reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

agnes jak ząb???? udało ci się sprzedać wózek bo z tego co pamiętam to miał facet przyjść go zobaczyć:confused:
narazie jest ulga z zębem bo wziełam tym razem 3 godz temu 2 tabletki nurofen forte.marzie jeszcze działa.

A wózek jeszcze nie sprzedałam, ale na allegro obserwuje go 7osób adziś wieczorem kończy się licytacja więc może ktoś się skusi :tak:

reklama
A ja właśnie idę z Oliwką do pediatry ja pokazać bo cos jej wyskoczyło na oczku, na dolnej powiece.wyglada jakby to się jakiś jęczmień robił,lekarka kazała przyjść i ja pokazać więc się ubieramy i idziemy.Kurcze jk nie urok to sraczka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: u nas jakieś fatum nas ostatnio prześladuje.

ja czekam na P zaraz wraca z pracy zamienił się z kolegą na zmiany bo zostaje z chłopakami a ja na 17 na wywiadówkę zobaczymy co tam nowego u pierworodnego:confused:

wiktoria skąd ja to znam:szok::szok::szok::szok:
u nas to norma wieczór antek zasypia a moim dzieciom przypomina sie multum spraw do załatwienia z nami i chodzą jęczą marudzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: adam teraz sam w pokoju jak julki nie ma to mu się nudzi bo nie ma z kim gadać kogo uszczypnąć:-D:-D:-D:-D:-D ale tym sposobem jakoś szybciej zasypia bo jak o 20 idzie do siebie to o 21 już chrapie:tak::tak::-D:-D:-D:-D
ale wczoraj odwalił nam numer idziemy wieczorkiem do łazienki a tam na szawce pęłno niebiesko białej pianki do golenia:szok::szok: ja wściekła byłam w stanie go budzić bo kipiało we mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale P dostał takiej głupawy że sobie odpuściłam sprzątnoł za niego pomył kosmetyczki i wsio:tak: pytam się rano adama co on tą pianką chciał robić odpowiedź zobaczyć ja a jak nacisnoł to zaczeła lecieć i lecieć to się wtstraszyłem położyłem na szafkę i szybko poszedłem spać:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D a już myślałam że ma się zamiar zacząć golić:rofl2::rofl2::rofl2:
A to dobre:-D:-D:-D
A ja właśnie idę z Oliwką do pediatry ja pokazać bo cos jej wyskoczyło na oczku, na dolnej powiece.wyglada jakby to się jakiś jęczmień robił,lekarka kazała przyjść i ja pokazać więc się ubieramy i idziemy.Kurcze jk nie urok to sraczka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: u nas jakieś fatum nas ostatnio prześladuje.
Moja Martynka też miała takie ale jej znikło mówią żeby po tym obrączką albo złotem posmarować i to pomaga ja Matynce posmarowałam 2 razy i znikło.Ale do doktora nie zaszkodzi iść

:-D:-DNO SZALEJECIE MOJE DROGIE Z TYMI POSTAMI:-D:-D
mOJ ODSZEDL OD KOMPA lAURA W LOZECZKU NA DZREMCE A JA Z KAWKA WPADLAM POCZYATC:tak:

AGNES PEWNIE WOZEK SIE SPRZEDA I KETONAL JAK NARKOTYK lUNA DOBRZE NAPISALA:tak:Wiec uwazaj oj Ty biedna przez ten zab:baffled:

malinka1 pewnie grzeczniutki:tak:
ja nie lubilam jak mama na wywiadowke wychodzila heheeh chcociaz nic nie przeskrobalam to wiedzialam ze zawsze sie czegos czepi:-DLaura jak ma isc spac to teak samo to ze chce pic to siku wszystko na raz:rofl2::-D

Myszunia fajne adidaski:rofl2:

Beata
ja w ciazy to nie moglam czuc zapachu smazonego mieska:baffled:

madziulanatasza poczekam do 30:-D i zakupie sobie te kremiki

Mama Helenki szkoda ze daleko do Ciebie bo wpadlabym na kawe i umyla Ci te okna:tak:

na jeczmien pocieranie zlotem i slyszlam ze pluniecie w oko:-D:-D njlepiej skonsultowac:tak:

to prawda jęczmień na oku można potrzeć złotem i znika najlepiej obrączką jak ktoś posiada:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ale do lekarza nie zaszkodzi pójść:tak::tak: mojemu tacie robiło a właściwie nadal robi się coś takiego na oku myślał że to jęczmień ale bolało i jak zaczeło pękać to widział na to oko przez mgłe poszedł do okulist czyścili mu to już chyba 3 razy chodził potem jak pirat z zaklejonym okiem mówił że mimo znieczulenia czyszczenie bolało a najgorsze jest to że ciągle mu się odnawia i teraz pod powieką i przeszkadza bo szoruje po oku i ma ciągle wrażenie jakby miał ciało obce w oku strasznie to go denerwuje:crazy:

plunięcie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre tego nie słyszałam:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a mój adacho zadzwonił że po kółku muzycznym 2 godzinach angielskiego jeszcze na sks idzie więc wróci koło 17:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry