wiktoria12
Mama i żona :)
No już poszła sie bawić no ale dzisiaj jest nie grzeczna może przez tą pogode.kilka głębokich oddechów... Może pomoże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No już poszła sie bawić no ale dzisiaj jest nie grzeczna może przez tą pogode.kilka głębokich oddechów... Może pomoże
Krewetki ,paluszki krabowe i owszem ,ślimaków nie próbowałam ,a o kawiorze ...brrr już pisałam;-)A ja lubię kawior , krewetki ślimaki itp
Oj ja też nie lubie takich rzeczy jedynie co mi smakowało to małże takie w słoiku pycha były ale dobre pare lat temu je jadłamA ja lubię kawior , krewetki ślimaki itp
A musztardę zx gorczyca dodaje do winegret, pychaa nic jej nie zastąpi
Pochwalę się jeszcze! W sobotę byliśmy na zakupach i kupiliśmy Piotrusiowi takie butki:
Buciki adidas daroga r. 20 (581399807) - Aukcje internetowe Allegro
Wygląda w nich super! No i chyba mu wygodnie, bo nawet po domu chciałby w nich chodzić!
Malinka ja cały czas używam Pampers. Są najlepsze. Używam ich od początku i mały nigdy nic nie miał. Zero odparzeń ani nic teraz mam trójki od 4-9kg chyba są. Jedynki używałam na prawdę przez chwilę, bo zaraz były za ciasne. Teraz jeszcze trochę i będą już czwórki fakt faktem trochę drogie są bo za 82 sztuki to jest jambo packa płacę 50 złoty. Ale ja się już tak nauczyłam że zapasy sobie robię jak dostaje pieniążki z wojska
Mam pytanko do Was, czy byłyście z dziećmi na basenie? Bo u mnie jest basen ale chlorowana woda i się boję żeby jakiegoś uczulenia nie dostał a bardzo bym chciała z nim pójść. Dajcie mi jakieś rady :---(
Ja używam papmersów i jakoś nie czuję tego zapach. Ale co do mdłości to nie mogę mieć zapachu do wc o zapachu konwalii. Od razu mi się przypomina jak w ciąży byłam. I jak czułam ten zapach to od razu mi niedobrze było. I tak mi jakoś zostało
Dziewczyny czy w was tez pada snieg bo unas strasznie
Dziewczyny ale sie dziś rozpisujecie przystopujcie gaduły jedne
ha ha ha:-):-):-):-) ha ha ha:-):-):-):-)wiktoria skąd ja to znam
u nas to norma wieczór antek zasypia a moim dzieciom przypomina sie multum spraw do załatwienia z nami i chodzą jęczą marudzą adam teraz sam w pokoju jak julki nie ma to mu się nudzi bo nie ma z kim gadać kogo uszczypnąć ale tym sposobem jakoś szybciej zasypia bo jak o 20 idzie do siebie to o 21 już chrapie
ale wczoraj odwalił nam numer idziemy wieczorkiem do łazienki a tam na szawce pęłno niebiesko białej pianki do golenia ja wściekła byłam w stanie go budzić bo kipiało we mnie ale P dostał takiej głupawy że sobie odpuściłam sprzątnoł za niego pomył kosmetyczki i wsio pytam się rano adama co on tą pianką chciał robić odpowiedź zobaczyć ja a jak nacisnoł to zaczeła lecieć i lecieć to się wtstraszyłem położyłem na szafkę i szybko poszedłem spać a już myślałam że ma się zamiar zacząć golić