reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

melduje się ja choć na chwilke bo potem 39 i pół:tak:a ten serial kocham:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
po wywiadówce ok nie jest źle tylko matma troszkę gorzej(jak nic po mamusi to ma:-D) zachowanie ok olski super tylko coś ostatnio adam rozkojarzony na lekcjach pani mówi że od 2 tygodni myśli o niebieskich migdałach (zakochał się czy cuś:-D) no i dostał pałe z anglika i nic mi nie powiedział:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no blog as poczytam jutro jak antoś będzie spał co do mleka to moja babcia która mleka nie cierpi ma jedną teorię że cielaczek pije mleko krowy niemowle mleko mamy a my nie krowy i mleka nie powinniśmy pić:-D:-D:-D:-D ale ja mleko kocham i moje dzieciaki też i codziennie 2-3 litry wypijamy:tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2:
zmywarka:confused::confused: jak by tu napisać...... no ja kocham zmywać i gdybym miała zmywarkę to bym nie miała przyjemności zmywania:-D:-D chociarz wszyscy którzy mają bardzo je sobie chwalą no i napewno to oszczędność czasu i wody i to bezdyskusyjne jest:tak::tak:
no i nie pamiętam co miałam jeszcze napisać a piotrek się ze mnie śmieje że myślę jak bym jakiś referat pisała:-D:-D:-D:-D

reklama
malinka1 ja jakos tego serialu nie oglądam :sorry2:

boziu ile Wy tego mleka wypijacie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

może rzeczywiście się synuś zakochał :-D:-D:-D:-D no co to poważna sprawa taka pierwsza szkolna miłość :tak::tak::tak::tak:
a kazdy w swoim zyciu jakąś pałke przed rodzicami zataił

a meduska gratuluję M4 ja też chcę ja też ale od piątku gram o mieszkanie z kurierem i wygrywam a co :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wiktoria coraz bliżej powrotu M to i smski coraz bardziej gorące a co trzeba atmosferkę podgrzewać;-);-)
agnes i co tatuś przeżył ten kontak jąder z kolanami oliwci???:-D:-D:-D:-D:-D
a moje kochanie patrzy na tv na zegarek i czeka na kompa bo wie że zaraz mój film to mu kompa zwolnie:tak::tak:

reklama
melduje się ja choć na chwilke bo potem 39 i pół:tak:a ten serial kocham:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
po wywiadówce ok nie jest źle tylko matma troszkę gorzej(jak nic po mamusi to ma:-D) zachowanie ok olski super tylko coś ostatnio adam rozkojarzony na lekcjach pani mówi że od 2 tygodni myśli o niebieskich migdałach (zakochał się czy cuś:-D) no i dostał pałe z anglika i nic mi nie powiedział:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no blog as poczytam jutro jak antoś będzie spał co do mleka to moja babcia która mleka nie cierpi ma jedną teorię że cielaczek pije mleko krowy niemowle mleko mamy a my nie krowy i mleka nie powinniśmy pić:-D:-D:-D:-D ale ja mleko kocham i moje dzieciaki też i codziennie 2-3 litry wypijamy:tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2:
zmywarka:confused::confused: jak by tu napisać...... no ja kocham zmywać i gdybym miała zmywarkę to bym nie miała przyjemności zmywania:-D:-D chociarz wszyscy którzy mają bardzo je sobie chwalą no i napewno to oszczędność czasu i wody i to bezdyskusyjne jest:tak::tak:
no i nie pamiętam co miałam jeszcze napisać a piotrek się ze mnie śmieje że myślę jak bym jakiś referat pisała:-D:-D:-D:-D
Ja też lubie oglądać ten film.Moze chłopak sie zakochał jak to mówią szkolna miłość.A tego mleka to wypijacie sporo.A ja nie mam zmywarki lubie zmywać

Do góry