sie umoiwal na spacerek ale ciezko.ale raz na 1-2mieisace jestem w Remebertwoie wiec moze...Witam wszystkie mamy dzisiaj dołaczyłam do Waszej społeczności dzięki mojej siostrze która poleciła mi to forum:-)
Bardzo się cieszę bo już mi odbija od tego siedzenia semj w domu z dziećmi od rana do wieczora sama i nie ma dokogo buzi otworzyć niedługo zacznę gaworzyć albo rozmawiać ze ścianą;-)
Jestem mamą 12 letniej Laury i 6,5 miesięcznej Lenki która daje mi ostro w kość jest strasznie absorbująca 5 minut sama nie posiedzi więc biegam jak szalona żeby cokolwiek w domu zrobić przy moim małym potworze![]()
Bo padne
Mowie do Klaudi i mowie a Ona nie reagujeWiec podeszlam do Niej a Ona ma uszy zatkane ta piaskolina
![]()

znamy to z autopsjiprzez pierwsze miesiące palcem nie kiwnął i się dziwił dlaczego zmęczona jestem i czym przecież siedzę w domuaż poszłam za radą mojej przyjaciółki i wybyłam na całą sobotę z domu zostawiając go ze wszystkim od tamtej pory już nigd nie powiedział że zajmowanie się dzieckiem to nic nie robienie
polecam każdej która przezywa to samo![]()

no wez!po tylu latach przy zgaszonym switle?to w dzin nigdy?????????/e to ja jetsem lepsza-nie starszne mi zadne miejsce ani pora dniaTo wtedy masz rodzinną kompiel to mój M wchodzi pod prysznic bo wanny nie mamy a nieraz woła zebym do niego przyszła.ale nie zawsze ide bo nie nawidze sie koch.........ać przy zapalonym swietle niewiem jakoś mnie to krępuje
![]()

ja Pauline rodzilam na oolenj-z inna matka za parwanem,ale ogolnie sala do 3porodow gora.Nasz szpital w Mińsku w 2006 chyba zdobyl 2 miejsce w akcji RODZIC PO LUDZKU.jest sala do porodow rodzinnych teraz,worki,pilki,wanna.na te duzej sali sa porody tez rodzinne za parwanem ale tez pilki itd.z Weronika milam CC wiec mi ja pokazali na sali i zabrali na nowordoki ale tam to juz moj P ja pilnowal.zreszta i tak bym ja poznala.i lezala pod tlenem na poczatku i w sumie dobe na obsewacji na noworodkach.ale tego dnia nikt inny nie rodzil,dopeiro w nocy:-)dowikla jak to nie ma?????? pewnie że są.jak ja rodziłam to stało łóżko koło łózka -zasłonięte tylko kotarą i tak kobiety rodziły.Mi się akurat poszczęściło że sala była wolna jak mnie przywieźli i mielismy poród rodzinny-w osobnym zamkniętym pokoju.
a tak w ogole to jestem posikana jak jade z Laura na zakupy.Na przyklad dzis jestemy w sklepie Laura siedzi w koszyku ja laduje spozywke a Ona do kazdego macha reka i gada Halooo) Tu sie tak wita z ludzmi wiec moja corka jest bardzo towarzysta i kontaktowa
Jak jestemy na spacerze to to samo kogo widzi to go wita![]()
moja WEronika macha do wszytskich przejezdajacych samochodow obok wozka i krzyczy "papa"