reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Plunięcie:-):-Dkto by chciał ,zeby mu do oka napluć????:-):-)dobre ,nie słyszałam nigdy o takim sposobie na jęczmień.Czytałam właśnie ulotkę o nowotworach szyjki macicy i piersi u kobiet w różnym wieku,ja robiłam cytologie w maju zeszłego roku,najlepiej to juz bym dziś zrobiła znowu Dziewczyny trzeba się badać regularnie .bo to ratuje życie.Historiekobietek młodych i starszych...historie ich życia...Wiem że jako młodziutkie mamusie to pewnie nie dawno miałyście robioną cytologie,bo ja juz się badam sama z siebie,bo chcę być Zdrowa,Tak ni z gruszki ni z pietruszki zmieniłam temat,ale jestem przejęta:szok:

reklama
Plunięcie:-):-Dkto by chciał ,zeby mu do oka napluć????:-):-)dobre ,nie słyszałam nigdy o takim sposobie na jęczmień.Czytałam właśnie ulotkę o nowotworach szyjki macicy i piersi u kobiet w różnym wieku,ja robiłam cytologie w maju zeszłego roku,najlepiej to juz bym dziś zrobiła znowu Dziewczyny trzeba się badać regularnie .bo to ratuje życie.Historiekobietek młodych i starszych...historie ich życia...Wiem że jako młodziutkie mamusie to pewnie nie dawno miałyście robioną cytologie,bo ja juz się badam sama z siebie,bo chcę być Zdrowa,Tak ni z gruszki ni z pietruszki zmieniłam temat,ale jestem przejęta:szok:

ja walsnie musze zrobic termin do gina:baffled:
Laura juz wstala wiec uciekamy na spacerek :))

To zaradny chłopak już nie moge sie doczekać kiedy ja będe chodzic na wywiadówki.A moja mama kupuje Martynce kolekcje książek i wstawiam pare fotek nie mogłam sie oprzec zeby ich nie pokazać no i na zdjęciach jest Widok z mojego okna ,książeczka którą kupiłam dzisiaj Kamilkowi i nasz wózek spacerówka

myszunia adidaski są super.
Wiktoria Adaś jest boski ,ale się uśmiałam.
Znam te numery młodych z autopsji.
Na jęczmień rzeczywiście złoto działa,ale jak się zakuła czymś a oczko to nie pomoże.
Najlepiej jakby specjalista obejrzał.
W zeszłym roku mój mały bawił się ze mną w kolory świateł przy drodze.I tak pokazuje palcem w moim kierunku światło żółte,światło zielone i w pewnym momencie mówi
światło czerwone i mi wkłada palec centralnie w oko.
Ja szok a młody uuuuupppsssss...hmm... wypadek?
Nie wiedziałam czy mam się smiać z sytuacji czy płakać z bólu :baffled:
Oczywiście nie obyło się bez ostrego dyżuru i konsultacji.Okazało się ,że mi przeciął rogówkę ok 2.mm paznokciem i naruszył coś tam w oku.Niewiele brakowało a byłoby po oku.
Oko zaklejone na tydzień.
Niestety po tamtym wypadku jak się okazało bardzo poważnym mam na rogówce blizne i jak zapomnę i potrę oko to znów ostry dużur :crazy:

myszunia adidaski są super.
Wiktoria Adaś jest boski ,ale się uśmiałam.
Znam te numery młodych z autopsji.
Na jęczmień rzeczywiście złoto działa,ale jak się zakuła czymś a oczko to nie pomoże.
Najlepiej jakby specjalista obejrzał.
W zeszłym roku mój mały bawił się ze mną w kolory świateł przy drodze.I tak pokazuje palcem w moim kierunku światło żółte,światło zielone i w pewnym momencie mówi
światło czerwone i mi wkłada palec centralnie w oko.
Ja szok a młody uuuuupppsssss...hmm... wypadek?
Nie wiedziałam czy mam się smiać z sytuacji czy płakać z bólu :baffled:
Oczywiście nie obyło się bez ostrego dyżuru i konsultacji.Okazało się ,że mi przeciął rogówkę ok 2.mm paznokciem i naruszył coś tam w oku.Niewiele brakowało a byłoby po oku.
Oko zaklejone na tydzień.
Niestety po tamtym wypadku jak się okazało bardzo poważnym mam na rogówce blizne i jak zapomnę i potrę oko to znów ostry dużur :crazy:
Ale ja mam Kamilka a nie Adasia:-D

wiktoria przy takiej kolekcji książek będą dzieci lubiły czytać :tak::tak:a spacerówka fajna:tak::tak::tak:
madziulanatasza to fakt cytologie trzeba robić tylko wiesz co jest najgorsze że zalecają robić raz w roku a nfz finansuje raz na 3 lata a niektóre kobiety poprostu na to nie stać:no::no::no: a tak mi się przypomniało jak chodziłam wcześniej do gina jak mieszkałam nad możem to nigdy nie badał mi piersi a ten zawsze wymaca:-D:-D i dobrze bo gdyby się miało coś pojawić to lepiej niech wcześniej to zbada jak za późno :tak::tak: usg piersi też już miałam a na mamografię to chyba jestem za młoda :confused::confused: a może i nie???

reklama
Do góry