reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jol jol!!
Ta juz godzina a ja pierwsza sie melduje??

Wczorajszy dzionek szybciutko jakos minal- zakupy Jasiowy obiadek u tesciow a potem jak sie okazalo dzialeczka tesciowej -tylko troszke zinmo bylo, ale co nam to....

A jak dzis bedzie??- Obiadek u tesiow.....i dalszych planow brak

A na dodatek pogoda pod psem

reklama
dzień dobry!
takiej nocki to dawno nie bylo.............od 0.30 do 3 nie spał i najpierw myslalam ze brzuszek-dalam herbatki, kropelki; lulanie masowanie.......potem ze zabki- czopek, zel ...............dalej placz, normalnie rece opadaly...padam na pysk.
muszę się napić kawy

moze i pogoda, u nas okropna.wieje i pada; widziałam prognozę pogody u nas 10 stopni ma być :mad: nici ze spacerku :(
mężulka nie ma,ale całe szczęście mama i ciocia mają wpaść na kawę, nie lubię się kisić w domu;

Oskar zaczął kichać i wolę dzisiaj posiedzieć ... ale też wolę poza domkiem- mały jest zwykle grzeczniejszy niż w domu ;D

My dzis w domu bo małemu przyplatał sie kaszelek, dałam mu flegaminke wiec moze przejdzie jak nie to czeka nas wizyta u lekarza. A wszystko przez ta pogode swieci słonce to jest ciepło wiec rozpinam małego aby sie nie zgrzał za chwile chmury i wiatr wiec zapinam aby sie nie zaziebieł i juz sama nie wiem .

Wczoraj zrobilismy sobie grila choc pogoda mogłabyc lepsza ale co tam jak mam było za zimno to poszlismy do domu i tam jedlismy kiełubaski :D

Macio tez nie chce lezec na brzusiu, jak go tak połoze to zaraz sie przewraca na plecki ;D

reklama
no doczytalam!
na wesele tyz bym poszla! hubert kiedys przelewal pieluszki ale juz jest oki! znaczy moze nie przelewal ale bokiem ulecialo!
noelia podziwiam!!!!!!!!!!!!! sniadanko.......nie dla mnie! padlabym za pol h! ale qrcze fajne wymyslasz pilingi!
nie mialam czasu ostatnio z wami posiedziec lekarze zastrzyki sprzatanie gotowanie i wogule natlok obowiazkow! w czwartek jedziemy do wawy juz sie nie moge doczekac bo nie wiem jak wyjdzie z tym badaniem!

Do góry