wiktoria12
Mama i żona :)
Medeuska gratuluje fasolki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Medeuska gratuluje fasolki
... jesli dobrze pamietam 1200
...
Jesli nie wiecej,wlasnie nie pamietam czy tyle kosztuja wszyskie dawki czy tylko jedna
Normalnienie wierzę W poniedziałek idę do Gina, aż się zapytam
No pozazdrościć mężulka. Mój-a Ty znowu na forum? Bo ja jak nie tu, to na tanganice siedzę-jak czas i dzidzi apozwoli oczywiście.my po malutkim spacerku tylko godzinka ale zawsze to coś słonko pięknie już świeci wiktoria ja je sobie wziełam od anki to teraz ty bierz ode mnie;-);-);-);-);-)
antośko na spacerku podrzemał ale jak podjechaliśmy pod dom to się obudził
madziulanatasza a to z K łotr ale mój P też czasami pyta a pisałaś o tym czy tamtym dziewczyną?????? no i poznaje niektóre po nicach jak coś opowiadam i tak dowikla-to dla niego mama bliźniaczek akrobatek anabuba-mama z mrozów brrrrrr agnes -mama oliwci tej co ci się wózek podobałwiktoria-mama co wcześnie wstaje i ma męża poza domem patrysia-mama sewcia ta od tipsów-j- a to ta mama co niedawno urodziła tak więc moje kochanie tak was rozpoznaje jak coś opowiadam ale sam czasami mówi no zajrzyj sobie na bb bo widze że cie skręca jak nie wiesz co u której
Kochana ja Cię nie staraszę, po prostu nie życzę Ci kłopotów, a z takimi lekami trzeba bardzo uważać. Ona prze zkilka mieś jadla po 2 dziennie. Na kregosłupluna ni strasz mnie nawet bo tylko ten ketonal jak na rzie mi pomaga,też się trochę boję go brać więc staram sie brać go jak najrzadziej
Ty jesteś pokręcona:-)Ja uwielbiam szpinak
Zależy jakie duże i co za rybki.A mam pytanko ma któraś akwarium z rybkami jak sie go myje czy wszystko trzeba wyciągać..
Woda musi opdstac ze 12h minimum albo można dostac nie drogie uzdatniacze, kre dodaje sie do wody, wymieszac i do zbiornika.Już nie mam, ale jak miłam:
stworzonka do gara albo do słika do czystej wody
potem wszystko szorwalam i plukałam
potem woda i kamienie i ozdoby roslinki do akwarium
woda musi postac troszkę żeby się uspokiło w akwarium a na koniec wlewałam rybki
No następnaja też szpinak uwielbiam pod karzdą postacią
Święta prawda.Ja mam akwarium od prawie 20 lat.Obecnie mam małe takie 126 litrów.
Sprzątam średnio raz na rok.Co tydzień podmieniam 1 wiadro wody i tyle.
Zasada jest taka.Czym większy litraż tym mniej roboty na co dzień i bardziej zachowujesz naturalny biotop ryb.
Ja nie potrafie takiego ślicznego napisu zmajstrować, więc tylko się pod nim podpiszę i dodam zdrówka i miłości
Oj tak, Nie wiem czy któraś tu w to wierzy, ale to sie nazywa niezgodność aury.Dziewczyny, czy zdarzyło wam się kiedyś nie lubić kogoś tak zupełnie bez powodu? Mam taką studentkę, która nic mi nie zawiniła - wręcz przeciwnie, jest miła, inteligentna, poukładana, z grupą się dogaduje dobrze, a ja... nie mogę na nią patrzeć Nie potrafię tego fenomenu wyjaśnić, ale taka sytuacja zdarza mi się już drugi raz. Może to ze mną jest coś nie tak?
No i masz się czym chwalić, bo są śliczne. Ale najważniejsze, że młodemu pasują.Pochwalę się jeszcze! W sobotę byliśmy na zakupach i kupiliśmy Piotrusiowi takie butki:
Buciki adidas daroga r. 20 (581399807) - Aukcje internetowe Allegro
Ja na początku używałam pampersa, teraz Dada z Biedronki. te nawet okazały się lepsze od Hagisówa właśnie dziewczyny te co mają dzieci na pampersach jakich pieluszek używacie?????
No to polecam Ci tego czerwonego...A ja osatnio pokusiałam sie na czarnego lenora Jak na razie mi się podoba
Nie, ale wieje że łeb urywa, dosłownie!!!Dziewczyny czy w was tez pada snieg bo unas strasznie
Kawioru to i ja nie trawie a uwielbiam takie dziwactwa jak robaki, osmiornice, zaby, slimaki etcKrewetki ,paluszki krabowe i owszem ,ślimaków nie próbowałam ,a o kawiorze ...brrr już pisałam;-)