reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wczoraj pisalyscie o wyprzedawaniu ciuszkow dzidzow no tak skoro nieplanujecie wiecej miec dzieci to tak bo u nas to kazda z nas (siostr) przekazywala dalej mlodszej  oczywiscie takie ktore sie nadawaly ale z reguly byly calkiem niezle i tak na przyklad wrucila do mnie moja podkoszuleczka taka zwykla z dobrego gatunku i bardzo sie ucieszylam jak mama mi powiedziala ze ja w niej chodzilam???
ale macie racje skoro juz niebedziecie miec a przynajmniej nieplanujecie narazie to fakt za to co sprzedane mozna kupil nastepne  ok  pomysl

reklama
Noelia rany ja po takim śniadanku bym umarła z głodu ...dla mnie to 10% prawdziwego śniadanka :-[

justus no to gratulujemy Tosi , oby tak dalej :)

A Noeś już 4 noc budzi się nad ranem ca ły zasikany..włącznie z naszym łóżkiem ...tak się wierci w nocy,pełza ,wędruje ,rzuca że pieluche sobie przesuwa i nad ranem zasikuje wszystko oprucz pieluszki..ehhh

oj mój pan i władca otworzył oczki po drzemce..i to w kiepskim nastroju ..znikam :( poprawiac humorek marudkowi

mija mojej tosi tez sie zdaza tak ulac ale ostatnio coraz zadziej no a wczoraj z ranka to juz sama wolala sisis i robila na nocniczek ale na wyjscie to jeszcze pampersika kladziemy i na noc tyz
nienawidze jak dziecko sie ulewa w majty no ale coz wszystiego musza sie nauczyc :p

ktoras z dziewczyn pytala o cos na wychodzenie zabeczkow ja stosowalam takie granulki homeopatyczne i byly ok jak znajde opakowanie to napisze wiecej

oooo rany!!!! salata...bleeee.....

witam dziewczyny w tan padkudny poranek....a raczej juz poludnie

Justus ja sie pytałam o to łózko pietrowe nawet juz mówiłam kumpeli ale ona jakas nie przekonana, chyba woli spac z dziecmi :D

Noeli ja bym była zaraz głodna po takim sniadanku :D

U mnie pranko sie pierze i mam nadzieje ze nie bedzi lac bo chce wyrzucic je na dwór do wyschniecia.

Macio narazie usnał, bawił sie z tata, patrze a tu obaj moi mezczyzni spia

Mija...u mnie to tez nagminne....ze maly zasikuje sie po pachy apielucha sucha.....

Kunda.....juz pranko nastawione.....gratuluje...ja wlasnie zwleklam sie z loza pije kawke.....i mysle o tym ze muse zaczac sie szykowac na wesele....ale mam lenia

Joanna@ pisze:
Mija...u mnie to tez nagminne....ze maly zasikuje sie po pachy apielucha sucha.....

Kunda.....juz pranko nastawione.....gratuluje...ja wlasnie zwleklam sie z loza pije kawke.....i mysle o tym ze muse zaczac sie szykowac na wesele....ale mam lenia

oooooo ale Ci zazdroszcze tego wesela................ale bym pohulala :)

reklama
Do góry