reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
.....
laure zaraz klade spac i zamierzam polzec przed tv:-)
Milego wieczorku

Miłęgo wieczorku:-)

MI tez sie marzy zmywarka:tak::tak::tak:Ale najpierw musimy chyba kupic nowa gazowke bo ta cos nam szwankuje no i piekarnik nie dziala:no:
Na razie uciekam bo moja ferajna za bardzo szaleje:rofl2::crazy:

Kuchenka też będzie na mnie czekała nowa... cała kuchnia noowwaaaaaaaaaa:rofl2:

Taarararararaa jaka radośc kobietyyyyy!!!:-D

No kawalerka była nie do zniesienia, wprawdzie mieliśmy oddzielony pokoik ścianką dxiałową osobny dla Patryka.. ale on juz sie robi stary chłopak i czasem wrzeszczy żebysmy byli cicho w nocy jak sie obudzi w trakcie naszego przytulania:-D

Poza tym wiadomo, w koncu w tym domu wszystko sie pomiesci, radocs z gotowania, a nie scidkanie sie w malej litce, w ktorej ledwo garnkii talerze sie mieszczą..

Gorzej będzie z kasa na remont tego całego mieszkanka.. ale powoli jakoś damy rade:-)

Kuchnia najwazniejsza.. jakas musi byc, bo ta która mielismy no to chyba od kkiedy blok stoi byla w tym mieszkaniu, kuchenka tak samo jedyne co mamy nowe to lodówka... csła reszte trzeba kupic:szok:

Potem jakieś łóżko do sypialni...no apotem to już dla Zuzi malutkiej będzie trzeba myślec o łóżeczku....:-D

Tak dla sprostowania: Patryk-syn M-on już będzie miał w tym roku 13 lat:szok:

Ostatnia edycja:
Wiktoria w Centrum Handlowym w punckei Plus GSM :crazy:

Aaaaaaale już niedługoooo :-D
Wrezszcie się zajmę moją prawdziwą pasją pranie sprzatanie gotowanie....:-D
A tak naprawde to kooocham gotowac i prasować...pranie sie robi samo, a jak jest porządek w domu to od razu lepszy humor:tak:

A tak przychodze do domu po całynm dniu z pracy o 21.40 drugi dzien wolny(nie zawsze) bo pracuje 17-18 dni w miesiącu więc róznie bywa z wolnym a weekendy tez pracuje wiec w domujest jak jest i nieraz sie nie chce w ten jedyny dzien wolny csly dzien sprzątać:-(

Mój na tyle jest kochany, bo wiedząc że nienawidze zmywać naczyń zawsze to robi:-D
a już za miesiąc przeprowadzamy sie na M4 i kupujemy zmywarkę :-D
Kochana rozwaliłaś mnie tą swoją prawdziwą pasją :-):-):-)
Ja zmywarkę mam:tak::tak:i ją kocham:tak::tak:
ja nie kupuje zmywarki bo miesjca brak :)) ale moja koleznka ma i jest problem kto wlozy i wyciagnie naczynia:-D:-D
A to jest święta prawda ,tak było jak oboje pracowaliśmy ,teraz najwyżej w weekend M pogonie żeby rozładował:tak:Nigdy nie lubiłam myć garów ,a teraz mam luz:-):-)

medeuska, jakoś wszystko to poleci z górki...:tak:.

A ja na moment was opuszczę...
Muszę zrobić mojemu M kolację, a później mam kilka rachunków do zapłacenia przez internet; jest cisza w domku, więc trzeba wykorzystać ten czas:tak:

madziulanatasza po jakimś tam okresie pracy jużsie pragnie wrócić do siedzenia w domu.. a tak naprawde i tak to musze robić, bo mój i ttak sam nic nie zrobi.. poza tym jak juz chce zrobić... to wychodzi mu to,... nooo wiecie jak...:-D

On ma dużo czasu, bo konczy dziennie o 14.30 i mógłby robić, ale on robi tak, że nie widać efektu więc już nawet nie ma sensu go gonić do sprzątania, on tylko zmywa gary i ewnetualnie włczy praie które mu dzien(wieczór) wczesniej włoże do pralki:-D

joe alex tak więc spokojnej nocki, bo ja juz niedlugo koncze prace, a w domu juz mi sie nie bedzie chcialo na kompa wchodzic bo w pracy 12 h wystarczy....:-D

I tak.. tak naorawde za dużo.. wg kodeksu pracy baba w ciąży może tylko 4... dlatego niedlugo ide na l4 leniuchować:-D

reklama
U nas tez nieciekawie:no:Straszny wiatr i zimno brr i tak ma byc do konca tygodnia:crazy::angry:
u nas tez zimno się zrobiło i wiatrzysko okropne i co chwila pada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Chciałam Oliwkę położyć a kochany tatuś mi ją rozbawił i po spaniu,zaczął udawać psa i ją gania po całym pokoju a ona ucieka i się śmieje.Wariacja na całego :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

madeuska jak tak kochasz prasowanie to może będę Ci podrzucać swoje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zazdroszczę przeprowadzki do własnego M4 :tak::tak::tak::tak::tak:

"M jak Miłość" to oglądam :tak::tak::tak::tak:

Do góry