reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wiktoria widzę że żeś nowe suwaczki powstawiała :tak::tak::tak: fajniusie, ale fotek nie ma :confused:
Chciałam wstawic jeszcze fotki ale mi nie wstawiło cos tam pisało ale w innym języku a ja nie wiem co
wiktoria coraz bliżej powrotu M to i smski coraz bardziej gorące a co trzeba atmosferkę podgrzewać;-);-)
a moje kochanie patrzy na tv na zegarek i czeka na kompa bo wie że zaraz mój film to mu kompa zwolnie:tak::tak:
No i to jeszcze jakie atmosfera gorąca.A to teraz twój M będzie z nami plotkował
No to tyle dobrze no to musiało go bolec jak szczała dostał:-D

i dziecko nie chce mi spać,tatuś ja rozbawił a teraz umywa ręce :-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka czyta książki,uwielbia książki ma ich mnóstwo :tak::tak::tak::tak:
To moja córcia lubi oglądać a czyta po swojemu.Ale te książeczki z kolekcji jej nie daje bo szkoda żeby sie zniszczyły bo pójdzie do szkoły to będzie czytać bo to własnie są do nauki poznawania liter i cyferek

oj dużo dużo mleka pijemy ja z adamem to po literku wypijamy bo my najbardziej mleczni jesteśmy:tak::tak::tak::tak:
zakochał mój mały synuś??????????:confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ha ha ha żartuje myślę że to jednak nie to mój adacho to zgrywus jemu iskierka brakuje do głupawy:-D:-D:-D:-D:-D i to wszystko oswoił się z tą szkołą kumplami no i poprostu jest sobą:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da to roztrzepaniec z natury:-D:-D:-D:-D
agnes oliwka mówi w sobie tylko znanym języku:-D:-D:-D:-D
a u mojej julki lala ćem jak była mała znaczyło daj pić:-D semki to były buty:-Da kućka to bułka:-D:-D:-D więc nasze dzieci tworzą takie wyrazy że boki zrywać:-D:-D:-D:-D a dzisiaj jula rozmawia ze mną przez telefon i nagle no mamusiu kończę ja ale czemu już a ona no wiesz mam lekką depreskę i bolą mnie nogi:-D:-D:-D:-D:-D:-D wyłam ze śmiechu a i powiedziała że zgłosi się do mam talent bo ma ROZLICZNE TALENTY:-D:-D:-D:-D:-D płakałam ze śmiechu z mojej skromnisi:-D:-D:-D
dobra mykam na film:tak:

wiktoria fotki się nie zmieściły bo suwaczki zajęły całe dopuszczalne miejsce.Możesz zająć 3 lub 4 linijki jakoś tak.

oj zwijał się z bólu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

As nie zazdroszcze przeżyć z dziecmi to straszne co tam napisałas nawet nie jestem sobie wstanie wyobrazic co ty czułaś dzielna z ciebie kobieta.Podziwiam cie za to i życze zdrówka dla dzieci a jeszcze bardzo zdolna ta twoja córeczka:tak:
Wiktoria ja wychodzę z założenia : "co mnie dobije to mnie wzmocni."
Tyle już przeszłam ,że powiem Ci szczerze,że nawet smierci się nie boję.
Jeśłi jest czasami trudniej to dla mnie po prostu większe wyzwanie.
Moim największym marzeniem jest kolejne dziecko,ale mój maz po przejściach z Kubusiem już nawet słuchać nie chce.A ja czuję się jeszcze niespełniona jako matka.
Po tych doświadczeniach z dzieciakami to już wiem jak dzieci chować i na co zwracać uwagę,ale trzeba było się na własnych błędach uczyć.
Nie wiadomo co los przyniesie ,ale uważam się za szczesciarę ,bo ze wszystkich opersji wychodzę obronną ręką.
Bóg mnie kocha i chyba dlatego tak mnie doświadcza.
Zawsze mówię,ze każdy dzień mojego cierpienia i udręki to odkupienie jakiejś duszyczki i jakoś lepiej wtedy mi się robi,cieplej na serduchu.
Tak to sobie tłumaczę.:-)

reklama
Do góry