reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MALINKA
Ja chodze na cytologie co roku i finansuje to NFZ:tak::tak::tak:
Kiedys chodziłam co pol roku bo mi sie pomylilo i myslalam ze co tyle sie chodzi i tez mi lekarka nic nie mowila

reklama
ja mam świeżą cytologie ale jak byłam u gina to babeczka pytała o nią i on pytał kiedy miała robioną ta że rok temu a on to ok mogę pani zrobić ale na pani koszt bo kasa płaci za cytologię raz na 3 lata:szok: stąd moje przekonanie może jest inaczej:confused::confused: nie wiem ja i tak przed założeniem spiralki muszę mieć jak mi powiedział doktor cytologię nie starszą jak sprzed 2 miesięcy i tak samo aktualne usg jamy brzusznej i narządów rodnych więc będe musiała to zrobić tylko ciekawe czy zrobi to na nfz czy sama muszę zapłacić??? u mjego gina jest na ścianie cennik i tak cytologia 75 zł usg dopochwowe -55 zł usg jamy brzusznej 60 złusg piersi- 40 zł:szok: wszystko kosztuje a nie karzdego stać niestety a co z naszymi składkami na fundusz zdrowia?????????????

:no:A ja jeszcze nie miałam takich badań 666cc vec tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt a to napisał Kamilek:-D a jeszcze od porodu nie byłam u gin:no:

wiktoria to nie czekaj:no::no::no: M przyjedzie to znajdź chwilkę na ginekologa:tak::tak::tak: tyle się teraz słyszy o nowotworach:-:)-:)-(
ja mam cytologie 2 stopnia panikowałam ale doktor mnie uspokoił że rzadko się zdaża żeby kobieta kóra współżyje i rodziła dzieci miała wyniki 1 stopnia:tak::tak:
a u mnie w rodzinie jest lub było trochę nowotworów więc dmucham na zimne:tak:

malinka1 cytulogia tak drogo?! Ja prywatnie byłam i za wizyte placilam 40 i za cytologię dodatkowo 15!... aż mi się wierzyć nie chce, że tak drogo... :szok:

Ja tez mam zawsze 2 i przewaznie stan zapalny:no:Ale moja lekarka mowi mi to samo;-)Chociaz ja tez sie zawsze denerwuje

Badajcie się dziewczyny,bo warto.Ja już swoje przeszłam.Był taki czas jak chorowałam ,że cytologię robiłam co 3 miesiące albo i częsciej ,a i tak nie mogli dojśc co mi jest.Jak cytologia spadła do pułapu 3/4 to zaczęli się zastanawiać i konsultować mnie onkologicznie.Moje nerwy już tego nie wytrzymywały .W sumie prawie 4 lata tak się męczyłam od lekarza do lekarza.
Aż wreszcie jeden lekarz chyba z powołania się wreszcie trafił zrobił porządną cytologię z kolposkopią i po tygodniu już było wiadomo jak mnie leczyć.

reklama
Do góry