reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes eraz to nie mam czasu nawet na swoje:-D Ale generalnie zamiast siedziec tutaj 12 h wolalabym w domku z 3 h poprasowac godzine posprzatac godzine pogotowac itd itd.. :tak:

A M4.... to tak naprawde z dobroci teściowej...:-D Ona kupuje domek z bratem M a nam daje mieszkanko, w zamian za pieniądz ez naszego, wiec bedziemy spoooooro do przodu za darmo :tak:

Tylko... współczuje Monice- zonie brata M że będzie z nią mieszkać pod jednym dachem :-D

reklama
No, właśnie kończe.. mam jakieś 6 min... :-)

Robie raporty i zmywam sie doo domu...12 h w pracy jest meczace ale nie chce kolezanek samych zostawiac we 2 w punkcie dopoki nie znajda kogos na zastępstwo.. wiadomo jak juz cslkiem mi kregoslup padnie ze nie bede umiala wysiedziec to je zostawie bo bede musiala...

Dobra babeczki to do jutra :-D Chyba jutro bede robić pierogi na łobadek :-D

Dobrej nocki

Robie raporty i zmywam sie doo domu...12 h w pracy jest meczace ale nie chce kolezanek samych zostawiac we 2 w punkcie dopoki nie znajda kogos na zastępstwo.. wiadomo jak juz cslkiem mi kregoslup padnie ze nie bede umiala wysiedziec to je zostawie bo bede musiala...

Dobrej nocki
Dobrej Nocki :-):-):-):-)

Ale Oliwcia tatuska załatwiła:
leciała do niego i skoczyła mu kolanem centralnie w jajca :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ma za swoje,trzeba było nie wariować :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ma za swoje:-D:-D:-D:-D:-D

Dobrej nocki
Dobrej nocy

As nie zazdroszcze przeżyć z dziecmi to straszne co tam napisałas nawet nie jestem sobie wstanie wyobrazic co ty czułaś dzielna z ciebie kobieta.Podziwiam cie za to i życze zdrówka dla dzieci a jeszcze bardzo zdolna ta twoja córeczka:tak:

reklama
Do góry