reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no fajny ten program o tej zmianie domku ale maja ludzie fuks
robia szybko i maja fajowe pomysly na urzadzanie ekstra ekipa tez bym tak chciala ::) tylko pierw musiala bym miec dom :p

wiecie chyba musze zlapac drzeme alibo kawusie wypic bo normalnie oczy mi sie same zamykaja

Joanna fajowa ci ze idziesz hulac no i jeszcze prawdziwne goralskie to eksta ja na goralskim jeszcze nigdy nie bylam chetnie bym poszla nam sie szykuje w sierpniu u kolegi meza no zobaczymy bo to kawal drogi do lublina czy gdzies no ale moze ,moze,

reklama
Tylko mnie zastanawia jedno, że taki dom stawiają w tydzień, a potem sie dziwią że podczas huraganu znajduja dom w innym stanie :p

hej kobietki

ja właśnie posprzatałam, trochę mi zeszło, bo małe przemeblowanko zrobiłam

zaraz wezmę prysznic i troche poleże, dziś mam wolny wieczór, bo mężus ma wychodne

heyeczka z wieczorka
oj wesele goralskie ale bym poszalała i pokreciła nozka sobie :p
moj mały tez zaczał łapac zabawki jak miał4,5 bo teraz to juz nimi zuca a jak za daleko zuci to sie wscieka ze nie moze siegnac
gnidka zasypia wiec moge siedziec............atuuuuuuuuu pustki

a mnie dzis nie było cały dzionek wruciłam na kompanie malego.....jutro tez wybywam,mam wolne wiec spotkania z kolezankami i plotki
wkoncu sie nalezy cale 5 dni siedze z gnidusia to 2 dni mam wolnego od mezusia ;D

Ja też Noe kłade w jednej pieluszce ..no jak zasika wszystko do okoła to zmieniam mu na drugą z nadzieją że ta wytrzyma na miejscu mimo wędrówek Łobuziaka ::)

Ja jestem..byłam dziś u fryzjera..czuje się ...średnio O0
A miałam już takie długie włoski ::) ale to tak jest jak głupią babe coś najdzie ..
chciałam być opiękna a tu wyglądam jak mały chłopiec ostrzyżony pod garnek ::)
Może jutro się coś zmieni..naszczęście nie mam w domu luster ;D

kanoot U nas Noeś dość wcześnie zaczoł łapać przedmioty i przekładać z rączki do rączki ale np. ma do tej pory problemy z leżeniem na brzusui ..może dlatego że tego niecierpi ::) bo jest nały leniuszkiem ... tak jak napisałaś każdy bąbel jest inny i nie masz czym sie przejmować ...a jak zacznie cię łapać za włosy to przestaniesz tak bardzo chcieć żeby uczył się łapać ;D ja ostatnio zupełnie nie moge sie schylać nad Noe :D

oj to łapanie za wlosy jest super a jaeszce jak przy skorze złapie
MIJA moj tez nie lubi lezec na brzusiu .....zaraz sie wscieka i krzyczy z nerwow

a pielucha 1 na noc no jak sie nie budzi to po co zmieniac

a ja spadam sie kompac i lulkac
miłego wieczoru i spokojnej nocki

MIJA odrosna i te włoski

reklama
Ja też uciekam do mojej połówki bo leży smutna na kanapie ::)
brendaWiem żę odrosną ..ale ja chciałam teraz być nowa i śliczna .... co tam ..przynajmniej wyglądam orginalnie ;) :D
A co do leżenia na brzusiu to ortopeda kazała mi Noe zmuszać i nawet kłaść na całą noc na brzuszku ..ale nie mam sumienia go tak katować

Dobranoc

Do góry