reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie tez maluszek cała noc przespi w jednej pieluszce no chyba ze po pierwszym karmieniu ok 5 zrobi kupke to wtedy go trzeba przebrac

reklama
dziewczyny jiedy dzidzie swiadomie chwytaja rozne rzeczy do raczki??bo Milcia ma cztery miesiace i chwyta niby ale bardziej to wyglada na przypadek jak juz chwyci i nie wiem czy to tak powinno byc czy juz powinna chwytac swiadomie

Macio zaczał swiadomie chwytac przedmioty jak miał 4 - 4,5 miesiace a przekładał z raczki do raczki jak skonczył 5 miesiacy

Oskar szybko zaczął chwytać zabawki jak miał ponad 3 msce a teraz już jakiś 2 tyg przekłada sobie zabawki z rączki do rączki jak np. źle złapie
Ech ja też bym potańczyła,ale nic się nie kroi :( może za rok...i to 2 :D
my po spacerku- nie mogę za daleko wychodzić bo po godzince się budzi- wybylam do parku i dłuuugo plakał :( zanim dotarłam do domku;
idę obrać ziemiaki, schab uż w ziolach, będzie pychotka ;)

Dziewczyny oglądacie ten program na polsacie :dom nie do poznania"? Mi sie bardzo podoba, sama bym chciała by ktoś mi tak fajnie pozmieniał ;) a na razie można czerpać wenę do samodzielnych zmian.

Ja nie ogladam bo wogóle mało telewizji ogladam a teraz to mam zdjeta antene z dachu i zero telewizji

ja juz ogladalam jak lecialo na tv4, jest super
mozna sie rozmarzyc co oni by tam wymyslili............
a ja czekam dalej na obiad, mezulek sie spoznia a mi kiszki marsza graja........

Izabelka , Kunda dzieki dziewczyny troche mnie uspokoilyscie,jestem przewrazliwiona,a z tego co piszecie to jest indywidualna sprawa dzieciaczka jak zacznoie chwytac przedmioty.nie moge sie doczekac az mni eposzarpie za wlosy!!

reklama
witajcie
ja jakwyszlam o 10.30 na zakupki to dopiero dotarlam do domu
bylismy zaniesc tesciowj zakupy i na obiadku zostalismy  zajadalismy sie blinkami z mlodych ziemniaczkow
mezulek juz popsiatal ,toska juz albo dopiero zasnela  wiec mam labe tylko musze sobie na jutro obiadek podszykowac bo zachcialo mi sie mlodej kapustki wiec dzis ja troszki podszykuje

Do góry