reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
AS 76
Kurde ile Ty musialas przejsc kobieto:no:
Wiem ze wirus HPV jest najczestszym wirusem prowadzacym do nowotworow:crazy:Ale slyszalam ze sa szczepionki przeciwko niemu i kosztuja jesli dobrze pamietam 1200

A leczylas sie w domu czy w szpitalu:confused:
Dobra i juz zmieniamy temat

my po malutkim spacerku tylko godzinka ale zawsze to coś słonko pięknie już świeci wiktoria ja je sobie wziełam od anki to teraz ty bierz ode mnie;-);-);-);-);-)
antośko na spacerku podrzemał ale jak podjechaliśmy pod dom to się obudził:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
madziulanatasza a to z K łotr:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale mój P też czasami pyta a pisałaś o tym czy tamtym dziewczyną??????:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i poznaje niektóre po nicach jak coś opowiadam:-D:-D:-D:-D:-D i tak dowikla-to dla niego mama bliźniaczek akrobatek:-D anabuba-mama z mrozów brrrrrr:-D agnes -mama oliwci tej co ci się wózek podobał:-Dwiktoria-mama co wcześnie wstaje i ma męża poza domem:-D patrysia-mama sewcia ta od tipsów:-D-j- a to ta mama co niedawno urodziła:-D tak więc moje kochanie tak was rozpoznaje jak coś opowiadam:-D:-D:-D ale sam czasami mówi no zajrzyj sobie na bb bo widze że cie skręca jak nie wiesz co u której:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No pozazdrościć mężulka. Mój-a Ty znowu na forum? Bo ja jak nie tu, to na tanganice siedzę-jak czas i dzidzi apozwoli oczywiście.
luna ni strasz mnie nawet :szok::szok::szok::szok: bo tylko ten ketonal jak na rzie mi pomaga,też się trochę boję go brać więc staram sie brać go jak najrzadziej :tak:
Kochana ja Cię nie staraszę, po prostu nie życzę Ci kłopotów, a z takimi lekami trzeba bardzo uważać. Ona prze zkilka mieś jadla po 2 dziennie. Na kregosłup
Ja uwielbiam szpinak :tak::tak::tak::tak:
Ty jesteś pokręcona:-)
A mam pytanko ma któraś akwarium z rybkami jak sie go myje czy wszystko trzeba wyciągać..
Zależy jakie duże i co za rybki.
Ja mam 400 litrów i raz na tydzień czyszczę szyby od środka i podmieniam 10% wody na świerzą.
Już nie mam, ale jak miłam:
stworzonka do gara albo do słika do czystej wody
potem wszystko szorwalam i plukałam
potem woda i kamienie i ozdoby roslinki do akwarium
woda musi postac troszkę żeby się uspokiło w akwarium a na koniec wlewałam rybki
Woda musi opdstac ze 12h minimum albo można dostac nie drogie uzdatniacze, kre dodaje sie do wody, wymieszac i do zbiornika.
ja też szpinak uwielbiam pod karzdą postacią:tak::tak::tak:
No następna:-D
Ja mam akwarium od prawie 20 lat.Obecnie mam małe takie 126 litrów.
Sprzątam średnio raz na rok.Co tydzień podmieniam 1 wiadro wody i tyle.
Zasada jest taka.Czym większy litraż tym mniej roboty na co dzień i bardziej zachowujesz naturalny biotop ryb.
Święta prawda.

madziulanatasza

Ja nie potrafie takiego ślicznego napisu zmajstrować, więc tylko się pod nim podpiszę i dodam zdrówka i miłości

Dziewczyny, czy zdarzyło wam się kiedyś nie lubić kogoś tak zupełnie bez powodu? :confused: Mam taką studentkę, która nic mi nie zawiniła - wręcz przeciwnie, jest miła, inteligentna, poukładana, z grupą się dogaduje dobrze, a ja... nie mogę na nią patrzeć :zawstydzona/y: Nie potrafię tego fenomenu wyjaśnić, ale taka sytuacja zdarza mi się już drugi raz.:baffled: Może to ze mną jest coś nie tak? :dry:
Oj tak, Nie wiem czy któraś tu w to wierzy, ale to sie nazywa niezgodność aury.
Pochwalę się jeszcze! W sobotę byliśmy na zakupach i kupiliśmy Piotrusiowi takie butki:
Buciki adidas daroga r. 20 (581399807) - Aukcje internetowe Allegro
No i masz się czym chwalić, bo są śliczne. Ale najważniejsze, że młodemu pasują.

a właśnie dziewczyny te co mają dzieci na pampersach jakich pieluszek używacie?????
Ja na początku używałam pampersa, teraz Dada z Biedronki. te nawet okazały się lepsze od Hagisów
A ja osatnio pokusiałam sie na czarnego lenora :rofl2: Jak na razie mi się podoba :tak:
No to polecam Ci tego czerwonego...

Dziewczyny czy w was tez pada snieg bo unas strasznie:wściekła/y:
Nie, ale wieje że łeb urywa, dosłownie!!!

Krewetki ,paluszki krabowe i owszem ,ślimaków nie próbowałam ,a o kawiorze ...brrr już pisałam;-)
Kawioru to i ja nie trawie a uwielbiam takie dziwactwa jak robaki, osmiornice, zaby, slimaki etc

No, w końcu

Teraz szykowac sie do przychodni odebrac recepty i zlecenia dla tesciowej i jej zaniesc. Ale mi sie nie chce/

reklama
Wiktoria, mi też młodszy gorączkuje, ale po szczepieniu to podobno normalne...:rofl2:.
Martwi mnie jednak jego brak apetytu od 2 tygodni..., trzeba go zmuszać do jedzenia...:-(

Do góry