reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pochwalę się jeszcze! W sobotę byliśmy na zakupach i kupiliśmy Piotrusiowi takie butki:
Buciki adidas daroga r. 20 (581399807) - Aukcje internetowe Allegro

Wygląda w nich super! :tak:No i chyba mu wygodnie, bo nawet po domu chciałby w nich chodzić! :-D

Fajniusie te buciki o tak :tak::tak::tak::tak:

Malinka ja cały czas używam Pampers. Są najlepsze. Używam ich od początku i mały nigdy nic nie miał. Zero odparzeń ani nic :tak::tak::tak: teraz mam trójki od 4-9kg chyba są. Jedynki używałam na prawdę przez chwilę, bo zaraz były za ciasne. Teraz jeszcze trochę i będą już czwórki :-D:-D:-D:-D fakt faktem trochę drogie są bo za 82 sztuki to jest jambo packa płacę 50 złoty. Ale ja się już tak nauczyłam że zapasy sobie robię jak dostaje pieniążki z wojska :tak::tak::tak::tak:

Mam pytanko do Was, czy byłyście z dziećmi na basenie? Bo u mnie jest basen ale chlorowana woda i się boję żeby jakiegoś uczulenia nie dostał a bardzo bym chciała z nim pójść. Dajcie mi jakieś rady :-:)-:)-(

Ja używałąm różnym pieluch.Zaczynaliśmy od oryginalnego pampersa, potem długo kupowałam huggisy.Wypróbowałam te z Rosmana-są ok,a teraz cały czas uzywamy DADA z biedronki,jestem z nich zadowolona.

A jesli chodzi o basen to myśmy przed zimą chodzilismy z Oliwka na zwykły,nic jej nie było.Teraz też musimy zacząć bo się robi ciepło :-)

Ja używam papmersów i jakoś nie czuję tego zapach. Ale co do mdłości to nie mogę mieć zapachu do wc o zapachu konwalii. Od razu mi się przypomina jak w ciąży byłam. I jak czułam ten zapach to od razu mi niedobrze było. I tak mi jakoś zostało :baffled:

Tez nienawidzę konwalii :-)

Dziewczyny czy w was tez pada snieg bo unas strasznie:wściekła/y:

wiktoria śnieg :szok::szok::szok::szok::szok: u nas wyszło teraz słoneczko,zaraz się przejdziemy na dwór :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

wiktoria skąd ja to znam:szok::szok::szok::szok:
u nas to norma wieczór antek zasypia a moim dzieciom przypomina sie multum spraw do załatwienia z nami i chodzą jęczą marudzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: adam teraz sam w pokoju jak julki nie ma to mu się nudzi bo nie ma z kim gadać kogo uszczypnąć:-D:-D:-D:-D:-D ale tym sposobem jakoś szybciej zasypia bo jak o 20 idzie do siebie to o 21 już chrapie:tak::tak::-D:-D:-D:-D
ale wczoraj odwalił nam numer idziemy wieczorkiem do łazienki a tam na szawce pęłno niebiesko białej pianki do golenia:szok::szok: ja wściekła byłam w stanie go budzić bo kipiało we mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale P dostał takiej głupawy że sobie odpuściłam sprzątnoł za niego pomył kosmetyczki i wsio:tak: pytam się rano adama co on tą pianką chciał robić odpowiedź zobaczyć ja a jak nacisnoł to zaczeła lecieć i lecieć to się wtstraszyłem położyłem na szafkę i szybko poszedłem spać:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D a już myślałam że ma się zamiar zacząć golić:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
wiktoria skąd ja to znam:szok::szok::szok::szok:
u nas to norma wieczór antek zasypia a moim dzieciom przypomina sie multum spraw do załatwienia z nami i chodzą jęczą marudzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: adam teraz sam w pokoju jak julki nie ma to mu się nudzi bo nie ma z kim gadać kogo uszczypnąć:-D:-D:-D:-D:-D ale tym sposobem jakoś szybciej zasypia bo jak o 20 idzie do siebie to o 21 już chrapie:tak::tak::-D:-D:-D:-D
ale wczoraj odwalił nam numer idziemy wieczorkiem do łazienki a tam na szawce pęłno niebiesko białej pianki do golenia:szok::szok: ja wściekła byłam w stanie go budzić bo kipiało we mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale P dostał takiej głupawy że sobie odpuściłam sprzątnoł za niego pomył kosmetyczki i wsio:tak: pytam się rano adama co on tą pianką chciał robić odpowiedź zobaczyć ja a jak nacisnoł to zaczeła lecieć i lecieć to się wtstraszyłem położyłem na szafkę i szybko poszedłem spać:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D a już myślałam że ma się zamiar zacząć golić:rofl2::rofl2::rofl2:
ha ha ha:-):-):-):-) ha ha ha:-):-):-):-)

Do góry