reklama
kanoot
STYCZNIOWA MAMA '06
dziewczyny jiedy dzidzie swiadomie chwytaja rozne rzeczy do raczki??bo Milcia ma cztery miesiace i chwyta niby ale bardziej to wyglada na przypadek jak juz chwyci i nie wiem czy to tak powinno byc czy juz powinna chwytac swiadomie
Izabelka
Oski i Wercia
Oskar szybko zaczął chwytać zabawki jak miał ponad 3 msce a teraz już jakiś 2 tyg przekłada sobie zabawki z rączki do rączki jak np. źle złapie
Ech ja też bym potańczyła,ale nic się nie kroi może za rok...i to 2
my po spacerku- nie mogę za daleko wychodzić bo po godzince się budzi- wybylam do parku i dłuuugo plakał zanim dotarłam do domku;
idę obrać ziemiaki, schab uż w ziolach, będzie pychotka
Ech ja też bym potańczyła,ale nic się nie kroi może za rok...i to 2
my po spacerku- nie mogę za daleko wychodzić bo po godzince się budzi- wybylam do parku i dłuuugo plakał zanim dotarłam do domku;
idę obrać ziemiaki, schab uż w ziolach, będzie pychotka
kanoot
STYCZNIOWA MAMA '06
Izabelka , Kunda dzieki dziewczyny troche mnie uspokoilyscie,jestem przewrazliwiona,a z tego co piszecie to jest indywidualna sprawa dzieciaczka jak zacznoie chwytac przedmioty.nie moge sie doczekac az mni eposzarpie za wlosy!!
L4dY-bIrd
doula
ja też oglądam ten program amerykański
:dom nie do poznania" i na kazdym odcinku płacze : Bo to takie wzruszajace ..jaka oni mowią na końcu i dziekują i wogole ... :
:dom nie do poznania" i na kazdym odcinku płacze : Bo to takie wzruszajace ..jaka oni mowią na końcu i dziekują i wogole ... :
reklama
witajcie
ja jakwyszlam o 10.30 na zakupki to dopiero dotarlam do domu
bylismy zaniesc tesciowj zakupy i na obiadku zostalismy zajadalismy sie blinkami z mlodych ziemniaczkow
mezulek juz popsiatal ,toska juz albo dopiero zasnela wiec mam labe tylko musze sobie na jutro obiadek podszykowac bo zachcialo mi sie mlodej kapustki wiec dzis ja troszki podszykuje
ja jakwyszlam o 10.30 na zakupki to dopiero dotarlam do domu
bylismy zaniesc tesciowj zakupy i na obiadku zostalismy zajadalismy sie blinkami z mlodych ziemniaczkow
mezulek juz popsiatal ,toska juz albo dopiero zasnela wiec mam labe tylko musze sobie na jutro obiadek podszykowac bo zachcialo mi sie mlodej kapustki wiec dzis ja troszki podszykuje
Podziel się: