reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja delektuję sie teraz ciszą... Mam wyłączony telewizor i jedynie komputer do towarzystwa... Jak ja lubię taką atmosferę... Gdyby tylko nie ten wiatr za oknami:szok:

reklama
AS dzięki również:) jak nie wyjdzie przepis Mamy Helenki to wypróbuje Twój, może akurat sie uda... musze w końcu sie nauczyć, bo uwielbiam pierogi, a te kupne są nie do zniesienia....

Tylko pogratulować tej przeprowadzki, no i zmywarki wam troszkę zazdroszczę... Ja nie miałabym gdzie jej wstawić, ale w nowym domku to na pewno będę miała...:laugh2:

Hehe.. przeprowadzka tylko na M4- ale z kawalerki to prawie jak do ogromniastego mieszkania....:-D wkoncu bedziemy mieć normalną kuchnie, bo teraz to mamy tylko jedną szafkę na dole i jedną u góry i nigdy nie miałąm na nic miejsca :-(

A zmywarka to na szzcescie nie tak duzy wydatek a w wodzie sie zwróci i to z ogromną nawiązką bo i mnie raczej przy zmywaniu sie nie oszczedza.. w większosci pod bieżącą wodą, więc wyobraźcie sobie te rachunki :szok:

MI tez sie marzy zmywarka:tak::tak::tak:Ale najpierw musimy chyba kupic nowa gazowke bo ta cos nam szwankuje no i piekarnik nie dziala:no:
Na razie uciekam bo moja ferajna za bardzo szaleje:rofl2::crazy:

reklama
Do góry